Elég sokat foglalkozunk azzal, hogy milyen hűtést vegyünk a gépünkbe. Hogyan nézzen ki, mekkora ventilátor és az is hogyan helyezkedjen el rajta. RGB-s legyen, mint egy karácsonyfa? Sok olyan kérdést kell eldönteni ami majd a teljes összképbe jól beleillik.

Életünk során nagyon sok fontos döntést kell meghozni és pont ezért szeretem a Be Quiet! termékeit, mert minimalista, minden cuccok jól néz ki és nem veszik el az energiát az igazán fontos kérdésekről 😊

Amikor megkaptuk ezt a hűtőt tesztre nekem kifejezetten tetszett a kinézete. Én őszintén megmondom nem vagyok oda villogó RGB világításnak, jobban szeretem, ha mondjuk egyszínű vagy ha nem is világít.

A nálunk lévő konkrét hűtő nem más, mint egy Be Quiet! Shadow Rock 3 White. Aki régóta figyeli a csatornát, az láthatta, hogy nekem fehér volt a gépházam. Amikor megláttam a csomagolásból kibontva ezt a szörnyet, akkor rögtön az jutott eszembe, hogy basszus ez milyen jól nézett volna ki benne.

Elég sok cuccot próbáltunk már ki a be quiet! márkától, mindig nagyon jó minőséget hoznak. Szeretem bennük, ahogy csomagolnak, nagyon körültekintőek és tényleg biztos lehet abban, hogy sértetlenül érkezik meg a termék amit rendeltél.  Ahogy a lenti képen is látható, néha még túl is biztosítják azt 😊

Elég sok cuccot próbáltunk már ki a be quiet! márkától, mindig nagyon jó minőséget hoznak. Szeretem bennük, ahogy csomagolnak, nagyon körültekintőek és tényleg biztos lehet abban, hogy sértetlenül érkezik meg a termék amit rendeltél.  Ahogy a lenti képen is látható, néha még túl is biztosítják azt 😊

Na de nézzük meg mit kapunk a teljes pack-ban, ha ezt a hűtést választjuk.

Ahogy a képen is látható kapunk:

  • Hűtőbordát
  • AMD és Intel foglalathoz rögzítőfüleket
  • A ventilátor rögzítőfüleit
  • Kapunk egy Shadow Wings 2 120mm-es PWM-es ventilátort
  • Gyári hűtőpasztát
  • Valamint a beszereléshez elengedhetetlen csavarhúzót

Szóval egy igen terjedelmes és jól átlátható csomagot kapunk a pénzünkért.

A hűtőt beszereltük a teszt konfigunkba, ami egy Intel I5-8400 Processzor 32GB memóriával és egy 1060-as videókari volt a házban.

Ahogy azt látjátok nagyon jól szerepelt ez a szörnyeteg a tesztek alatt.

Technikai adatok:

Teljes méret beépítőanyagok nélkül121x130x163
Össztömeg(kg)0,71
TFP (W)190
Foglalat kompatibilitás AMDAM4 / AM3(+)
Foglalat kompatibilitás Intel1200/2066/1150/1151/1155/2011(-3) Square ILM
Ventilátor modell, szám1XShadow Wings 2 120mm PWM high speed
Elkülönített venilátorbeépítésLehetséges
Össz-zajszint (dB(A)) @50/75/100% (rpm)11.5/17.5/24.4

Kinek ajánlom ezt a hűtőt? Mindenkinek aki szereti az igényes, de minimalista kinézetet, aki nem szeretne egy fontos döntést arra pazarolni, hogy RGB vagy sem?

Ha még nem láttad a videót a termékről akkor ide kattintva megnézheted

Remélem, hogy tetszett a cikk, ha igen írd meg kommentben, hogy Te mire használnád ezt a terméket.

Köszönöm, hogy végig olvastad a kis történetem, miért volt napszemüveg rajtam a videókban.

Ha nem szeretnél lemaradni a videókról és cikkekről akkor Iratkozz fel a Youtube csatornánkra és mentsd el az oldalunkat is kedvencek közé

Ha szeretnél támogatni minket, hogy még jobb minőségben még több tesztet tudjunk készíteni akkor pedig látogass el a Támogatás menüpontra és válassz a különböző lehetőségek közül.

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük