2020. november 12., Taipei, Tajvan – Az XPG, a játékosoknak, az esportolóknak és a technológia rajongóiknak tervezett nagy teljesítményű rendszerek, komponensek és perifériák vezető gyártója bemutatta a kompakt, XPG STARKER közepes méretű toronyházat, amely egy innovatív porszűrővel rendelkezik, támogatja a vertikális VGA elhelyezést, emellett stílusos ipari formatervezéssel és ARGB világítással lett kialakítva.

Az XPG STARKER a merész stílusával és az ARGB világításával szinte biztos, hogy magával ragadja a figyelmed. Egy funkcionális és letisztult előlappal rendelkezik, amelyen kétoldalú ARGB felület található, emellett egyaránt elérhető fekete és fehér színben is, hogy a kompakt kialakítású ATX ház a saját stílusodhoz igazodjon. 

Az egyszerű karbantartás érdekében az XPG STARKER egy innovatív, sínre fektetett porszűrővel rendelkezik, amelyet könnyedén eltávolíthatsz, ezzel segítve a gyakoribb tisztítást és a por lerakódásának megelőzését. A toronyház kompakt mérete ellenére a cserélhető VGA keret megkönnyíti a függőleges vagy vízszintes fényeffektekkel rendelkező grafikus kártyák bemutatását. A gépház mindemellett kiváló légáramlást tesz lehetővé, köszönhetően az akár hat ventilátor támogatásának. Támogatja a legtöbb folyadékhűtő radiátort, beleértve a 360 mm-es megoldásokat, amely a ház elülső részében helyezhető el, továbbá a felső részre akár egy 280 mm-es, hátulra pedig egy 120 mm-es radiátor is felszerelhető. 

Végezetül akár két 3,5 hüvelykes HDD-t és két 2,5 hüvelykes HDD-t vagy SSD-t is elhelyezhetsz benne, továbbá egy kombinált foglalattal is rendelkezik, amely egyaránt támogatja a 2,5- és 3,5 hüvelykes lemezeket. Az I/O portok széles választéka lehetőséget kínál az USB kiegészítők és az audio eszközök csatlakoztatására, emellett a dedikált gomb segítségével egyszerűen válthatsz az előre beállított világítási módok között is.

Az XPG STARKER rendelkezésre állása régiónként változhat. Ha többet szeretnél tudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, keresd fel az XPG irodáit vagy képviseletét az www.xpg.com oldalon. 

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük