AZ XPG BEMUTATTA A GAMMIX D20 DDR4 MEMÓRIAMODULT

AZ XPG BEMUTATTA A GAMMIX D20 DDR4 MEMÓRIAMODULT

2020. október 6., Tajpej, Tajvan – Az XPG, a játékosoknak, az esportolóknak és a technológia rajongóiknak tervezett nagy teljesítményű rendszerek, komponensek és perifériák vezető gyártója bemutatta az XPG GAMMIX D20 DDR4 memóriamodult. A merész kivitelezéssel és az akár 4133 MHz-es működési frekvenciával rendelkező GAMMIX D20 stílusos kiegészítést kínál a játékosoknak.

A GAMMIX D20 egy masszív, mégis visszafogott fekete vagy szürke hűtőbordával rendelkezik, amely a játékosok és a PC-rajongók igényeit is egyaránt kielégíti. A karcsú, eloxált fémfelülettel és az „x”-alakú kialakítással exkluzív megjelenést kínál. Azoknak a felhasználóknak, akik alternatívát keresnek az RGBs memóriamodulokra, a GAMMIX D20 kiváló megoldást jelenthet. Nemcsak küllemben hordozza magában a nagy teljesítményű DDR4 modulok ismertető jegyeit, hanem a sebessége is elérheti az akár 4133 MHz-es frekvenciát. A felhasználók emellett választhatnak 3200 MHz-es és 3600 MHz-es modulok közül is.

A széleskörű kompatibilitás biztosítása érdekében a GAMMIX D20 átfogó ellenőrzési folyamatokon ment keresztül, hogy megfeleljen a legújabb AMD és Intel® platformok igényeinek. A GAMMIX D20 teljes Intel® XMP 2.0 támogatással rendelkezik, hogy könnyebbé tegye a túlhajtást XMP 2.0 kompatibilis PC-kkel anélkül, hogy bonyolult BIOS beállításokat kellene alkalmazni.

Ha többet szeretnél tudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, keresd fel a legközelebbi XPG irodát vagy képviseletet a www.xpg.com oldalon.

Hozzászólás

Hosszászólás küldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük