2020. november 18., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka – a hűtés, a gaming kiegészítők és a játékélményt nyújtó memória megoldások terén, örömmel jelentette be, hogy az AMD több nagy teljesítményű AIO Thermaltake folyadékhűtőt hitelesített és hagyott jóvá az AMD™ Ryzen asztali processzoraihoz. Az AMD a saját weboldalán ajánlja a Thermaltake AIO folyadékhűtéses megoldásait, hogy segítséget nyújtson a felhasználóknak a processzoraikhoz tökéletesen illeszkedő megoldások kiválasztásához. A felsorolt termékek között szerepel a Floe DX RGB 280 és a Floe DX RGB 360 is megtalálható, melyekből mindkettő támogatja a Thermaltake TT RGB Plus, és a legújabb Neonmaker RGB szoftvert. Ezenfelül a Floe Riing RGB 280 és a Floe Riing RGB 360 is felkerült a listára, amelyek támogatják a TT RGB Plus szoftvert,  hogy a felhasználók szinkronizáláshassák fényeffektjeiket a többi TT RGB Plus támogatású termékeikkel. Water 3.0 sorozatbóla Water 3.0 360 ARGB Sync folyadékhűtő is felkerült a listára, amelyet szinkronizálhatunk az 5V RGB kompatibilis ASUS, Gigabyte, MSI és ASRock alaplapokkal.

A teljes listát az alábbi linken tekintheted meg:

https://www.thermaltake.com/5000-series-desktop-processors-compatible-coolers

Támogatott funkciók:

NeonMaker szoftver

A NeonMaker különféle előre beállított fényeffektekkel rendelkezik emellett lehetővé teszi minden egyes LED izzó színbeállításainak módosítását..

A NeonMaker szoftver letöltéséhez kérjük, látogass el a következő oldalra: https://www.thermaltake.com/neonmaker

További információ a NeonMaker szoftverről:

TT RGB Plus Szoftver
Figyeld a ventilátor teljesítményét, állítsd be a sebességét és szabd személyre a Thermaltake Plus RGB folyadékhűtési termékeinek fényeffektjeit a szabadalmaztatott TT RGB Plus szoftverrel vagy az exkluzív mobil applikációval.

NeonMaker Lightning Mix a Floe DX RGB-vel

A Floe DX RGB all-in-one folyadékhűtő egy 16,8 millió színben állítható LED-es folyadékhűtő blokkkal, valamint PWM vezérlésű, szabadalmaztatott Riing Duo RGB ventilátorokkal rendelkezik. A hűtési megoldás effektjeita TT RGB PLUS-szal és a Thermaltake legújabb fényvezérlő szoftverével, a NeonMaker-rel is beállíthatod. Thermaltake Floe DX RGB  240-es, 280-as, és 360-as változatokban is kapható.

Ha többet szeretnél megtudni a termékeinkről, kérjük, látogass el a weboldalunkra: https://www.thermaltake.com/floe-dx-rgb-360-tt-premium-edition.html

Kiváló hőelvezetési kialakítás

A magas hatékonyságú radiátorok elegendő felületet biztosítanak az erőteljes ventilátoroknak a legjobb hőelvezetés biztosítása érdekében.

A Thermaltake technológiával kapcsolatos további információkért látogass el a www.thermaltake.com/default.htm weboldalra.

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük