2021.01.19. -– Manapság elengedhetetlen számunkra, hogy az online térben folyamatosan elérhetők legyünk, legyen szó akár munkáról, tanulásról, vagy akár a családunkkal töltött időről, a kialakult helyzetben az online kapcsolattartás nagyobb szerepet kapott, mint valaha. A stabil internetkapcsolat biztosítása létfontosságú akár otthon vagyunk, akár útközben. A mobilinternetedre ugyan több eszközöd is képes csatlakozni ha utazásod során szeretnél dolgozni vagy tanulni, azonban ez lassítja az adatforgalmat, az idegen WiFi-hez történő csatlakozás pedig tudjuk, hogy nem feltétlenül biztonságos.

A megoldás, ha saját WiFi 4G LTE routerrel rendelkezel. A 4G LTE router egy kompakt eszköz, amely stabil internetkapcsolatot biztosít a „tethering” módszerrel. A rögtönzött WLAN-kapcsolat által bárhová magaddal viheted, amelyhez több eszközöd is biztonságosan képes csatlakozni, így biztosítva a biztonságos internethasználatot. Az esztétikus megjelenésű, kompakt kialakítású 4G LTE routerek használata rendkívül egyszerű, ugyanis csak a fali aljzatba kell csatlakoztatni a készüléket és máris élvezheted az internezést bármely összekapcsolt eszközön.

A 4G LTE router előnyei:

  1. Állandó, stabil internetkapcsolatot biztosít bárhol is legyél.
  2. Támogatja több eszköz egyidejű csatlakozását, így akár az egész család vagy a kollégáid is kihasználhatja a 4G LTE router által biztosított internetet.
  3. Kompakt, kis méretüknek és könnyű súlyuknak köszönhetően bárhova magaddal viheted.

A Tenda bemutatja a legjobb 4G LTE routereket, amelyek támogatják az összes mainstream 4G LTE frekvenciasávot. Ezek a routerek akár a 300 Mbps letöltési és 50 Mbps feltöltési sebességet is elérhetik. Egy 880 MHz-es és 28 nm-es processzorral működnek, amely lehetővé teszi a WiFi kapcsolat megosztását akár 32 eszközzel is. A Tenda 4G LTE router mindig megbízható internetkapcsolatot biztosít és több mint 300 mobilhálózatot támogat több mint 135 országban. Használatához egy SIM-kártya behelyezése szükséges, majd a bekapcsolást követően élvezheted a konfiguációt nem igénylő nagy sebességű internetkapcsolatot.

A Tenda 4G LTE routerek már elérhetők a hazai kiskerekedők hálózatában. További információ a Tenda 4G LTE routerekről: https://www.tendacn.com/uk/product/forhome-87.html

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük