Keltsd életre a saját stílusodat!


2021. október 21., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake, a vezető PC komponens márka a prémium hűtések, gamer perifériáik és a nagy teljesítményű memóriák piacán örömmel jelentette be a 2021-es Thermaltake Ultra GIF Design Invitational 1. évadát, amely során 6 tehetséges modder méri össze tudását Németországból, Indiából, Malajziából, a Fülöp-szigetekről, Srí Lankából és az Egyesült Királyságból. 

A moddereknek egy teljes hónap áll a rendelkezésükre a saját GIF animációjuk megtervezésére, amelyeket a legújabb TT RGB PLUS 2.0 szoftver segítségével kell feltölteniük a Floe RC Ultra 240 CPU és memória AIO folyadékhűtésre. A folyadékhűtés nem szerelhető be gépházakba, csak az alaplaphoz vagy egy állványhoz rögzíthető. A modderek készíthetnek egy külön állványt is a hűtő egyszerűbb felfogatása érdekében, azonban bármiféle más módosítás pontlevonással jár. Emellett a modderek nem használhatnak jogvédett tartalmú GIF-eket sem, teljes mértékben nekik kell azt megalkotni, ellenkező esetben kizárhatják őket a versenyből. Minden moddernek legfeljebb 5 GIF animációt kell feltöltenie és minimum 3 GIF-et kell megmutatniuk a bemutató videóikban.

A Thermaltake összesen 5 000 USD értékű pénznyereménnyel fogja jutalmazni a legjobb 3 moddert. A versenyzőket nemcsak a Thermaltake bírái és a TT vezérigazgatója fogja értékelni, hanem néhány gondosan kiválasztott professzionális modder is. Mindezek mellett a Tt Community tagjai is 30%-kal hozzájárulnak a végső eredményekhez. Ne hagyd ki annak a lehetőségét, hogy hetente hihetetlen díjakat nyerhess Tt Community tagjaként a kedvenc GIF témádra való szavazással!

További információért, kérjük látogass el:
Az esemény weboldalára – https://gifultra.thermaltake.com/2021s1/
Tt community oldalára – 

Termékek és szoftverek

Floe RC Ultra CPU és memória all-in-one folyadékhűtés
240 – https://www.thermaltake.com/floe-rc-ultra-240-cpu-memory-aio-liquid-cooler.html
360 – https://www.thermaltake.com/floe-rc-ultra-360-cpu-memory-aio-liquid-cooler.html

TT RGB PLUS 2.0 SZOFTVER

A Thermaltake TT RGB PLUS a vállalat szabadalmaztatott szoftverének legújabb verziója, amely fényeffektusok széles választékát teszi lehetővé a támogatott rendszereken, továbbá akár a hadverek állapotának figyelésére is alkalmas.

Találkozz a modderekkel

[Németország] Stefan Ulrich: egy német művész, aki 2014-ben nyerte meg az első modding versenyét. Számára a gépházak moddingja több lett, mint egy egyszerű hobbi. Ez a szenvedélye és a módja annak, hogy valami fantasztikusat hozhasson létre a mindennapi élete során.

[India] Maulik Patel: akinek a modding pályája egészen 2013-ig vezethető vissza, emellett nagy szenvedélye a technológia és a kreativitás. Jelenleg a ’mehtech global’ és a ’mainframe’ rendszereken dolgozik.

[Malajzia] Ahmad Syafiq Hamman: más néven HammanChronicle, aki számára a tervezés és a PC technológia iránt érzett szenvedélye biztosítja az energiát és az inspirációt a moddinghoz. Hamarosan a saját gépházmárkája, a „HammanInventions” termékei is megjelennek a piacon.

[Fülöp-szigetek] Samuel Callanta: egy professzionális digitális művész és PC modder. A modding lett az egyik művészeti közege, valamint ez lett az új életmódja is. A munkáit a „Samcaworks” közösségi oldalain lehet megtekinteni.

[Srí Lanka] Sanjaya Bhanu: mindig megpróbál valami újat beépíteni minden moddingjába, célja pedig valami olyan létrehozása, amely ötvözi a művészeteket és a technológiát. A 2020-as Thermaltake Neonmaker Lighting Mix Invitational 1. évada során 2. helyezést ért el.​​​​​​​

[Egyesült Királyság] Rob De Luce: Deblow és Megadeblow néven ismert, emellett ő lett a 2021-es Thermaltake RAM MOD Invitational 1. évadának második helyezettje is. Több mint 20 éve dolgozik PC-s modokon, emellett meggyőződése a „MOD ON” felfogásban való hit.

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük