2021. április 22. – A Tenda, a vezeték nélküli routerek és hálózati eszközök vezető gyártója költséghatékony és egyben nagy sebességű vezeték nélküli megoldást kínál az AC19 intelligens, kétcsatornás WiFi routerével a játékosok és az otthoni felhasználók számára. Az Tenda AC19 kiválóan kiegészíti a Tenda intelligens routereinek kínálatát, mindemellett biztonságos, megbízható és gyors adatkapcsolatot biztosít.

A Tenda AC19 egy kétsávos, gigabites vezeték nélküli hálózati megoldás, amelyet kifejezetten nagy sebességű internetkapcsolattal rendelkező háztartások számára terveztek. Támogatja a 802.11ac wave2 technológiát, emellett akár 2033 Mbps-os WiFi sebességet (2,4 GHz: 300 Mbps, 5 GHz: 1733 Mbps) biztosít a legjobb teljesítmény elérése érdekében. Az router a legújabb, 5 GHz-es 4X4 MU-MIMO technológiát is támogatja, amely nagyobb WiFi lefedettséget és gyorsabb sebességet nyújt, mint a 3X3 MU-MIMO technológiával rendelkező hagyományos routerek.

A Tenda AC19 egy 28 nm-es, 1 GHz-es fő processzorral és egy 500 MHz-es társprocesszorral lett felszerelve, amelyek együttesen gyorsabb feldolgozási sebességet és az optimalizált működést nyújtanak. Ezenkívül a router beépített jelerősítővel is rendelkezik a 2,4 GHz-es és az 5 GHz-es sávon egyaránt, ezzel növelve a hálózati lefedettséget. Mindemellett az AC19 a Tenda első 6*6 dBi külső antennát és négy 5 GHz-es adatfolyamot használó megoldása is.

A többi AC sorozatú Tenda routerhez hasonlóan egyaránt támogatja a MU-MIMO és a Beamforming+ technológiákat a nagyobb lefedettség biztosítása érdekében. Az MU-MIMO stabil vezeték nélküli kapcsolatot kínál és javítja a csatlakoztatott kliensek kapcsolatának, valamint az adatfeldolgozásnak a minőségét, míg a Beamforming technológia növeli a 802.11ac wave2 WiFi támogatású eszközök hatótávolságát.

A Tenda AC19 továbbá gigabites sebességű portokkal is rendelkezik, így képes az akár 1 Gbps internetkapcsolat teljes továbbítására. Támogatja Ipv6-ot, amely csökkenti az adatátviteli időt és minimalizálja a késleltetést a jobb játékélmény érdekében. Továbbá hasonlóan a márka többi routeréhez, támogatja az intelligens „Tenda WiFi” alkalmazást is, amely segítségével valós időben elemezheted és kezelheted a hálózatod a mobiltelefonod segítségével.

A „Smart Traffic Prioritisation” egy hálózati név alatt egyesíti a 2,4 GHz-es és az 5 GHz-es sávokat és folyamatosan elemzi a hálózati környezetet, hogy a lehető legjobb jelerősséget kínálja interferencia nélkül.

Legfőbb tulajdonságok: 

  • 4×4 MU-MIMO támogatás az 5 GHz-es frekvencián
  • Beépített jelerősítő
  • Támogatja az 1 Gbps internetkapcsolatot
  • Beépített USB port médiafájlok megosztásához 
  • Támogatja az IPv6 protokollt

Árazás és elérhetőség:

A Tenda AC19 kétsávos gigabites vezeték nélküli router már elérhető a hazai viszonteladók kínálatában 20 000 Ft-os ajánlott fogyasztói áron. További információért kérjük, látogass el a Tendacn.com oldalra.

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük