2022. július 21. – A technológiai iparágban a multigigabites képességű és sebességű eszközök száma látszólag napról napra növekszik, például a NETGEAR legújabb WiFi 6 hozzáférési pontjaitól kezdve a multigigabites kábelmodemeken át egészen a hálózati tárolóeszközökig (NAS). Ez azonban ennyinél nem áll meg. A videók és a modernebb alkalmazások, például az élő közvetítések megnövekedett használata megköveteli a mai vállalatoktól, hogy nagyobb sávszélességet biztosítsanak alkalmazottaiknak, amihez végső soron olyan zavartalan hálózati forgalom szükséges, amelyet már nem lehet kizárólag gigabites kapcsolattal kezelni.

Hasonlóképpen a vezeték nélküli hozzáférési pontok, a 4K IP-kamerák, a legújabb PoE-alapú LED-világítások és az IP-hangszórók működéséhez szükséges teljesítmény növekedése újabb kihívás elé állítja a kisebb-nagyobb szervezeteket. Ezekre válaszolva a NETGEAR bemutatta az MS108UP Ultra60 PoE++ multigigabites Ethernet-csatlakozású, nem menedzselhető switchet, amely 230 W-os összesített PoE-teljesítményt kínál nyolc 1 G/2,5 G porttal a WiFi 6 hozzáférési pontok csatlakoztatásához, az IP-felügyelethez és a mobilitáshoz. A NETGEAR legújabb megoldása az egyetlen multigigabites, nem menedzselhető PoE++ switch a piacon.

A WiFi6 előnyeinek teljes körű kihasználásához a szervezeteknek két dologra van szükségük: PoE++ és legalább 2,5 G sebességű Ethernet-port a switchen a hozzáférési pontok ellátásához. A csak 1 Gbit-et támogató switchek a WiFi 6 átviteli sebességét WiFi 5 sebességre/sávszélességre korlátozzák. Ugyanez igaz arra is, ha csak PoE+ szabványt használunk PoE++ helyett, hiszen a WiFi 6 hozzáférési pontoknak több mint 25,5 W-os áramellátásra van szükségük, hogy a teljesítményük ne essen vissza.

Egyszerűen fogalmazva, az MS108UP nem menedzselhető switch azoknak a szervezetek jelent kiváló választást, akik hosszú távra vásárolnak infrastruktúrát és jövőbiztos PoE-hálózatot szeretnének. Továbbá a szervezetek mostantól az összes eszközt egyetlen switchről működtethetik, tetszőleges teljesítménnyel (portonként akár 60 W-tal is, összteljesítmény: 230 W).

Sokoldalú támogatás a jelen és a jövő PoE-szükségleteihez

Az iparágban vezető switch megjelenésével a NETGEAR egy olyan terméket fejlesztett ki, amely képes a 2,5 G/1 G/100 M (multigigabites) sebesség, valamint az Ultra60 PoE++ támogatására egyetlen switchen, a már meglévő Cat5e vagy jobb infrastruktúrán keresztül. Ezen túlmenően, az automatikusan adaptáló multigigabites portokhoz nincs szükség újrakábelezésre sem, valamint úgy azokat tervezték meg, hogy támogassák a WiFi 6 hozzáférési pontok csatlakozását, az IP-felügyeletet és a mobilitást. Az MS108UP emellett plug-and-play is használható, nincs szükség extra szoftverre vagy konfigurációra, továbbá az eszköz ventilátor nélküli kialakítással érkezik, így bármilyen zajra érzékeny környezetben elhelyezhető.

Kiemelkedő funkciók

  • Energiahatékony Ethernet (IEEE 802.3az) a maximális energiamegtakarításhoz — Támogatja a legújabb energiatakarékossági képességeket, beleértve a portonkénti automatikus váltást alacsonyabb fogyasztású módra, ha a portkapcsolat nem működik vagy tétlen.
  • Nem blokkoló kapcsolási architektúra a maximális átviteli képességekkel vezetékes sebesség mellett — Csatlakoztasd az összes kívánt eszközödet a 8 multigigabites Ethernet-porton keresztül torlódás nélküli, full duplex módban!
  • Pro biztonságos élettartam korlátozott garancia — Tartalmazza az élettartam garancia következő munkanapos (NBD) cseréjét és az élettartam végéig szóló online technikai támogatást, valamint a 90 napos ingyenes műszaki telefonos segítségnyújtást.

Minden egy tető alatt

Azoknak, akik ismerik a NETGEAR iparágban vezető WiFi 6 hozzáférési pontjait, az MS108UP ideális megoldást jelent az olyan termékekhez, mint a 2,5G csatlakozású NETGEAR WAX610 és WAX630, amelyek tökéletes választásnak számítanak a kis- és közepes méretű irodákhoz vagy otthoni környezetekhez.

A NETGEAR piacvezető Ultra60 PoE++ támogatást és exkluzív PoE Auto-Balance funkciókat biztosít, amelyek automatikusan kiegyensúlyozzák a PoE teljesítményét a csatlakoztatott eszközök igényei alapján. Ez optimalizálja a switch összesített PoE teljesítményét, miközben csökkenti az energiaköltségeket is, hiszen kevesebb switch használatára van szükség.

Ár és elérhetőség

NETGEAR MS108UP switch már elérhető 399,99 USD ajánlott fogyasztói áron a NETEGEAR.com oldalon: https://www.netgear.com/ms108up.

Ha szeretnél többet tudni a NETGEAR díjnyertes switcheiről, kérjük, látogass el a www.netgear.com/business/wired/switches oldalra.

A NETGEAR, Inc.-ről

A NETGEAR® (NASDAQ: NTGR) 1996 óta kiemelt szerepet tölt be az otthoni, üzleti és szolgáltatói hálózati technológiák létrehozásában, emellett piacvezetőként olyan díjnyertes terméket készít, amelyek célja az emberek életének egyszerűsítése és javítása. A NETGEAR lehetővé teszi az emberek számára az együttműködést és az információs-, valamint a szórakoztató világ összekapcsolódását, továbbá elkötelezett az innovatív és fejlett megoldások szállítása mellett a mobil- és felhőalapú szolgáltatásoktól kezdve a fokozott vezérlés és biztonság eszközökön át az intelligens hálózati termékekig, az Etherneten alapú videóátjátszásig a Pro AV alkalmazások számára, az egyszerűen használható WiFi-megoldásokig és a nagy teljesítményű routerekig az online játékélmény javításához. A vállalat székhelye a kaliforniai San Joséban található, nemzetközi irodái pedig a világ minden táján megtalálhatók. További információ a NETGEAR befektetői oldalán vagy a (408) 907-8000 telefonszámon érhető el. Csatlakozz a NETGEAR TwitterFacebookInstagram és a NETGEAR blog közösségéhez a NETGEAR.com oldalon!

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük