Jómagam régóta foglalkozom videókészítéssel, Én is kezdő voltam/vagyok ebben a szakmában, de élvezem csinálni. Mindig újabb és újabb kihívások és ötletek jönnek velem szembe. Élvezem, hogy segíthetek a videóimmal az embereknek különböző termékek vásárlásban, hiszen előtte letesztelem és elmondom a véleményem az adott eszközről. 

Sokan vagyunk ebben a szakmában/hobbiban, ki miként űzi, Én úgy gondolom, hogy kicsit vegyesen, mert még kicsi vagyok, hogy ez egy teljes értékű munka legyen, de a hobbinál már több, hiszen sok pénzt és energiát teszünk a videókba. 

Kérdezhetitek, hogy miért is születik most ez a kis írás? Nos, azért, mert nagyobb hírportáloknál mindig csak azt látjuk kik vannak a ranglétre tetején és a lejjebb nem foglalkoznak senkivel. Pedig érdemes volna, hiszen sok olyan videós, tartalom gyártó van, aki érdemesebb volna, hogy a csúcson legyen, mint a mostaniak. Több értéket vagy értelmet ad a videóival, gondolati megosztásával. 

Mivel sok Youtube videós csoportban benne vagyok, arra gondoltam, hogy majd Én megteszem, amit más nem. Írok Én a kicsikről és bemutatom Őket másoknak is.

A mostani cikkben 2 csatornát mutatok be nektek.

Kezdjük is a sort Méreg Attilával, aki a Világjárók Klubja Bécs Youtube csatornát készíti. 

Nagyon sok érdekes videó, podcast és egyéb tartalom található a csatornáján. 

Megkértem Attilát pár sorban írja meg, hogy miért csinálja, mi a célja a videózással.

Attila válasza:

„Több kreatív projektem volt már itt Bécsben és Ausztriában.

Dolgoztam együtt Színházi darabban a Mandala Dalszínházzal és a Délibáb néptánc csoporttal, Bécsben utazás témában ismeretterjesztő előadásokat szervezek. 

A bécsi Radio Orange 94.0-n rádióműsort szerkesztek és a Bécsi naplóban is megjelennek írásaim. Jelenleg a DW magyar szerkesztőségének is külsős munkatársa vagyok.

Az élő adások vágott verziója megy le havonta egyszer a Radio Orange 94.0-n.

Az előadóink bemutatása volt az alap ötlet anno amikor több időt/energiát a csatornába beleraktam, de végül Covid és a sok fake News miatt magazinműsorrá vált a csatorna.”

Valamint érdekelt még, hogy hobbiként vagy üzleti vállalkozásként tekint-e a videózásra:

„Is-is”

Attila csatornáját a következő linkre kattintva tudjátok elérni.

https://www.youtube.com/@vilagjarok

A következő kis feltörekvő csatorna, mint sokan mások Gameplay videókat készít. Főként ETS2 vagy Amerikan Truck, de megtalálható még Rocket League is a csatornán. Én is így kezdtem a videózást és nőttem ki tech videóssá, mert valahogy nekem az jobban tetszett.

Anna 2021. október. 24.-én csatlakozott a Youtube-hoz. Első videóját 1 évvel ezelőtt töltötte fel, ez volt a Rocket League. 

Anna kitartó és viszonylag gyakorta csinál élő adásokat. Ha szeretnétek támogatni akkor a következő linken iratkozzatok fel a csatornájára és dobjatok pár LIKE-ok a videóira esetleg egy építő jellegű kommentet is hagyhattok neki.

A csatornát ANCSI73 GAME néven is megtaláljátok.

https://www.youtube.com/@GamePlay427

Hamarosan jövünk egy újabb cikkel, ahol ismét pár csatornát mutatunk be nektek. 

Ha szeretnéd, hogy a Te csatornád legyen a következő akkor írj nekünk e-mailt, hogy miért csinálod, mi a célod, hobbi vagy munkaként csinálod a videózást? Miért azzal foglalkozol amivel? A leveled az info@specialagent.hu címre tudod elküldeni.

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük