2020. november 26. – Az Alphabet Inc. a Google anyavállalata bejelentette, hogy eltörli a Fotók szolgáltatás korlátlan ingyenes tárkapacitását, amely korábban a jó minőségű fotók és videófájlok tárolásáért felelt. 2021 június elsejét követően a feltöltött médiafájlok és a dátumot követően készített fájlokat a szolgáltatás a Google Drive tárhelyen foglalt kapacitásba fogja beleszámolni, amely így a vártnál hamarabb megtelhet. A Synology ingyenes Moments szolgáltatása kiváló, ingyenesen hozzáférhető alternatívát kínál a NAS rendszerek tulajdonosainak.

Synology Moments

A Synology Moments egy otthoni használatra szánt fényképkezelési megoldás, amely képfelismerési technológiájának köszönhetően korszerű böngészési élményt nyújt. A NAS-ra és okostelefonokra elérhető szolgáltatás egyetlen közös helyre gyűjti össze fényképed és videód, amelyeket a Synology NAS eszközök fejlett gépi tanulási algoritmusok segítségével automatikusan külön csoportokba rendez olyan témakörök alapján, mint a helyszínek, a személyek és a tárgyak.

Készíts biztonsági mentést az emlékezetes pillanatokról

Ne hagyd, hogy mobileszközöd, vagy ingyenes felhőszolgáltatásod tárolókapacitása határt szabjon a fantáziádnak! Készíts biztonsági mentést fotóidról és videóidról a Synology NAS rendszeredre a Moments segítségével és szabadíts fel értékes tárhelyet mobileszközödön és felhőszolgáltatásodon. A szinkronizált/mentett képek a telefonodhoz hasonlóan, idővonal szerint fognak megjelenni, így átrendezés nélkül érheted el médiafájljaidat.

Védd meg adataid

A NAS-on tárolt fényképeid és videóid nem kerülnek fel egy külső, harmadik féltől származó felhőszolgáltatás szervereire, így azok jóval kisebb eséllyel lehetnek hackertámadás áldozatai. Emellett a NAS-ok beépített biztonsági mentési szolgáltatásainak köszönhetően véletlen törlés, vírusfertőzés, vagy hardveres meghibásodást követően is visszaállíthatod fájljaid. Hardveres meghibásodás, vagy lemez meghibásodása esetén a NAS továbbá azonnali értesítéseket küld, így az adatok elvesztése is jóval valószínűtlenebb.

Költséghatékony megoldás

Egy fizetős felhőtárhely fenntartása az évek során jelentős költségekkel járhat. Ha 5 éven keresztül fizetsz elő már akár egy 100 GB-os vagy nagyobb tárhelyre a népszerű felhőszolgáltatások valamelyikén, az évek során előfizetésre töltött összegből már legalább 1-, vagy 2-lemezes NAS megoldás is vásárolható merevlemezekkel, amelyek amellett, hogy nagyobb biztonságot és tárolókapacitást kínálnak, akár 4-5 év garanciával is rendelkeznek, így hasonló támogatást kapsz egy eszköz vásárlását követően, mint amit egy felhőtárhely bérlése kínál. Mindemellett a Synology +1 év extra, kibővített garanciát kínál díjmentesen az 1-, 2- és 4-lemezes NAS rendszerekre hivatalos viszonteladói partnertől történő vásárlás esetén.

A hivatalos partnerek listája az alábbi linken érhető el:
https://www.synology.com/en-global/wheretobuy/Hungary

Tudj meg többet a Synology Moments-ről:
https://www.synology.com/hu-hu/dsm/feature/moments

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük