Tapasztald meg a kimagasló teljesítményt egy kompakt formában!

2022. augusztus 1., Tajpej, Tajvan – Az FSP Group, a nagy teljesítményű tápegységek vezető gyártója bemutatja vadonatúj HYDRO PTM X PRO sorozatú tápegységeit. 

Kicsi, erőteljes és stílusos. Az FSP új HYDRO PTM X PRO sorozatú tápegységei páratlan sokoldalúságot biztosítanak egy robusztus, 130 mm-es vázba épített forradalmian új dizájnnal. Az új HYDRO PTM X PRO tápegységek szinte minden közepes toronyházzal kompatibilisek, a kimagasló teljesítménysűrűségű, egyedülálló, rövid kialakításuk ellenére pedig messze meghaladják a hagyományos 190 mm-es tápegységek teljesítményét. Ezenkívül a belső alkatrészeket ipari szintű konform bevonattal fedték le, amely megvédi a tápegységet a szélsőséges körülményektől, például a portól, a szennyeződésektől és a magas páratartalmú munkakörnyezetektől. 

A 80 Plus® Platinum hitelesítésű HYDRO PTM X PRO sorozatú tápegységek teljesen modulárisak, akár 1000 W teljesítményt is képesek leadni alacsony zajszint mellett, miközben nagy hatékonyságú tápellátást biztosítanak az összes csatlakoztatott komponenseknek. Az FSP egyedülálló Eco ventilátorszabályzó-kapcsolójával az új tápegységek a legjobb választást jelentik a zajmentes megoldásokat kereső felhasználóknak. 

A 850 W-os és 1000 W-os kialakításban is elérhető HYDRO PTM X PRO sorozatú tápegységek kiválóan alkalmasak olyan gamereknek és alkotóknak, akiknek kiemelkedő teljesítményre és tartósságra van szükségük.

A nagy igénybevételű munkaterhelés mellett is megbízható működésre tervezett HYDRO PTM X PRO sorozatú tápegységek kiváló teljesítményű, Japánban készült kondenzátorokat használnak, beleértve a 450 V-os, 105 °C-os működési hőmérsékletnek is ellenálló tömegkondenzátorokat, amelyek egyben elkerülik a hírhedt kondenzátorszivárgás problémáját is. A 3,3 V-os és 5 V-os DC-DC modulos kialakítás javítja a megbízhatóságot, és lehetővé teszi az alkatrészek magas szintű kompatibilitását alacsony hullámzaj mellett, ami hatékonyan csökkenti az alkatrészek közötti interferenciát, ezzel meghosszabbítva a hardverek élettartamát.

Az FSP kiváló mérnöki képességeit bemutató új tápegységek olyan élvonalbeli technológiákat alkalmaznak, mint az LLC-félhidas topológia, amely lehetővé teszi a főkapcsolók feszültségmentes kapcsolását, hogy csökkentse a kapcsolási veszteségeket és drasztikusan növelje a rendszer hatékonyságát.

Hovatovább, az egysínes +12 V-os kialakítás hatékony áramellátást biztosít a modern grafikus kártyáknak, hogy garantálja a kiemelkedő teljesítményt és stabilitást. 

Összefoglalva, az FSP új HYDRO PTM X PRO sorozatú tápegységei jelentik a legjobb választást az olyan gamerek és alkotók számára, akik nagy teljesítményű rendszereket szeretnének építeni egy kompakt, közepes toronyházban. Kiváló teljesítményt, páratlan stabilitást és élethosszúságú tartósságot biztosítanak. 

Termékinformáció:

1000W: https://www.fsplifestyle.com/en/product/HydroPTMXPRO1000W.html
850W: https://www.fsplifestyle.com/en/product/HydroPTMXPRO850W.html

További termékinformációkért látogass el a következő oldalakra:

Az FSP Group hivatalos weboldala: www.fsp-group.com
Az FSP márkás termékek weboldala: https://www.fsplifestyle.com
Facebook: www.facebook.com/FSP.global
LinkedIn: www.linkedin.com/company/1842554

A FSP-rőlAz 1993-ban alapított FSP a világ egyik vezető tápegységgyártója. Az FSP Group (3015: Tajvan) a 400 fős erős kutatás-fejlesztési csapatával, robusztus gyártási kapacitásával és széles körű gyártósorával különböző felhasználói igényeket elégít ki a tápegységek piacán. Az FSP több mint 500 modellje rendelkezik 80 PLUS hitelesítéssel, és ezzel vezető szerepet tölt be a 80 PLUS tanúsítványok terén. Az FSP lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy környezetbarát technológiákat élvezhessenek, mivel környezetvédelmi szempontból kedvező, kiváló minőségű tápegységeket kínál üzleti vállalkozások és magánszemélyek számára. Tudj meg többet az FSP Group-ról: www.fsp-group.com

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük