A TS-364 támogatja az M.2 SSD gyorsítótárazást a virtuális gépek felgyorsítása és Qtier futtatása érdekében


2021. november 19., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, a hálózatépítési és a tárolási megoldások vezető innovátora bemutatta a 3-lemezes RAID 5 kompatibilis TS-364 NAS rendszert, amely M.2 PCIe Gen 3 NVMe SSD bővítőhelyekkel és 2,5 GbE csatlakozással rendelkezik, hogy optimális teljesítményt biztosítson az otthoni és irodai környezetekben. A kevésbé hardverigényes virtualizáció/konténer támogatással és HDMI kimenettel rendelkező TS-364 egy központi tárolási, biztonsági mentési, fájlmegosztási és multimédiás megoldást kínál, amely funkciókban gazdag NAS alkalmazásokkal rendelkezik a nagyobb produktivitás és a határtalan szórakozás érdekében.

„Az új TS-364 NAS lehetővé teszi egy biztonságos RAID 5 tömb létrehozását három lemezzel, hogy optimalizált tárolókapacitást, nagy gyorsítótár teljesítményt és egy lemez meghibásodása elleni védelmet nyújtson. Az M.2 PCIe Gen 3 bővítőhelyekkel a TS-364 lehetővé teszi a gyorsítótár engedélyezését vagy az SSD tárolókészletek kiépítését a jobb teljesítmény érdekében, emellett támogatja az Edge TPU-t is az AI képfelismerés felgyorsítása érdekében. A készülék 2,5 GbE portja a nagy sebességű hálózati adatátvitelt, míg az USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) portjai a nagyméretű médiafájlok gyors átvitelét teszik lehetővé.

A TS-364 egy Intel® Celeron® N5105/N5095 négymagos processzorral (Turbo Boost 2,9 GHz-ig), Intel® AES-NI titkosítási motorral és 4 GB DDR4 memóriával rendelkező készülék. A TS-364 támogatja a hardveres gyorsítótárazást vagy a Qtier engedélyezését a jobb teljesítmény elérése érdekében. A TS-364 egy 2,5 GbE porttal lett felszerelve a következő generációs hálózatok támogatásához, emellett egy USB 3.2 Gen 1 (5 Gbps) és két USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) portot is tartalmaz, hogy gyorsabb adatátvitelt sebességet kínáljon a csatlakoztatott eszközök számára. A TS-364 tárolókapacitása egyszerűen bővíthető a TL és a TR bővítőegységek csatlakoztatásával.

Az TS-364 a legújabb QTS 5.0 operációs rendszerrel érkezik, amely több funkciókban gazdag otthoni és üzleti NAS alkalmazásokat tartalmaz: A File Station egyszerűsíti a NAS-on tárolt fájlok elérését, megosztását és kezelését webböngészőn keresztül; a Hybrid Backup Sync segítségével NAS-on tárolt fájlokat könnyedén átmentheted a felhőbe vagy egy másik NAS készülékre a 3-2-1 biztonsági mentési stratégia teljesítése érdekében; a Virtualization Station és Container Station támogatja a kevésbé erőforrásigényes virtualizációs alkalmazások futtatását; a QVR Elite lehetővé teszi egy élvonalbeli intelligens felügyeleti rendszer kiépítését; a KoiMeeter pedig teljes körű, többplatformos videokonferencia és vezeték nélküli prezentációs megoldást kínál. Az otthoni felhasználók emellett multimédiás alkalmazások széles választékát használhatják (beleértve a Plex®-et), így könnyedén streamelhetik tartalmaikat egy másik készülékre a hálózat segítségével, vagy a beépített HDMI portnak köszönhetően egy közvetlenül csatlakoztatott kijelzőn is megjeleníthetik kedvenc tartalmaikat.

Legfőbb tulajdonságok

TS-364: Intel® Celeron® N5105/N5095 négymagos processzor (Turbo Boost 2,9 GHz-ig); 4 GB DDR4 dual-channel memória (maximum 16 GB-ot támogat); 2x M.2 2280 NVMe Gen3 x2 SSD foglalat; 1x 2,5 GbE RJ45 port; 1x HDMI 1.4b 4K kimenet; 2 x USB 3.2 Gen 2 port, 1 x USB 3.2 Gen 1 port

További termékinformációért kérjük, látogass el a www.qnap.com oldalra.

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük