2020. szeptember 10., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, a hálózatépítés és a tárolási megoldások egyik vezető innovátora bejelentette, hogy a QNAP NAS-ok már támogatják a CAYIN MediaSign Player alkalmazást. A QNAP stratégiai partnere, a CAYIN® Technology által fejlesztett MediaSign Player tovább bővíti a QNAP NAS multimédiás képességeit, továbbá már elérhető az QTS App Center-ből. A MediaSign Player licenceit a QNAP Software Store-ból lehet megvásárolni, ezzel támogatást kínálva a HEIF/HEVC fájl- és a videóformátumok átkódolásához.

MediaSign Player licenccsomagPLUSBASIC
Támogatott képek és videóformátumokHEIF/ HEVC/ AVC (H.264)/ MPEG-2/ MPEG-4/ VP8/ VP9/ WMV1/ WMV2/ VC-1AVC (H.264)/ MPEG-2/ MPEG-4/ VP8/ VP9/ WMV1/ WMV2/ VC-1
Támogatott hangformátumokADPCM/ MP3/ PCM/ Vorbis/ AACADPCM/ MP3/ PCM/ Vorbis/ AAC

A HEIF/HEVC formátumok a jelenlegi legelterjedtebb kép- és videóformátumok a mobileszközökön, ezenfelül jobb tömörítést kínálnak, mint a hagyományos JPEG és H.264 formátumok. A QNAP felhasználók feltölthetik a mobilon lévő fényképeiket/videóikat HEIF/HEVC formátumokban is a NAS-ukra és közvetlenül megtekinthetik azokat, vagy átalakíthatják a HEVC fájlokat az MP4 (H.264) formátumba CAYIN MediaSign Player Plus licencelésével az azonnali lejátszáshoz. A QNAP NAS-ok számos multimédiás alkalmazást is kínálnak (beleértve a Video Station-t, a File Station-t és a QuMagie-t) a fényképek, a zenék és a videós tartalmak lejátszásához.

Elérhetőség

A QNAP felhasználók már letölthetik a MediaSign Player alkalmazást a QTS App Center-ből. A Basic licenc a promóciós időszakban ingyenesen elérhető, a felhasználók a Plus licenccsomag megvásárlásával pedig feloldhatják a HEIF/HEVC (H.265) fájlformátumok támogatását.

A CAYIN MediaSign Player jelenleg csak az MP4 (H.264) videók lejátszását támogatja. Tudj meg többet CAYIN MediaSign Player beállításairól és használatáról.

Minimális követelmények

Egy QNAP NAS QTS 4.4.3 (vagy újabb) rendszerrel és a Multimedia Console 1.1.3 (vagy újabb) alkalmazással használható.

Hozzászólás

Hosszászólás küldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük