Vásárolj most kedvezményesen MSI üzleti laptopot!


2021. október 18. – Az MSI, a gamer, üzleti és alkotói készülékek egyik vezető gyártója örömmel jelentette be a Back to Office kampányát, amely során a felhasználók korlátozott ideig akár 11% kedvezménnyel vásárolhatnak üzleti és általános felhasználásra szánt MSI laptopokat. A Back to Office kampány 2021. október 11-én vette kezdetét, a laptopokat pedig egészen 2021. október 31-ig, valamint a készlet erejéig lehet kedvezményesen megvásárolni. Az akcióban az MSI üzleti és produktivitási termékcsaládjába tartozó Modern 14 és 15, valamint a Prestige 15 laptopok vesznek részt. 

Maradj produktív a hétköznapok során is!

Az MSI Modern sorozatú laptopok könnyedén megbirkóznak a hétköznapi kihívásokkal. Az Intel 10. és 11. generációs Intel Core i3 és i5 processzorokkal felszerelt megoldások változatos konfigurációkban kaphatók, így mindenki megtalálhatja a számára ideális változatot. A 15,6 és 14 hüvelykes kijelzővel egyaránt elérhető Modern sorozat mindössze 16,9 és 18 mm-es vastagsággal rendelkezik, súlya pedig alig éri el az 1,6 (Modern 15) és az 1,3 kg-ot (Modern 14). A szálcsiszolt alumínium váz, az időtálló esztétikai kidolgozás és a jelenkor igényeinek megfelelő csatlakozások alkalmassá teszik a teljes sorozatot a mobilis munkavégzésre. Az MSI Modern laptopok jelentik az ideális belépő szintű, mégis kompromisszummentes megoldásokat a home office-ban dolgozó munkavállalók és az online oktatásban tanuló diákok számára.

MSI Modern 14 és 15: Vedd meg most!

Alkoss időtlen pillanatokat!

A Prestige sorozat azoknak készült, akik az egyensúlyt keresik a munka és az otthoni szórakozás között. A vékony fémvázzal rendelkező laptopok erőteljes hardverrel rendelkeznek, a 11. generációs Intel Core i7 processzor és az Intel EVO platform hitelesítés pedig hosszabb üzemidőt biztosít a magas energiahatékonyságának köszönhetően. A dedikált NVIDIA videókártya mindemellett nagy teljesítményt nyújt többet között az Adobe Creative Cloud alkalmazásokban is a produktivitás növelése érdekében. A hosszú, akár 16 órás üzemidő, a True Pixel kijelző és a Windows Hello támogatás pedig igazán megbízható munkagépekké teszi a Prestige sorozatot az üzletemberek számára, legyen szó akár otthoni vagy mobilis munkavégzésről.

MSI Prestige 15: Vedd meg most!

Akár 11% kedvezmény és exkluzív csomagajánlat

A Back to Office kampány során az MSI Modern sorozatú laptopok széles választéka vásárolható meg akár 11%-os kedvezménnyel. Sőt, az üzleti elit igényeire szabott Prestige 15 laptopok mellé most egy ajándék Prestige egér és laptoptáska is jár. További részletekért, kérjük látogass el a promócióban részt vevő viszonteladók oldalaira.

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük