A STEELSERIES BEMUTATJA AZ APEX PRO MINI ÉS APEX PRO MINI VEZETÉK NÉLKÜLI BILLENTYŰZETEKET

Az új, 60%-kal kompaktabb kialakítással, valamint a világ leggyorsabb és legjobban konfigurálható switcheivel az Apex Pro Mini az egyetlen billentyűzet, amire valaha szükséged lesz.

– Az Apex Pro Mini az első vezeték nélküli billentyűzet, amely megnyert egy CS:GO versenyt –

KÉP

2022. június 21., USA, CHICAGO – A gaming- és esport-perifériákban világelső SteelSeries ma bemutatta új innovációit és termékfrissítéseit a díjnyertes Apex billentyűzetcsaládhoz. A kisebb, gyorsabb és nagymértékben állítható Apex Pro Mini és Apex Pro Mini Wireless valódi értelmet ad a „Hatalmas Mini” kifejezésnek. A 60%-os kialakítás mellett, az OmniPoint 2.0 11-szer gyorsabb válaszával és 10-szer gyorsabb működtetésével 2-szer tartósabb, mint a szabványos mechanikus switchek. 

A földkerekség legjobban testre szabható és leggyorsabb switcheivel rendelkező Apex Pro 2019-es bemutatkozása óta, a SteelSeries célja, hogy a legkülönbözőbb kategóriájú játékosok számára nagyobb irányítást biztosítson billentyűzetük felett legyen szó akár gamingről, akár más felhasználásról. Az eredeti OmniPoint switchek megkapták a teljes mértékben állítható működést, ami a legnagyobb újítás a játékbillentyűzet-innovációban az első mechanikus kapcsolók megjelenése óta, ez pedig lehetővé tette a mély nyomások és a pehelykönnyű érintések közötti beállítást.

A kompakt forma mellett a világ leggyorsabb switcheinél fejlesztések is megjelennek. A 0,2 mm és 3,8 mm között működő OmniPoint 2.0 switch most gyorsabb reakció- és működési időt biztosít, valamint minden eddiginél szélesebb beállítási lehetőséget kínál. 0,2 mm-re állítva, 0,54 ms-os válaszidővel a világ leggyorsabb billentyűleütéseit kínálja*. Továbbá az OmniPoint 2.0 bevezetésével megjelent Dual Action billentyűleütés is, amivel egyetlen gombra két műveletet programozhatunk be a kombinációkért, például séta és futás, vagy gránát megfogása és eldobása, mindezt egyetlen gombnyomással. 

A Mini hatalmas. A rajongók kedvence és díjnyertes Apex billentyűzetek most először érhetők el új, kompaktabb, 60%-os kialakítással, hogy helyet takarítsanak meg az asztalon, és lehetővé tegyék a nagyobb egérmozgatásokat, miközben esztétikusabb és ergonomikusabb elhelyezést kínálnak.

A SteelSeries innovatív „modifier” gombjával a billentyűzet teljes funkcionalitása megmarad a mini méret ellenére – ami tökéletes méretűvé teszi az Apex Pro Mini billentyűzetet ahhoz, hogy elférjen egy hátizsákban menetközben, esport versenyre, LAN-partikra, vagy azoknak, akik az első koleszszobájukat foglalják majd el a főiskolán, esetleg már berendezkedtek.

  • Apex Pro Mini Wireless – Az OmniPoint 2.0-t, a világ leggyorsabb switcheit és az új, kisebb, 60%-os kialakítást ötvöző Apex Pro Mini Wireless lehetővé teszi a gamereknek, hogy menet közben is maguknál tartsanak egy nagy teljesítményű billentyűzetet. A Quantum 2.0 Wireless lagmentes játékot és munkavégzést nyújt, miközben kettős csatlakoztatást kínál, így a felhasználók válthatnak a 2,4 GHz-es Gaming Grade Wireless és a Bluetooth kapcsolatok között, bárhova is mennek. A 100 millió billentyűleütésre minősített OmniPoint 2.0 switchekhez megfelelő billentyűsapkákra is szükség van, így a kétrétegű, egymásba öntött PBT-billentyűsapkákkal tökéletes párost alkotnak, páratlan tartóssággal az első lenyomástól az utolsóig. Május 23-án FaZe Karrigan lett az első profi gamer, aki vezeték nélküli billentyűzettel (Apex Pro Mini Wireless) nyert CS:GO versenyt.
  • Apex Pro Mini – Az új OmniPoint 2.0 switchek használatával az Apex Pro Mini lehetővé teszi a felhasználóknak, a 0,2 mm és 3,8 mm közötti beállítást, váltva a könnyed működés és a szándékos mélynyomások között. A 60%-os dizájn több helyet biztosít az asztalon, hogy a nagy egérmozgatások valóban zavartalanul menjenek, miközben jobb ergonómiát biztosít munkához és gaminghez. A kétrétegű, egymásba öntött PBT-billentyűsapkák szavatolják, hogy a billentyűsapkák addig tartsanak, amíg a kapcsolók működnek, míg az oldalra helyezett billentyűfunkciók lehetővé teszik a teljes méretű billentyűzetekre jellemző funkcionalitást kis méretben.

Az Apex Pro Mini Wireless és Apex Pro Mini már elérhető a SteelSeries.com weboldalon és a kiskereskedőknél világszerte az alábbi ajánlott végfelhasználói árakon

  • Apex Pro Mini Wireless – US 239,99 USD | EU 279,99 € | AP 279,99 USD
  • Apex Pro Mini  179,99 USD | EU 219,99 € | AP 2199,99 USD

A digitális eszközök a következő címen érhetők el: https://steelseries.box.com/v/Apex-Pro-Mini

# # #

A SteelSeries-ről

A világszerte vezető szerepet betöltő SteelSeries a minőségre, az innovációra és a funkcionalitásra összpontosít a gaming és esport perifériák terén. A SteelSeries 2001-es alapítása óta folyamatosan új innovációkkal és technológiai újításokkal növeli a teljesítményt, melyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy jobb gamerek legyenek, hosszabb ideig edzenek és megfeleljenek a kihívásoknak. A SteelSeries a versenyképes gaming rendezvények és az esport úttörő támogatója, kapcsolatot teremt a játékosok között, elősegítve a közösség és a céltudatosság elérését. A SteelSeries-t professzionális és amatőr sportolókból álló csapata segíti minden egyes kiegészítő és a vállalat szoftveres ökoszisztémája, a Steelseries GG tervezésében és elkészítésében, továbbá ők jelentik a vállalat hajtóerejét is. 2020-ban a SteelSeries felvásárolta a KontrolFreeket, a nagy teljesítményű kontroller-kiegészítőkiparágának vezetőjét, valamint a Nahimic-et, a játékokhoz tervezett 3D hangmegoldások vezetőjét. 2022-ben a SteelSeries csatlakozott a GN családhoz, a világ mintegy 100 országában értékesített innovatív és intelligens audio- és videokommunikációs megoldások világelső gyártójához. Ha szeretnél többet megtudni a SteelSeries termékeiről és az esport támogatásokról, látogass el a steelseries.com  oldalra, vagy csicseregj nekünl a @SteelSeries Twitter oldalunkon, illetve vedd fel velünk a kapcsolatot Instagramon @SteelSeries

Médiakapcsolat:

Nikolett Kovacs

nikolett.kovacs@360prsolution.com

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük