2020. november 20. – A világ egyre inkább előrehalad a digitalizálás terén majdnem minden ágazatban, legyen szó az otthoni munkavégzésről, a játékról vagy éppen az online oktatásról. Világunk szinte teljesen virtuális lett mára. A pandémiát megelőző időszakban az otthoni munkavégzést luxusnak tekintettük, mára viszont a mindennapjaink részét képezi. Irodánkként funkcionáló otthonainktól elvárható, hogy az internetkapcsolatunk kiváló legyen, hiszen a rossz a hálózati lefedettség miatt, akár egy fontos határidőből is kicsúszhatunk. A stabil, késleltetés nélküli internetkapcsolathoz szükségünk van egy megbízható WiFi routerre, melyet biztonságosan irányíthatunk bárhonnan okostelefonos applikációnkon keresztül. Nem szabad megfeledkezni a routerre csatlakoztatható eszközeink számáról sem, mivel túl sok készülék egyidejű csatlakoztatása negatívan befolyásolhatja a router teljesítményét. Emiatt érdemes megfontolni, a több frekvenciasávval rendelkező router beszerzését.

A kétsávos technológiával rendelkező router egyszerre képes 5 Ghz-es és 2,4 Ghz-es jelet is sugározni. A modern, 5 Ghz-es WiFit támogató eszközök a gyorsabbhoz, míg a régebbi eszközök a 2,4 Ghz-es jelhez csatlakoznak. Lényegében a router egyszerre két különböző WiFi hálózatot képes sugározni.

De mi is az a háromsávos router?

Egy háromsávos router három jel sugárzására képes egy időben, melyre több eszközt is lehet csatlakoztatni és gyorsabb adatátviteli sebességet biztosít. A WiFi kapcsolatok közül kettőt a csatlakoztatott WiFi eszközök használnak, míg a harmadikat belső kommunikációra tartja fent a router. Ennek eredményeként sokkal gördülékenyebb élményt nyújt, miközben 4K felbontású tartalmat tekintünk meg Netflix, Apple TV vagy Amazon Prime Video applikáción keresztül.

A Nova MW12 egy otthoni háromsávos mesh WiFi rendszer közepes és nagy háztartások számára, gyors és szélessávú szolgáltatással. A Tenda mesh technológia egy több csatlakozási ponttal rendelkező hálózatot hoz létre, amely teljes lefedettséget biztosít otthonod számára. A három routerből álló MW12 akár 6000 négyzetméterig képes lefedettséget biztosítani. Az AC2100 háromsávos kialakításnak és a gigabites portoknak köszönhetően gyors és megbízható szolgáltatást nyújtanak. Valamennyi csatlakoztatott eszköz egyszerre élvezheti a nagy sebességű háromsávos WiFi-t, amely biztosítja játék közben a minimális késleltetést, a 4K videók és VR alkalmazások zökkenőmentes használatát. Könnyű telepíteni és automatikusan lehetővé teszi a kézi konfigurálást is. Az 5 Ghz-es dedikált nagy teljesítményű WLAN teljes funkcionalitású front-end modult tartalmaz, egy beépített jelerősítővel. A3 router egyesített jele felel az erős otthoni WiFi lefedettségéért, így otthonod minden sarkában élvezheted a minőségi internetkapcsolatot.

A Nova MW12 egy 900 Mhz-es CPU-val és egy 256 MB-os memóriával van felszerelve. Támogatja a MU-MIMO technológiát, amely akár 100 eszköz késleltetés nélküli használatát is lehetővé teszi. Ezenkívül a QoS optimalizálja a forgalmat, hogy a magasabb prioritású adatok hamarabb legyenek továbbítva, így végül jobb minőséget nyújt a 4K videók nézése és a játék közben.

A Tenda WiFi applikáción keresztül akár okostelefonoddal is megtekintheted és szabályozhatod a WiFi-re csatlakoztatott készülékek prioritását, vendégeid hozzáférését és ezenfelül szülői felügyeletet is biztosít. Az MW12 minimalista dizájnja miatt lakásod dekorációs eleme is lehet, miközben gyors és intelligens mesh hálózatot hoz létre a tökéletes felhasználói élményért.

További információkért látogass el az alábbi oldalra:https://www.tendacn.com/us/product/nova%20MW12.html

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük