2021. január 22. – A modern otthonok egyre intelligensebbé válnak, emellett jelentősen több csatlakozott készülék is jelenik meg a háztartásokban. Routerek, laptopok, tabletek, mobiltelefonok, játékkonzolok, okos hangszórók, intelligens izzók és egyéb más készülékek versenyeznek egymással, hogy elegendő sávszélességhez jussanak a WiFi hálózatból. A zökkenőmentes Netflix használat, a 4K filmek lejátszása, az online játékok, valamint a videófeltöltések és letöltések igényei még nehezebbé teszik a hétköznapi WiFi számára a feladatok teljesítését. A közönséges WiFi routerek továbbá az internetkapcsolat és a WiFi lefedettség tekintetében is alul teljesítenek.

A Tenda Nova MW5G egy mesh WiFi rendszer, amelyet nagyobb méretű háztartások számára terveztek 100 Mbps vagy annál nagyobb sebességű internetkapcsolat mellé. Lehetőséget nyújt egy bővíthető hálózat kiépítéséhez, amely több WiFi csatlakozási pont használatát is engedélyezi a zökkenőmentesen együttműködés érdekében, akár 3500 négyzetméteres területig. Az MW5G csatlakozási pontok (Node készülékek) automatikusan csatlakoznak egymáshoz, ezzel egy megfelelően elosztott, nagy lefedettségű hálózatot létrehozva otthonodban. Mindemellett akár bővítheted is a WiFi hálózatot, további csatlakozási pont hozzáadásával. Minden Node támogatja a gigabites Ethernet csatlakozást, amelyek képesek kihasználni a nagy szávszélességű internetszolgáltatások lehetőségeit és zökkenőmentes 4K videó streaminget biztosítanak. A jelnövelő készülékek automatikusan csatlakoznak az előre párosított konfigurációhoz, ami rendkívül leegyszerűsíti a telepítést.

A Tenda Nova MW5G két erősítőt tartalmaz, melyek a WiFi lefedettségének növeléséért felelnek. Egyaránt optimalizálja a 2,4 Ghz-es és az 5 GHz-es sávokat is. A Nova MW5G rendszer automatikusan beállítja a megfelelő adatátviteli sebességet, még akkor is, ha a bármelyik jelerősítő a falak mögött lett elhelyezve. A jelerősítők kihasználják mind a 2,4 Ghz-es és az 5 GHz-es sávok lehetőségeit, így jelentős javulást kínálnak a hagyományos routerekkel szemben.

A Nova MW5G másik kiemelkedő tulajdonsága a Beamforming technológiában rejlik. A „Beamforming” egy olyan mechanizmus, amely a vezeték nélküli jelet egy meghatározott vevőeszköz felé irányítja, ahelyett, hogy a jel több irányba kerülne sugárzásra az antennákból. A Nova MW5G ennek köszönhetően erősebb WiFi jelet nyújt a csatlakoztatott eszközök számára. 

A széleskörű lefedettségnek és a koncentrált WiFi jelnek köszönhetően akár 80 eszközt is képes támogatni. Az 1 Ghz-es processzorral és a MU-MIMO technológiával rendelkező Nova MW5G egyszerre képes több eszközzel kommunikálni a késleltetésmentes internetkapcsolat biztosításához. A felhasználóbarát Tenda App segítségével pedig a hálózatot a felhasználók akár okostelefonjaikról is kezelhetik. Teljes hozzáférést és kezelési lehetőségeket nyújt, beleértve az eszközök listázását, a vendéghozzáférés beállítását, a prioritáskezelést, valamint a szülői felügyeletet. A készülékek továbbá elegáns, minimalista kialakításúak, így kifejezetten illenek a modern otthonok környezetébe is.

Tudj meg többet a Nova MW5G-ről: https://www.tendacn.com/en/product/mw5g.html

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük