2021. április 29., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake, a prémium hűtési-, gaming periféria és a nagy teljesítményű memóriamegoldások vezető gyártója örömmel jelentette be a Toughpower SFX 450W/550W/650W Gold – TT Premium Edition tápegységeinek megjelenését. Ez a sorozat a korábbi SFX tápegységek továbbfejlesztett változata, melynek célja a stabilabb és megbízhatóbb munkakörnyezet biztosítása. A Toughpower SFX sorozatú tápegységek mindössze 125 mm-es szélességgel, 100 mm-es hosszal és 63,5 mm-es magassággal rendelkeznek, továbbá kiváló minőségű, Japánban készült kondenzátorokat alkalmaznak, ami növeli a tartósságot és nagy stabilitást kínál. A tápegységek egy SFX-ATX felfogatókerettel is rendelkeznek, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját ízlésüknek megfelelő számítógépházat választhassanak. Ezenkívül az új modelleket egy 90 mm-es hidraulikus csapágyas ventilátorral tervezték, amely jobb teljesítményt tesz lehetővé annak köszönhetően, hogy nagyobb légáramlást képes létrehozni az áramellátásért felelős komponensek lehűtéséhez, mint a korábbi, 82 mm-es ventilátorokkal rendelkező Thermaltake SFX sorozat. Mindezek mellett két további tulajdonságról sem szabad megfeledkezni: egyrészt a zajhullám kibocsátásuk alacsonyabb, mint 30 mV a +12 V-os, +5 V-os vagy +3,3 V-os tartományban 0%-tól 100%-ig terjedő terhelés mellett is a stabilabb működés fenntartása érdekében. Másrészt a legnagyobb teljesítmény elérése érdekében a feszültségszabályozás a fő síneknél legfeljebb ±2%, amely jelentősen jobb, mint az Intel szabványában meghatározott ±5%. Ha kedvező tulajdonságokkal rendelkező PSU-t keresel Mini ITX, vagy más kompakt méretű rendszerekhez, akkor a Toughpower SFX 450W/550W/650W Gold – TT Premium Edition tökéletes választást jelenthet!

A Toughpower SFX Gold – TT Premium Edition tápegységek legfőbb jellemzői:

30 mV ultra-alacsony zajhullám

Ez az új tulajdonság stabilabb működést biztosít, valamint a nagy teljesítményű alkatrészek is hatékonyabban képesek működésre képesek akár hosszabb időtartamon keresztül is: Minden zajhullám alacsonyabb, mint 30 mV a +12 V-os, +5 V-os vagy +3,3 V-os tartományban 0%-tól 100%-ig terjedő terhelés mellett is.

Rendkívül szigorú feszültségszabályozás ±2%

Annak érdekében, hogy a PSU eleget tegyen a legmagasabb teljesítményigényeknek, rendkívül szigorú feszültségszabályozásra lett beállítva, amely nem haladja meg a ±2%-ot a fő síneknél. Ez jelentősen alacsonyabb érték, mint az Intel szabványa által előírt ±5% a fő síneknél és ±10% -12 V-nál.

Ultracsendes, 90 mm-es hidraulikus csapágyas ventilátor

A korábban használt 82 mm-es ventilátor helyett egy rendkívül csendes, 90 mm-es hidraulikus csapágyas ventilátor kapott helyet a rendszerben, amely légáramlást biztosít az áramellátásért felelős komponensek lehűtéséhez, miközben alacsony zajszintet tart fent.

SFX-ATX felfogatókeret

A Toughpower SFX Gold sorozat egy SFX-ATX felfogatókerettel is rendelkeznek, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját ízlésüknek megfelelő számítógépházat választhassanak.

Zero RPM Smart Fan

Az intelligens hőmérséklet-szabályzásra képes Zero RPM Smart Fan hatékonyan csökkenteni a ventilátor zajkibocsátását, amely csak akkor kapcsolódik be, amikor szükséges.

Teljesen moduláris kialakítás és szalagkábelezés

A Toughpower SFX Gold sorozat moduláris kábelválasztékkal rendelkezik, beleértve a fő tápcsatlakozót (24 pin), az ATX 12 V-ot (4+4 pin), a SATA (5 pin), a PCI-E (6+2 pin), a periféria és FFD (4 pin), valamint az FDD adaptereket is. Az fekete szalagkábelek megkönnyítik a kábelmenedzsementet és fokozzák a számítógépház légáramlását is.

Prémium Japánban készült 105°C-os kondenzátorok

Ez a tápegységsorozat kiváló tartósságot és a kimagasló stabilitást nyújt a megbízható működés fenntartása mellett a prémium minőségű, Japánban készült kondenzátoroknak köszönhetően.

Nagy áramerősségű +12 V-os sín

Az erőteljes +12 V-os sín stabil és megbízható energiaellátást biztosít a PC főbb komponensei számára.​​​​​​​

Elérhetőség, garancia és árazás

A Toughpower SFX 450W/550W/650W Gold – TT Premium Edition sorozat április végétől válik elérhetővé a Thermaltake hivatalos partnereinek kínálatában. A gyártó a termékek hét éves garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. Az Toughpower SFX Gold sorozat naprakész árazásáért kérjük, látogass el a Thermaltake weboldalára, vagy vedd fel a kapcsolatot a Thermaltake helyi értékesítési vagy PR képviseletével.

További információ a Thermaltake Toughpower SFX Gold sorozatról:

450W: https://www.thermaltake.com/toughpower-sfx-450w-gold-tt-premium-edition.html

550W: https://www.thermaltake.com/toughpower-sfx-550w-gold-tt-premium-edition.html

650W: https://www.thermaltake.com/toughpower-sfx-650w-gold-tt-premium-edition.html

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük