Rólunk

Gere Bence

Alapító

Szia, Bence vagyok!

Gamerként csöppentem a Youtube világába, valamikor 2017-ben. Akkor egy ismerősöm csatornáján voltam vendégszereplő, ahol játékokról „csináltam tartalmat”.

Igazából csak játszottam és nézték az emberek. Ezt követően jöttem rá arra, hogy Én többet szeretnék, más az Én világom, szeretnék segíteni az embereknek a tudásommal és igazi értéket teremteni ezáltal. Így vágtam bele a tech videók gyártásába.

Eleinte még telefonnal készítettem a kicsit szerencsétlen felvételeket, de élveztem. Mint minden szerelemprojekt, ez is szép lassan beszippantott. Azon kaptam magam, hogy egyre több és drágább eszközt vásároltam (mikrofon, kamera, zöld háttér…), hogy minőségileg is fejlődjenek a videóim, ne csak tartalmilag.
Nagyon élvezem amikor kapok egy új terméket és izgatottan ásom bele magam, hogy mit tud, mit lehet vele csinálni, imádom feszegetni a határokat.

Ok, de ki vagyok a magánéletben?

Egy büszke férj, aki szívesen jár kirándulni a feleségével, imádja a természetet, a  különleges helyszíneket. Mindent megörökítek telefonnal, fényképezőgéppel, és az új játékszeremmel: a drónommal. Insta profilomon meg is szoktam osztani ezeket az élményeket, hiszen ami nincs kinn a social-ön, az meg sem történt! XD

Persze van egy kocka énem is, hiszen a PC játékok világával indult ez a kaland is.
2018-ban új lendületet véve Marci barátommal „bővült a csapat”. Azóta ketten visszük a projektet, kutatunk, tesztelünk és videózunk ezerrel, hogy Neked ne a saját bőrödön kelljen megtapasztalnod az egyes termékek gyengeségeit.

Tarts velünk és legyél mindig jól tájékozott a technológia világában!

Szia Marci vagyok!

Kiskorom óta szeretek informatikai kütyükkel, cuccokkal foglalkozni, na meg persze a játék, és a kockulás sem maradhat ki az életemből.

A munkából adódóan még közelebb hozott a sors az informatikához, laptop szerelés, javítás, valamint
itt ismertem meg Bencét is, akivel 2018-an kezdtük a közös videós pályafutásunkat.

A Youtube csatornát igyekszünk mindig fejleszteni, partnereket keresni, így folyamatosan fejlődni
tudunk, mind minőségben, mind nagyobb termék paletta bemutatásában.

Szabadidőmben a híreket, PC oldalakat, Youtube videókat nézek, a frissen megjelenő alkatrészekről, így mindig naprakész tudok lenni az éppen megjelenő friss cuccokról.

Hobbiként, nagyon szeretek fotózni, a saját Instagram oldalamat szerkesztem, ide rengeteg fotót teszek fel, valamint több családnak, ismerősnek, barátnak is én teszem össze az asztali gépüket, a lehető legjobb, minőségű és ár értékű arányú alkatrészekből. Minden ami PC az jöhet!

Nézz el az Instagram oldalamra, és kövess be!

Jozaf Márton

Társalapító/Operatőr