A napokban nálunk járt a Redragon Storm M808 RGB Gamer egere, melyről már fenn van a videó a csatornán, szóval, ha nem láttad még akkor mindenképp nézd meg azt is.

Amikor megérkezett az egér elég szokatlan volt, hiszen a DPI állítása nekem fura volt elsőre. Próbálgattam, hogyan tudnám testre szabni a legjobb élmény érdekében, de valahogy nehezen ment az első pár percben. Aztán sikerült megtalálnom azt a DPI-t ami nekem kell és már mehetett is a teszt 😀

Elsőként csak úgy böngésztem, használt, mint egy normális felhasználó. Ami rögtön feltűnk, hogy baromi kényelmes a kialakítása. Az egér olyan, mint ha kicsit balra meg lenne csavarva, de nem és pont ettől olyan kényelmes számomra. Megfelelően nagy volt az egér hátrésze, ami, így jól illeszkedett a tenyerembe. A kényelemhez nem is kellet sok idő mire megszoktam, abszolút jól tette a dolgát és jó visszajelzéseket adott a használat során. Ez alatt azt értem, hogy a bal és jobb gombok kattanása és lenyomása megfelelő volt a görgő is tökéletes volt finom kattanásokkal jelzi, amikor görgetjük. Egyszóval egy jó kivitelezésű egér. 

Nos amikor már éreztem, hogy összeolvadtunk a kis cincogóval és egy hullám hosszon voltunk, akkor vette kezdetét az igazi tesztfázis, hiszen elkezdtem vele játszani. 

A játékok amikkel teszteltem:

  • CS-GO
  • R6
  • PUBG

Ahogy láthatjátok csak „lövöldözős” FPS játékokkal használtam, úgy gondolom ennek az egérnek az fekszik a legjobban. 

A tesztelés alatt sok fejest sikerült vele kiosztani, ez annak volt köszönhető, hogy megfelelően testre szabható az egér, és jól állítható a DPI is, valamint nem akadt ki nagyobb rántásoktól sem, így mindig pontosan a célon tudjuk tartani a szemünket.

Többen írtak már a videó alá, hogy ismerik és használtak is Redragon egeret és tetszik nekik ár/érték arányban nagyon jó választás. 

Egyszó, mint száz jó választás ebben az árkategóriában a Redragon Storm M808.

Írd meg kommentben, hogy neked milyen egered van.

Ha tetszett a cikk, ha igen írd meg kommentben, hogy Te mire használnád ezt a terméket.

Köszönöm, hogy végig olvastad a kis történetem, miért volt napszemüveg rajtam a videókban.

Ha nem szeretnél lemaradni a videókról és cikkekről akkor Iratkozz fel a Youtube csatornánkra és mentsd el az oldalunkat is kedvencek közé

Ha szeretnél támogatni minket, hogy még jobb minőségben még több tesztet tudjunk készíteni akkor pedig látogass el a Támogatás menüpontra és válassz a különböző lehetőségek közül.

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük