A GAMMIX S70 tovább bővíti az XPG Gen4 SSD sorozatú termékcsaládot egy új csúcsminőségű megoldással

2020. szeptember 21., Tajpej, Tajvan – Az XPG, a játékosoknak, az esportolóknak és a technológia rajongóiknak tervezett nagy teljesítményű rendszerek, komponensek és perifériák vezető gyártója bemutatta az XPG GAMMIX S70 Gen4x4 M.2 2280 SSD meghajtót. Az S70 megjelenésével az XPG átfogó Gen4-es SSD-k kínálatával rendelkezik, beleértve a GAMMIX S50 és az S50 Lite-ot is, hogy megfeleljen az eltérő felhasználási és költségvetési igényeknek. A következő generációs PCIe 4.0 technológiával a GAMMIX S70 páratlan olvasási és írási teljesítményt nyújt, továbbá ez a világ jelenlegi leggyorsabb M.2 SSD-je.

Az 5G hálózatok megjelenésével és a folyamatosan növekvő adatmennyiséggel a PCIe Gen4 interfész kritikus frissítésnek számít, amely új szintre emeli a tárolóeszközök teljesítményét. A GAMMIX S70 tovább bővíti az XPG Gen4 SSD-k sorozatát egy új megoldással azoknak a felhasználóknak, akik a PCIe 4.0 teljes kihasználására törekszenek. Az SSD villámgyors olvasási/írási sebessége elérheti akár a 7400/6400 MB/másodpercet. A felhasználóknak kétségtelenül tudni fogják, hogy elérték az SSD-k teljesítményének csúcsát. Az NVMe 1.4 kompatibilis, dinamikus SLC gyorsítótárral rendelkező S70 egyaránt meghaladja a SATA és a PCIe 3.0 SSD-k teljesítménytét. Az S70 továbbá visszafelé kompatibilis a PCIe 3.0-val az egyszerű használat és a kényelem érdekében.

A megbízható működés és stabilitás érdekében az S70 az XPG szabadalmazott CoolArmor hűtőbordájával lett felszerelve. Az alumínium hűtőborda lépcsőzetes kialakítással rendelkezik, amelynek rétegzett összetétele egyfajta páncélra emlékeztet és megnövelt hűtési felületet, valamint üregkamrás szerkezetet kínál. Ez hatékonyabb hőelvezetést biztosít, amely akár harminc százalékkal is csökkentheti a hőmérsékletet.

A nagy teljesítmény mellett az S70 támogatja az LDPC hibajavító kódot az átfogóbb adathibák észleléséhez és kijavításához, amely pontosabb adatátvitelt és a magasabb írási terhelhetőséget (TBW) eredményez.  Ezenfelül az end-to-end (E2E) adatvédelemmel és az AES 256-bites titkosítással az S70 megőrzi az adatok integritását és kimagasló adatvédelmet nyújt. Az S70 komponensei alapos átvilágításon, tesztelési folyamatokon és tanúsítványi-eljárásokon mentek keresztük a magas minőség biztosítása érdekében.  Az S70 1TB-os és 2TB-os változatban kapható, emellett pedig 5 év jótállási idővel rendelkezik.

Ha többet szeretnél tudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, keresd fel a legközelebbi XPG irodát vagy képviseletet az  www.xpg.com oldalon. 

Hozzászólás

Hosszászólás küldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük