Két év kihagyás után az XPG ismét Las Vegasba látogat, hogy bemutassa az Xtreme Performance Gear legújabb innovációt


2021. december 22, Tajpej, Tajvan – Az XPG, a játékosoknak, az esportolóknak és a technológia rajongóinak tervezett nagy teljesítményű rendszerek, komponensek és perifériák vezető gyártója örömmel jelenteti be, hogy részt vesz a 2022-es CES kiállításon Las Vegasban 2022. január 5-8. között. Az „Xtrém új hajnala” témakörében az XPG és ADATA bemutatja legújabb termékeit, beleértve gaming rendszereiket, perifériáikat, tartozékaikat és alkatrészeiket, köztük a DDR5 memóriát, a PCIe 5.0 SSD-ket és a legkorszerűbb 80 Plus Platinum tápegységüket. Az XPG/ADATA a Venetian hotelben a Titian bálteremben, a #2202 számú standon lesz meglátogatható.

Következő generációs, nagy teljesítményű SSD és DRAM megoldások

Az XPG és az ADATA arra készülnek, hogy a legújabb PCIe Gen 5 x4 SSD-kkel és DDR5 DRAM-mal a következő generációs teljesítményt nyújtsanak a játékosoknak és a többi felhasználónak. A standra látogatók először láthatják az XPG LANCER RGB DDR5 és az XPG CASTER RGB DDR5 modelleket, amelyek az akár 6000 MT/s, illetve a 7000 MT/s sebességet is képesek elérni. A standon az ADATA ipari minősítésű, beépített ECC-vel és PMIC-vel (feszültségszabályozó áramkör) felszerelt DDR5-4800 U/SO/R-DIMM memóriamoduljai is megtalálhatók lesznek.

Ezen kívül az ADATA két legújabb PCIe Gen5x 4 SSD-inek prototípusai is különleges megjelenést kapnak a standon. A „Project Nighthawk” a Silicon Motion SM2508 vezérlőjét használja és akár 14/12 GB/s szekvenciális olvasási/írási teljesítményt is képes nyújtani, míg a „Project Blackbird” az InnoGrit IG5666 vezérlőjével lett felszerelve, amely 14/10 GB/s olvasási és írási sebességet képes biztosítani. Mindkét SSD akár 8 TB kapacitással is elérhető lesz. Mindezek mellett az ADATA új Elite SE920 USB 4 külső SSD-je is megtekinthető lesz. A külső SSD akár 40 Gbps átviteli sebességre is képes, emellett egy egyedi, szabadalmaztatott hűtési megoldással rendelkezik, amelyen egy beépített ventilátor is helyet kapott. 

A „brutális” gamer PC-k alapjai

Emeld Xtrém szintre a rendszered teljesítményét! A Gold minősítésű XPG CORE REACTOR PSU sikerét követően a 2022-es CES ideális helyszínül szolgál ahhoz, hogy a gyártó bemutassa az eddigi legerősebb tápegységét, az XPG CYBERCORE-t, amely egy 80 Plus Platinum- és Cybenetics hitelesítéssel rendelkező tápegység. Az új áramellátási megoldás megfelel a legújabb CPU-k és GPU-k energiaellátási követelményeinek, ráadásul 1000 W-tól 1300 W-os konfigurációival is elérhető lesz. A Nidec-kel közösen létrehozott, prémium minőségű XPG VENTO PRO ventilátorral felszerelt XPG CYBERCORE PSU újabb magaslatokba emeli az XPG márkanevet a tápellátási megoldások kategóriájában. 

Az XPG első alkalommal mutatja be XPG BATTLECRUISER PRO prototípusát, amely ATX kialakítású, teljes méretű toronyház négyoldalú edzett üvegpanellel, valamint szoftveresen testre szabható ARGB ventilátorral és fényvezérlővel. 

Mindezek mellett a LEVANTE AIO folyadékhűtő terméksorozatának legújabb tagja, az XPG LEVANTE PRO is megtekinthető lesz. A pumpán egy kerek LCD kijelzővel is rendelkezik, amely az XPG PRIME szoftveres ökoszisztéma segítségével teljes mértékben személyre szabható. A LEVANTE PRO az ASETEK legújabb folyadékhűtési megoldását használja, emellett a megfelelő hűtési teljesítmény érdekében csúcskategóriás XPG VENTO PRO 120 PWM ventilátorokkal lett felszerelve. 

Kimagasló precizitás az XPG új perifériáival és tartozékaival 

Az XPG teljes periféria kínálata jelen lesz a gyártó standján. Ezek közül kiemelkednek a legújabb ALPHA sorozatú gamer egerek, amelyek ergonomikus kialakítással és egy nagy teljesítményű PIXART PAW3335 optikai szenzorral rendelkeznek. A sorozatba egy vezeték nélküli változat – amely 2,4 GHz-es adapterrel vagy hagyományos Bluetooth kapcsolattal is használható -, valamint egy vezetékes változat is tartozik, amelyek egyaránt kompatibilisek az XPG Prime szoftveres ökoszisztémával. 

Az XPG mindezek mellett bemutatja a legújabb koncepciós termékét, az XPG VAULT egeret, amely USB Type-C csatlakozást használ és valósággal a tenyerünkbe adja a kedvenc játékaink teljes könyvtárát. A jelenlegi prototípus akár 1 TB méretű SSD-k befogadására is képes maximum 985 MB/s-os átviteli sebesség biztosítása mellett, továbbá támogatja a Gaming Launcher szoftvert is, amely lehetővé teszi a játékkönyvtáraink egyszerű hordozását. Az egér egyéb beállításait az XPG Prime szoftveres ökoszisztémában lehet személyre szabni.

Légy produktív a gamer rendszerek széles választékával!

Az XPG teljes laptop kínálata megtekinthető lesz a gyártó standján, beleértve a díjnyertes 15,6 hüvelykes XPG XENIA 15 KC notebookot is. A készülék az XPG és az Intel közös tervezési együttműködésének eredménye, amely egy 11. generációs Intel® Core™ i7 11800H processzorral és egy NVIDIA® RTX 3070 grafikus megoldással lett felszerelve. A maximális stabilitás és teljesítmény érdekében a notebook folyékony fém hővezető megoldással rendelkezik, valamint egy 1 TB-os XPG GAMMIX S70 PCIe Gen4 SSD-t és 32 GB (2x 16 GB) DDR4-3200 MHz nagy teljesítményű XPG memóriát használ. A kiállításon szereplő rendszerek közé tartozik a 15,6 hüvelykes XPG XENIA Xe lifestyle ultrabook, amelyet az Intel EVO™ platform alapján terveztek meg, továbbá a meglepően könnyű XPG XENIA 14 lifestyle ultrabook is, amely a vékony magnéziumötvözetű borításával mindössze 970 grammos súllyal rendelkezik, így a piac egyik legkönnyebb laptopjának számít. 

Látogasd meg az XPG és az ADATA standját a CES 2022 kiállításon!

Helyszín: Venetian hotel, Titian #2202 stand
Időpont: 2022. január 5-8.

Ha személyes bemutatót szeretnél látni az XPG/ADATA legújabb termékeiről a helyszínen, kérjük vedd fel a kapcsolatot a helyi XPG/ADATA képviselettel. ​​​​​​​

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük