2021. január 25., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, a hálózatépítés és a tárolási megoldások vezető innovátora bemutatta az új előfizetéses felügyeleti megoldását, a QVR Elite-et. A QuTS hero és a QTS NAS-on is futtatható QVR Elite állítható előfizetési tervei lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy az üzleti igényeik alapján alacsonyabb TCO-val (teljes tulajdonlási költség) építsenek ki egy felügyeleti rendszert. A QVR Elite-tel készített felvételek több QNAP AI alapú alkalmazással is feldolgozhatók az AI arcfelismerés és az emberszámlálási képességek fokozása érdekében, így a felvételek segítségével lehetőség nyílik új üzleti tervek készítésére is.

„A QVR Elite a QNAP élvonalbeli QVR Pro felügyeleti rendszerének alapjaira építve egy új és modern előfizetéses szolgáltatást nyújt, amely bővített képességekkel és költséghatékonyabb üzemelési költségekkel rendelkezik.” – nyilatkozta Alan Kuo, a QNAP termékmenedzsere, majd hozzátette: „Az új felügyeleti megoldásokkal kombinálva, mint a mesterséges intelligencia által vezérelt felismerési technológiák, a QVR Elite segíthet a felhasználóknak nemcsak a vagyontárgyak és az emberek védelmében, hanem a létesítményekhez való hozzáférés ellenőrzésében és további elemzések feltárásában is, hogy elősegítse az üzleti növekedést a kiskereskedelmi környezetekben.”

Rugalmas előfizetés és alacsony telepítési költség
A QVR Elite alapértelmezés szerint két beágyazott felvételi csatornát biztosít. A csatornák száma különböző előfizetési csomagok segítségével bővíthető, amelyek elérhetők havi, éves és 3 éves előfizetési tervek formájában is. Bármilyen méretű vállalkozás intelligens felügyeleti rendszert építhet ki akár 1,99 USD/csatorna havidíj ellenében, emellett igényei szerint módosíthatja az előfizetői terveket. További információért látogass el a QNAP Software Store-ba.

Ellenőrizd és kezeld a kamerák adatait és felvételeit különböző platformokról
A QVR Pro Client egyaránt telepíthető Windows®, Mac®, Android és iOS eszközökre, lehetővé téve az élő csatornák vagy rögzített felvételek közötti rugalmas váltást egyetlen központi felületen. Az irányítópult kezelőfelülete lehetőséget nyújt a felhasználók számára, hogy teljes mértékben kihasználhassák a QVR Elite előnyeit, beleértve a halszem-effektusos kameraképek helyreállítását és a videók exportálását/megosztását.

Fedezd fel a rejtett üzleti lehetőségeket az integrált AI alkalmazásokkal
Az 1.1-es verziótól kezdve a QVR Elite képes lesz több QNAP AI alapú elemző alkalmazás képességeit használni, hogy a felhasználók nagyobb betekintést nyerhessenek a videók adatainak elemzésébe. Például a QVR Human segítségével létrehozhatsz egy emberszámláló rendszert, amely valós idejű elemzést kínál a jobb üzleti döntések alkalmazásához; a QVR Face-szel egyszerűen építhetsz ki egy teljes arcfelismerő rendszert, amely lehetővé teszi az intelligens látogatottsági menedzsmentet, az automatikus beléptetési rendszerek alkalmazását és egyéb intelligens felismerésen alapuló megoldások használatát az eltérő üzleti szektorokban.

Egyszerűen használható és kezelhető felügyeleti jogosultsági beállítások
A QVR Elite ugyanazokat a jogosultsági beállításokat használhatja, mint egy NAS, beleértve a felhasználói/csoportos hozzáférési jogosultságok beállítását is. A QVR Elite „felügyeleti szerepkörök” beállítása testreszabott hozzáférést adhat a felületek, a csatornák és az e-térképek megtekintéséhez. Azok a felhasználók, akik testreszabott hozzáférést kapnak, a NAS további adataihoz nem férnek hozzá.

Bővíthető kapacitás
A QNAP NAS-okhoz igazítva a QVR Elite a NAS fájlrendszerét használja felvételek tárolására. Ha további tárhely szükséges, a QNAP bővítőegységekkel tovább növelheted a QVR Elite számára elérhető tárolóterületet.

Elérhetőség

A QVR Elite már letölthető a QTS/QuTS hero App Centerből.
A QVR Pro Client a számítógépekre (Windows és Mac) innen tölthető le, Android, illetve iOS eszközökhöz pedig a Google Play Store-ból és az App Center-ből.

Hogyan lehet előfizetést vásárolni?

Ha további információhoz szeretnél jutni a QVR Elit licenceléséről, kérjük látogass el a QNAP Software Store-ba.

Minimális rendszerkövetelmények

 • QNAP NAS QTS 4.5.1 vagy QuTS hero h4.5.1 operációs rendszerekkel
 • Legalább 1GB RAM-mal rendelkező QNAP NAS.
  ⚬  Legalább 2 GB RAM ajánlott a legjobb élmény érdekében.
  ⚬  A HDMI kimenet használata esetén legalább 4 GB RAM szükséges.
 • A Container Station telepítése szükséges.
  ⚬  Online telepítés használata esetén a Container Station automatikusan telepítésre kerül.
  ⚬  Offline telepítés esetén a Container Station alkalmazást a szolgáltatás használata előtt telepíteni kell.
Hozzászólás

  Hosszászólás küldése

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük