Az S50 Lite tovább bővíti az XPG PCIe 4.0 SSD kínálatát, hogy megfeleljen a mainstream felhasználók igényeinek

2020. szeptember 15., Taipei, Tajvan – Az XPG, a játékosoknak, az esportolóknak és a technológia rajongóiknak tervezett nagy teljesítményű rendszerek, komponensek és perifériák vezető gyártója bemutatta az XPG GAMMIX S50 Lite PCIe Gen 4×4 M.2 2280 SSD meghajtót. Az 5G hálózatok megjelenésével és a folyamatosan növekedő adatmennyiséggel a PCIe Gen4 interfész kritikus frissítésnek számít, amely új szintre emeli a tárolóeszközök teljesítményét. Az S50 Lite tovább bővíti a GAMMIX S50 sorozatot egy új megoldással, amely kihasználja a PCIe 4.0 képességeit.

„Az S50 Lite bemutatásával tovább bővítettük a PCIe 4.0 SSD kínálatunkat, amely nem csak az új technológia iránt érdeklődőknek, hanem a mainstream felhasználóknak is megfelel, legyen szó akár munkáról, vagy játékról.” – nyilatkozta Ibsen Chen, az ADATA termékmarketing-igazgatója. „A stratégiai partnerünk, a Silicon Motion segítségével egy megfizethető és kivételes teljesítményű következő generációs SSD-t készítettünk.”

„Nagyon izgatottak vagyunk az ADATA GAMMIX S50 Lite megjelenésével kapcsolatban, ugyanis az SSD az SMI legújabb SM2267 PCIe Gen4 vezérlőjét használja.” – nyilatkozta Nelson S. Duann, a Silicon Motion marketingért és kutatás-fejlesztésért felelős alelnöke. „Hosszútávú partnereként a Silicon Motion a kategóriájában a legjobb támogatást nyújtja, amely megfelel az ADATA magas színvonalú követelményeinek. Az új GAMMIX S50 Lite és az SM2267 fokozott felhasználói élményt és nagy teljesítményt nyújt, hogy ezzel is elősegítse a PCIe Gen4 SSD meghajtókra történő váltást.”

Az SMI SM2267 vezérlővel, a legújabb PCIe Gen4 interfésszel és az NVMe 1.4 támogatással az S50 Lite tartósan képes elérni az akár 3900/3200 MB/s-os olvasási és írási sebességet. A véletlenszerű teljesítménye pedig elérheti az akár 490K/540K IOPS értékeket is, amely felgyorsítja az adatátvitelt a fokozott produktivitás és szórakozási élmény érdekében. Emellett az SM2267 vezérlőnek és az optimalizált hűtési kialakításnak köszönhetően az S50 Lite akár 20%-kal hűvösebb marad a kiváló stabilitás érdekében. A dinamikus SLC gyorsítótárral és Host Memory Buffer-rel (HMB-vel) kombinálva az S50 Lite teljesítménye jelentősen meghaladja a SATA SSD-két. Az S50 Lite továbbá visszafelé kompatibilis a PCIe 3.0-val az egyszerű használat és a kényelem érdekében.

A nagy teljesítmény mellett az S50 Lite támogatja az LDPC hibajavító kódot az átfogóbb adathibák észleléséhez és kijavításához, amely pontosabb adatátvitelt és a magasabb írási terhelhetőséget (TBW) eredményez. Ezenfelül az end-to-end (E2E) adatvédelemmel, a RAID Engine támogatással és az AES 256-bites titkosítással az S50 Lite megőrzi az adatok integritását és kimagasló adatvédelmet nyújt. Az S50 Lite komponensei alapos átvilágításon, tesztelési folyamatokon és tanúsítványi-eljárásokon mentek keresztük a magas minőség biztosítása érdekében. Az S50 Lite 1TB-os és 2TB-os változatban kapható, emellett pedig 5 év jótállási idővel rendelkezik.

Ha többet szeretnél tudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, keresd fel a legközelebbi XPG irodát vagy képviseletet az  www.xpg.com oldalon.

Hozzászólás

Hosszászólás küldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük