2021. február 24. – Az FSP Group, a világ vezető tápegység és PC toronyház gyártója a költséghatékony, ARGB világítású, akril oldallappal rendelkező, CMT151 közepes méretű toronyházával megfizethető árazás mellett teszi lehetővé a felhasználók számára a stílusos PC-k építését. A CMT151 támogatja a csúcskategóriás grafikus kártyákat maximum 315 mm hosszúságig, valamint az akár 160 mm magasságú CPU hűtéseket is. A CMT151 egy közepes méretű toronyház, amelyet kifejezetten az RGB világítás kedvelőinek terveztek. A legtöbb belépőszintű megoldással szemben a toronyház matt fekete festése és stílusos kialakítása egyedülállónak számít a kategóriájában.

Elegáns megjelenés és akril oldallap

Az elegáns megjelenésű közepes toronyház mindenki figyelmét felkelti. A tágas belső és az előlapon található ARGB fénysávon kívül a CMT151 akril oldallappal is rendelkezik, így könnyedén megmutathatod számítógépedben használt komponenseidet is.  

Kiemelkedő hűtés

A toronyház elejére három 120 mm-es vagy kettő 140 mm-es, a felső részére pedig kettő 120 mm-es ventilátor szerelhető, mindemellett a házban egy ARGB világítással ellátott ventilátor is helyet kapott az optimális légáramlás biztosítása érdekében, továbbá támogatja az 5 V-os RGB csatlakozással rendelkező alaplapokat, így lehetővé teszi a fényeffektek közvetlen szoftveres vezérlését.

Eltávolítható porszűrő

A toronyház tetején egy eltávolítható, mágneses porszűrő található, amely megakadályozza a por és a szennyeződések rendszerbe jutását.

Legfőbb tulajdonságok:

 • Közepes méretű toronyház matt fekete festéssel
 • Akril oldallap
 • 1 előtelepített 120 mm-es ARGB LED ventilátor
 • 6 ventilátorhely 120 mm-es ventilátorok számára
 • 7 x PCI-E bővítőhely, 2 x 3,5 hüvelykes HDD és 2 x 2,5 hüvelykes SSD tárolóhely
 • 2 x USB 2.0 port, 1 x USB 3.0 port
 • Támogatja a csúcskategóriás grafikus kártyákat akár 315 mm hosszúságig, valamint a 160 cm magasságú CPU hűtéseket.

Elérhetőség

Az CMT151 toronyház már elérhető a hazai kiskereskedelmek kínálatában.

Hozzászólás

  Hosszászólás küldése

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük