2020. november 24. – A TP Vision örömmel jelentette be, hogy a Philips Fidelio X3 nyílt kialakítású fejhallgató 5 csillagos értékelést kapott a Hi-Fi Choice magazintól. A 1975-ben létrehozott brit magazin már a kezdetektől fogva azt a célt tűzte ki, hogy felkutassák azokat a megfizethető audiotermékeket, amelyek kiváló hangélményt nyújtanak, légy akár otthonod kényelmében, vagy útközben. A Hi-Fi Choice több oknál fogva is ajánlja az újból bevezetett Fidelio terméksorozat legújabb tagját.

„A Fidelio X3 hallgatási élménye kifinomult, mint amilyen a megjelenése is. A hangzása kellőképpen tiszta, kiegyensúlyozott magas hangzással, részletgazdag középtartománnyal és határozott mélyekkel rendelkezik. A fejhallgató zenehallgatás során nem erőlteti meg az emberi fület, így rendkívül kényelmes használatot biztosít. A végeredmény egy olyan hangzásvilág, amely lehetővé teszi, hogy élvezd a zenehallgatást.” – írta a Hi-Fi Choice magazin.

Fidelio X3

A TP Vision úgy tervezte meg a Fidelio X3-t, hogy a valósághű hangzást dinamikus mély és a meleg hangszínű középtartománnyal egyesítse – ahol a hangsúly lenyűgöző hangélményen van, kiválóan elkülönítve a hangszereket és az éneket, miközben a magas tartomány tiszta és részletes.  Az eredmény egy grandiózus élmény, ahol úgy tűnik, hogy a zene túllép a fejhallgató határain.

Könnyű, de erős, sötétre festett acélváz fenntartható forrásból származó fekete Muirhead bőr bevonattal rendelkezik; a vastag filc fejpánttal és velúros memóriahab fülpárnákkal kombinálva pedig garantálja a kivételes kényelmet a hosszabb zenehallgatás során is.​​​​​​​

Elérhetőség

A Fidelio X3 már elérhető a Philips hivatalos hazai partnereinek kínálatában.

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük