Teljesítménynövelés alkotóknak 

2022. augusztus 3., Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology, a memóriamodulok, USB flash meghajtók, memóriakártyák, SSD-meghajtók, hordozható merevlemezek és gamer perifériák vezető gyártója bejelentette legújabb, tartalomgyártóknak tervezett memóriamoduljait, az ADATA Ace sorozatot. Az alkotók költségvetésüktől és teljesítményigényüktől függően választhatnak a két modell, a 6400 MT/s sebességű ADATA ACE DDR5 és a 3600 MT/s sebességű ACE DDR4 közül. A sorozatba a limitált kiadású ACE 6400 DDR5-modul is beletartozik, melynek egyedülálló mintázatát egy német tervezővel közösen készítettek el. Mindhárom modul támogatja az Intelt® XMP-t a problémamentes túlhajtásért, kiváló minőségű, alacsony késleltetésű chipekkel szerelték őket, emellett pedig kompatibilisek a legújabb Intel és AMD platformokkal is. 

Továbbfejlesztett teljesítmény, multitasking késleltetés nélkül

Alkotóként gyakran kell váltani a különböző alkalmazások között, hogy több feladatot is egyszerre haladhasson, beleértve a fájlok betöltését, szerkesztését, renderelését vagy azok átvitelét. Sőt, a gyakori szoftverfrissítések értékes memóriaerőforrásokat foglalnak el, amik negatívan befolyásolják a memória teljesítményét. Az ADATA tisztában van azzal, hogy a kreativitást sosem szabad korlátozni, ezért fejlesztette ki az ADATA ACE sorozatú memóriát. Az ACE sorozatú memóriamodulokkal az alkotók élvezhetik a megnövekedett teljesítmény előnyeit, ami lehetővé teszi számukra, hogy még produktívabbak és kreatívabbak legyenek. Az Intel® XMP támogatásával a modulok könnyedén túlhajthatók a hihetetlenül gyors teljesítmény eléréséhez, legyen szó grafikai tervezésről, videószerkesztésről vagy a nagyobb igénybevételű 3D számítási feladatokról. Az ADATA ACE DDR4 3600 és DDR5 6400 modulok 2×16 GB-os készletben érkeznek.

Kiváló minőségű, speciálisan kiválasztott chipekkel készültek a stabilitásért

Az ACE memóriamodulok integrált áramkörei (IC) szigorú átvilágításon és tesztelésen mentek keresztül, hogy ezzel is biztosítsák az alkotók által megkívánt megbízhatóságot, kompatibilitást és stabilitást. Ezenkívül az ACE 6400 DDR5-modulokon egy feszültségvezérlő PMIC is található, amely stabil áramellátást biztosít és energiát takarít meg. Az IC-k fedélzeti ECC-támogatással is rendelkeznek, amely automatikusan kijavítja a hibákat a maximális konzisztencia és megbízhatóság érdekében.

Visszafogott, elegáns megjelenés 

Az ACE sorozatú memóriamodulok kialakítása letisztult és kifinomult. A koncentrikus körminta egyszerű, mégis kifinomult megjelenést kölcsönöz a moduloknak, amely megkülönbözteti őket a többi memóriamodultól. Hűtőbordáik kiváló minőségű alumíniumból készülnek, melyek megmunkálásához nano-imprinting technológiát használnak, ami egyfajta többdimenziós külsőt biztosít a látószögtől függő különböző árnyékhatásoknak köszönhetően. 

Azoknak a felhasználóknak, akik valami élénkebbre és egyedibbre vágynak, az ADATA a limitált kiadású ACE 6400 DDR5-öt kínálja. A modul merész színekkel és élénk mintázattal érkezik, amelyek az ADATA márka egyedi személyiségét szimbolizálják. A végső dizájn Mister Fred német tervező és illusztrátor munkája. Alkotásait görbe vonalak, merész színek és mókás kifejezések jellemzik. Vágya az illusztrációk és minták segítségével a világ elé tárni, hogy mennyire szép a sokszínűség és az egyéniség. A modulból csak 520 darab lesz elérhető. 

###

Az ADATA-ról – A jövő innovációja 

Az ADATA Technology a világ második legnagyobb DRAM- és SSD-meghajtó gyártója, amely Tajvan 25 legbefolyásosabb nemzetközi márkája közé tartozik. Az ADATA fő termékei között megtalálhatóak a memória modulok, az USB pendrive-ok, a memóriakártyák, az SSD-meghajtók, a hordozható merevlemezek és a gamer perifériák is. Az ADATA ipari és kereskedelmi felhasználásra szánt elektromos járműveket és AI AMR-robotok gyártásával is foglalkozik. Az ADATA termékeit több nemzetközi elismerésben is részesítették az évek során, beleértve az iF Design, a Red Dot Design és a Taiwan Excellence díjakat. Az ADATA további kitüntetésekben részesült a munkavállalók jóléte és a vállalati társadalmi felelősségvállalás iránti elkötelezettsége miatt, beleértve a „Kiváló munkahely”®’ minősítést, továbbá beválasztották a „Legjobb Kína Területén Található Munkahelyek”™’ közé, valamint „Legjobb Felelősségteljes Ázsiai Nagyvállalat” és „Ázsia egyik Legjobb Munkahelye” díjjal is elismerték.  A kolibri az ADATA kabalája, amely a vállalat mozgékonyságát és hatékonyságát, valamint az innováció iránti törekvéseit és elkötelezettségét jelképezi, hogy mindezeket felhasználva egy színesebb és intelligensebb életet teremtsenek az emberek számára. További információért látogass el az www.adata.com oldalra.

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük