Válaszd ki a stílusodnak megfelelő előlapot! 

2022. augusztus 2., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake, a prémium hűtések, gamer perifériák és a nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka örömmel jelenti be View 300 MX és View 300 MX Snow közepes toronyházait, két elegáns megjelenésű modellt, amik azonnal felkeltik a figyelmedet, amint rájuk nézel. Kettős, cserélhető előlappal, két beépített 200 ARGB PWM-ventilátorral, egy 120 ARGB PWM-ventilátorral, szabadalmaztatott, elforgatható PCI-E bővítőhelyekkel és egyéb tulajdonságaival a View 300 MX sorozat optimális hűtési teljesítményt nyújt.

A View 300 MX sorozat kifejezetten azoknak a játékrajongóknak készült, akik a legjobb megoldást keresik számítógépük megépítéséhez. Kezdésként, a View 300 MX sorozat egy 4 mm vastag, edzett üveglappal érkezik, amely megmutatja az összes komponenseid feltűnő RGB-pompáját. Ezenkívül egy edzett üveg előlapi panelt is kapott, amit egy méhsejtrácsos perem vesz körbe. Egyéni ízléstől függően ez cserélhető a dobozban mellékelt, perforált, TT logóval díszített fém előlapra. Az előlap tetszés szerint egyszerűen kicserélhető, mindössze négy csavart kell eltávolítani hozzá. Sőt, a két előtelepített 200 mm-es ARGB PWM és az egy 120 mm-es ARGB PWM-ventilátor jelentős mennyiségű levegő áramlását garantálja csökkentett zajszint mellett, köszönhetően a ventilátorvezérlő PWM-funkciójának. Mindemellett a LED-effektek egyszerűen módosíthatók a fizikai gomb megnyomásával vagy az olyan alaplapi szoftverekkel, mint az ASUS Aura Sync, a GIGABYTE RGB Fusion, az MSI Mystic Light Sync és az ASRock Polychrome. Akik szeretik függőlegesen elhelyezni videókártyáikat, a szabadalmaztatott, forgatható PCI-e foglalatokkal bármiféle nehézség nélkül vízszintesen és függőlegesen is beépíthetik azokat.

Hovatovább, az akár E-ATX alaplap elhelyezésére is alkalmas belső térrel a felhasználóknak nem kell aggódniuk alaplapjuk kompatibilitása miatt, kizárólag a legfontosabbra, azaz PC-jük összeállítására kell koncentrálniuk, A felhasználók akár egy 360 mm-es radiátort is könnyedén felszerelhetnek a gépház tetejére, az előlapra vagy az alaplap mellé. A View 300 MX sorozat hihetetlenül jól rendezett belső terének köszönhetően a felhasználók bajnokként birkózhatnak meg a kábelmenedzsmenttel. Kiváló hűtési teljesítményével, testreszabhatóságával, könnyű kezelhetőségével és felhasználóbarát kialakításával, a View 300 MX sorozat ideális ahhoz, hogy következő összeállításodat epikussá, nagy teljesítményűvé és egyedülállóvá tegye.

A View 300 MX és View 300 MX Snow közepes toronyházzal kapcsolatos legfrissebb információkért, kérjük, látogass el a Thermaltake.com oldalra.

A Thermaltake hivatalos és közösségi oldalai:

  1. A Thermaltake hivatalos weboldala:
http://www.thermaltake.com
  • Thermaltake Tt Community:
http://community.thermaltake.com/
  • Thermaltake termékvideók:
http://www.youtube.com/user/Thermaltakereview
  1. A Thermaltake Facebook oldala:
https://www.facebook.com/ThermaltakeInc

Sajtókapcsolat:

Thermaltake Technology – magyar sajtókapcsolat

Kovács Nikolett 

Regionális marketing és sajtókapcsolat 

360 PRSolution LLC

Email: nikolett.kovacs@360prsolution.com

A Thermaltake technológiával kapcsolatos további információkért látogasson el ide www.thermaltake.com/default.htm, vagy lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal a 0800-266-818 telefonszámon.

###

A „Thermaltake”-ről

A Thermaltake Technology 1999-ben alakult, amely azóta is a Thermaltake márkanévvel forgalmazza termékeit világszerte. A „tökéletes felhasználói élmény megteremtésére” való törekvéseikkel a Thermaltake mára a gamer számítógépes hardverek vezető márkája lett, beleértve a toronyházakat, a tápegységeket, a hűtési megoldásokat, a memóriamodulokat, a gamer PC-ket, a gamer perifériákat és a gamer bútorokat is. A Thermaltake vezető szerepet tölt be a DIY PC, a gépház modding és a gamer piacon is, a márka termékei pedig a gamerek, modderek és PC építők első számú választásává váltak világszerte.

Hivatalos weboldal: www.thermaltake.com

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük