Az új sorozatokat a legújabb NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 grafikus kártyák és Tiamat – az első istenek anyja – ősi ereje működteti.


A titokzatos babiloni mitológia bölcsőjéből Tiamat – az első istenek sárkány anyja – leleplezte az MSIology virtuális eseményét! Az MSI 35. évfordulóját követően a vállalat egy erőteljes gamer laptoppal, az exkluzív GE76 Raider Dragon Edition Tiamat és különféle vadonatúj laptopok bemutatásával büszkélkedhet. Ezenkívül az MSI úttörőként, ismét az elsők között alkalmazta az élvonalbeli hardverkonfigurációkat akár NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 grafikus kártyával társítva, amely jelentős teljesítménynövekedést eredményez. Az esemény sikere és a szemkápráztató jelenet felkeltette a világ figyelmét és tovább örökítette a gaming márka eseményének sokkhatását. 

Az elsők között használja a GeForce RTX™ 30 sorozatot. Az AI forradalom megérkezett az MSI laptopjaiba!

Vezető márkaként az MSI a leggyorsabb grafikus kártyákkal szerelte fel a 2021 elején megjelenő GE, GS, GP és GF sorozatait. Az MSI laptopok az erőteljes GPU-k teljesítményének köszönhetően valóságos moziszerű játékélményt kínálnak! A GeForce RTX™ 3080 GPU az Ampere – az NVIDIA 2. generációs RTX – architektúrájával hihetetlen teljesítményt kínál a gamerek nagy örömére. A legújabb továbbfejlesztett RT magokat, Tensor magokat és az új streaming multiprocesszorokat használja a valósághű ray tracing és az élvonalbeli AI funkciók eléréséhez.

Az MSI az Intel-lel és az NVIDIA-val együttműködve az elsők között alkalmazza az „Resizable Bar technológiát”, amely lehetővé teszi a CPU számára, hogy teljes hozzáférést kapjon a GPU memóriájához, ezzel akár 5–10%-kal növelve a másodpercenkénti képkockasebességet (FPS-t), amellyel valósággal a következő szintre emeli a játékélményt.

Az optimalizált internetkapcsolat iránti növekvő igényre válaszolva MSI úttörőként az elsők között alkalmazza a 6 Ghz-es frekvenciasávban is működőképes WiFi 6E hálózati kártyát. Ez gyorsabb adatátvitelt kínál a videó streaminghez, a virtuális valósághoz és más vezeték nélküli lehetőségekhez. Az esemény során az MSI bemutatta az MSI Creator Center legújabb funkcióját is, melyet a Microsoft Azure Cloud-dal együttműködve fejlesztettek ki. Az új megoldás segítségével képesek szimulálni a felhasználók általános szokásait és ahhoz megfelelően optimalizálni a rendszert, emellett AI erejével képesek felgyorsítani a komplex mérnöki feladatokat is.

„MSI MSIology virtuális esemény”msi.gm/MSIology

Tiamat – Az istenek anyja! Tapasztald meg a GE76 Raider Dragon Edition erejét

Az MSIology szelleme kiválóan bemutatja az MSI vezető és befolyásos szerepét a globális laptop trendek kialakulásában. Az MSIology virtuális eseményén Tiamat – az istenek anyja – egy felséges üvöltés közepette vezetett el mindenkit az emberi civilizáció bölcsőjéhez, Mezopotámiába!

Derek Chen, az MSI Notebook osztályának globális értékesítési és marketing igazgatója ezzel az epikus jelenettel nyitotta meg az eseményt, majd hozzátette: „A sárkányok szelleme mindig is a márkánk alapjait jelképezte. Ma pedig visszatérünk az ősi babiloni mitológiához, az egyik leghíresebb sárkány, Tiamat eredetének történetéhez.”

 MSI GE Raider sorozat: Erőteljes megoldás valódi gamerek számára

Az isteni lények elfeledett története az GE76 Raider Dragon Edition Tiamat külső borításába lett vésve, amely a végtelen erőt szimbolizálja! A GE76 és a GE66 Raider-hez hasonlóan az új GE sorozat nemcsak mutatós kivitelezésű Mystic Light-tal rendelkezik, hanem a legjobb teljesítményt kínálja, amelyet egy gaming laptoppal el lehet érni. A legújabb NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 grafikus vezérlővel és Intel® Core™ i9 processzorral felszerelt modell a legújabb WiFi 6E-t használja, amely az iparágban elsőként teszi lehetővé a laptopok számára az új csatlakozási módszer kihasználását. Annak érdekében, hogy a játékok során a laptop ne melegedjen túl, a GE sorozat az MSI Cooler Boost 5 megoldását használja – amelyet 6 hővezető cső és 2 ventilátor működtet – a nagyobb légáramlás és a gyors lehűlés érdekében.

A GE Raider sorozat segítségével a felhasználók mesteri módon futtathatják az összes tripla A-s játékot. „Ezek az MSI gamer laptopok hihetetlen teljesítményre lettek tervezve, így bármikor, bárhol élvezhetem a legnagyobb hardverigénnyel rendelkező játékokat is.” – nyilatkozta a híres gamer, Nukem Dukem.

GS66 Stealth – a nappali munkára és az éjjeli játékra tervezve! 

Az egyedülálló, alacsony profilú kialakításával a GS66 Stealth tökéletes álcát jelent azoknak az üzleti szakembereknek, akik el szeretnék rejteni a belső gamer énjüket. Az „élesebb fekete színben” dizájn olyan jelentős kitüntetéseket nyert el, mint az IF Design Award és a 2020-as Red Dot Design elismerés. A legújabb GeForce RTX™ 30 megoldásokkal és a DLSS AI renderelési technológiával lehetővé teszi a játékosok számára, hogy lenyűgöző 4K felbontásban, ray tracing bekapcsolása mellett tapasztalhassák meg a valósághű, 60 FPS feletti játékélményt. A GS66 az Intel legújabb, akár 8 magos processzorát használja a legjobb teljesítmény biztosítása érdekében.

Ezenkívül a GS66 Stealth a Cooler Boost Trinity+ hűtést használja a világ legvékonyabb, 0,1 mm-es ventilátor lapátjaival; rendkívül reszponzív, 300 Hz-es, IPS szintű panelt alkalmaz; mindemellett 99,9 Whr kapacitású akkumulátorral rendelkezik. A GS66 támogatja a True Color 3.0-t és a legjobb többmonitoros megtekintési módot is az 1+2 Matrix Display technológia segítségével.

A GP66 és a GP76 Leopard a gamerek és mérnökök számára készült!

Az MSI bemutatta a vadonatúj GP66 és GP76 Leopard modelleket is. A mindennapi munkavégzéshez és a megterhelő, mérnöki feladatok elvégzéséhez készültek. A felújított váz eleganciát és a visszafogottságot mutathat, azonban a GP Leopard sorozat erősebb, mint valaha. A GP66 és GP76 Leopard akár GeForce RTX 3080 GPU-val és a legújabb Intel® Core ™ i7 processzorokkal lett felszerelve, hogy olyan számítási és renderelési képességeket nyújtson, amelyre mindig számíthatsz. Az átrendezett, átfogó I/O portok támogatják az összes elterjedt adatátviteli interfészt és képmegjelenítésért felelős kimenetet. Mindemellett támogatja az akár 8k-s felbontású kijelzőket is a legfinomabb vizuális részletek megjelenítéséhez, így egyaránt alkalmas komplex mérnöki és tervezési projektek hardveres igényeinek ellátására is.

A világ legvékonyabb 15 hüvelykes gaming laptopja – Stealth 15M

Az új laptopok mellett az MSI bejelentette a világ legvékonyabb 15 hüvelykes gamer laptopjának piaci megjelenését: megérkezett a Stealth 15M – egy ultrakönnyen hordozható laptop, melyet a városi stílus ihletett. Mindössze 1,7 kg-os súllyal és 16,15 mm vastagsággal rendelkezik, mégis képes ellátni az erőteljes hardvereket igénylő számítási feladatokat. Ez a világ első gamer laptopja, amely ötvözi a 11. generációs Intel H sorozatú, akár 5 Ghz-es Turbo Boost órajellel rendelkező processzor és a GeForce RTX™ 30 sorozatú grafikus megoldások erejét. A Stealth 15 lehetővé teszi a gamerek és a fiatal szakemberek számára, hogy hatékonyan gyorsítsák fel mindennapi feladataik elvégzését és a játékok teljesítményét.

Hordozható teljesítmény – GF75 és GF65 Thin sorozat

A gamerek és a mainstream lehetőségeket kereső felhasználók számára a vékony és könnyű GF75 és GF65 Thin sorozat jelentheti a legjobb társat. Ezek a modellek kiváló példaként szolgálnak arra, hogy megmutassuk, mire is képesek az elérhető árú, vékony és elegáns gamer laptopok. A GF Thin sorozat erőteljes hardverkonfigurációkat kínál akár Intel Core i7 processzor és a GeForce RTX™ 30 sorozatú grafikus megoldások használatával, a 144 Hz-es IPS szintű, vékony kávás kijelző pedig tökéletes megtekintési élményt nyújt kimagasló képfrissítési sebesség mellett.

Creator 15 – Egy mindenre kiterjedő laptop megoldás ragyogó True Pixel panellel

Végül, de nem utolsósorban, az MSI nem feledkezett meg a tartalomgyártókról sem. Az MSI Creator 15 egy kiváló hordozható laptop, amelyet szándékosan a legigényesebb alkotások megtervezéséhez fejlesztettek ki. A Creator 15 garantáltan valósághű vizuális élményt nyújt. Minden modell egy egyedileg kalibrált, 4K True Pixel kijelzőt használ, amely Calman hitelesítéssel és 100%-os AdobeRGB lefedettséggel rendelkezik. A megújult Creator 15 modellekben az RTX 30 sorozatú GPU-k jelentősen felgyorsítják a videó renderelési és 3D animációk elkészítési idejét. Ezenkívül az új érintőképernyős kijelző megkönnyíti a navigációt és növeli a produktivitást. A 99,9 Whr akkumulátor kapacitás és a könnyű kialakítás kimagasló rugalmasságot kínál a folyamatosan úton lévő alkotók számára.

Az MSI laptopok sokkhulláma

2020 jelentősen megváltoztatta az emberek életmódját és munkavégzési szokásait, de ez nem akadályozta meg az MSI-t abban, hogy a közösség számára a legjobb és legfejlettebb termékeket készítse el. Az MSI valódi gaming DNS-sel rendelkezik és pont olyan erős, mint Tiamat, így valódi sokkhatást vált ki az emberekből, amikor új termékeket mutat be. Az egymást követő hullámokkal előrehaladva az MSI extrém szintre emeli a játékélményt, hogy valósággal felpörgesse vele az ipart! ​​​​​​​

GE76 Raider &Dragon Edition TiamatGE66 Raider
ProcesszorAkár a legújabb Intel® Core™ i9-10980HK processzorralAkár a legújabb Intel® Core™ i9-10980HK processzorral
GrafikaA legújabb NVIDIA® GeForce RTX ™ 3080 16 GB GDDR6 laptop GPU-t használja (10UH)A legújabb NVIDIA® GeForce RTX ™ 3070 8 GB GDDR6laptop GPU-t használja (10UG)A legújabb NVIDIA® GeForce RTX ™ 3080 16GB GDDR6 laptop GPU-t használja (10UH)A legújabb NVIDIA® GeForce RTX ™ 3070 8GB GDDR6laptop GPU-t használja (10UG)A legújabb NVIDIA® GeForce RTX ™ 3060 6GB GDDR6laptop GPU-t használja (10UE)
Kijelző17,3 hüvelykes UHD (3840×2160),100% Adobe RGB (tipikus),IPS szintű, vékony kávás panel (opcionális)17,3 hüvelykes Full HD (1920×1080),300 Hz-es képfrissítés,IPS szintű, vékony kávás panel (opcionális)17,3 hüvelykes Full HD (1920×1080),240 Hz-es képfrissítés,IPS szintű, vékony kávás panel (opcionális)15,6” UHD (3840×2160),100% Adobe RGB (tipikus),IPS szintű, vékony kávás panel (opcionális)15,6 hüvelykes Full HD (1920×1080),300 Hz-es képfrissítés,IPS szintű, vékony kávás panel (opcionális)15,6 hüvelykes Full HD (1920×1080),240 Hz-es képfrissítés,IPS szintű, vékony kávás panel (opcionális)
MemóriaDDR4-3200, 2 bővítőhely,akár 64 GB-igDDR4-3200, 2 bővítőhely,akár 64 GB-ig
Tárhely2 x NVMe M.2 SSDPCIe Gen 3 interfésszel2 x NVMe M.2 SSDPCIe Gen 3 interfésszel
WebkameraFHD felbontású (30fps@1080p)FHD felbontású (30fps@1080p)
Hálózati csatlakozásKiller E3100 2,5 Gbps Ethernet Killer Shied-del /Intel® Wi-Fi 6E AX210Killer E3100 2,5 Gbps Ethernet Killer Shied-del /Intel® Wi-Fi 6E AX210
USB portok1 x USB 3.2 Gen 2 Type-C / DP, 1 x USB 3.2 Gen 2×2 Type-C,1 x USB 3.2 Gen 2 Type-A, 2 x USB 3.2 Gen 1 Type-A1 x USB 3.2 Gen 2 Type-C / DP, 1 x USB 3.2 Gen 2×2 Type-C1 x USB 3.2 Gen 2 Type-A, 2 x USB 3.2 Gen 1 Type-A
BillentyűzetSzemélyre szabható SteelSeries RGB billentyűzetSzemélyre szabható SteelSeries RGB billentyűzet
HangzásDynaudio Duo Wave mélysugárzó + hangszóró(2 x 1 W hangszóró + 2 x 2 W mélysugárzó)Nahimic 3 Audio EnhanceNagy felbontású audio támogatásDynaudio Duo Wave hangszórórendszer(2X 2W-os hangszórók)Nahimic 3 Audio EnhancerNagy felbontású audio támogatás
Akkumulátor4 cellás, lítium-polimer, 99 Whr4 cellás, lítium-polimer, 99 Whr
Videó kimenet1 x USB 3.2 Gen 2 Type-C / DP, 1 x Mini DisplayPort,1 x HDMI (4K@60Hz)1 x USB 3.2 Gen 2 Type-C / DP, 1 x Mini DisplayPort, 1 x HDMI (4K@60Hz)
Méretek397 (Sz) x 284 (H) x 26 (M) mm358 (Sz) x 267 (H) x 23,4 (M) mm
Súly2,9 kg2,38 kg
GS66 Stealth
ProcesszorAkár a legújabb Intel® Core™ i9-10980HK processzorral
GrafikaA legújabb NVIDIA® GeForce RTX ™ 3080 16GB GDDR6 (10UH)laptop GPU-t használjaA legújabb NVIDIA® GeForce RTX ™ 3070 8 GB GDDR6 (10UG)laptop GPU-t használjaA legújabb NVIDIA® GeForce RTX ™ 3060 6GB GDDR6 (10UE)laptop GPU-t használja
Kijelző15,6 hüvelykes UHD (3840×2160), 100% Adobe RGB (tipikus),IPS szintű, vékony kávás panel (opcionális)15,6 hüvelykes Full HD (1920×1080), 300 Hz-es képfrissítés,IPS szintű, vékony kávás panel (opcionális)
MemóriaDDR4-3200, 2 foglalat, akár 64 GB támogatás
Tárhely2 x NVMe M.2 SSD PCIe Gen 3 interfésszel
WebkameraHD felbontású (30fps@720p)
Hálózati csatlakozásKiller E3100 2,5 Gbps Ethernet Killer Shied-del /Intel® Wi-Fi 6E AX210
USB portok1 x Thunderbolt™ 3 Type-C (támogatja az USB 3.2 Gen 2-t / DP-t/ PD töltést), 1 x USB 3.2 Gen 2 Type-C3 x USB 3.2 Gen 2 Type-A
BillentyűzetSzemélyre szabható SteelSeries RGB billentyűzet
HangzásDynaudio Duo Wave hangszórórendszer(2x 2W hangszórók)Nahimic 3 Audio EnhancerNagy felbontású audio támogatás
Akkumulátor4 cellás, lítium-polimer, 99 Whr
Videó kimenet1 x Thunderbolt™ 3 Type-C(támogatja az USB 3.2 Gen 2-t / DP-t/ PD töltést), 1 x HDMI (4K@60Hz)
Méretek358,3 (Sz) x 248 (H) x 18,3-19,8 (M) mm
Súly2,1 kg
GP76 LeopardGP66 Leopard
ProcesszorAkár a legújabb Intel® Core™ i7-10870H processzorral
GrafikaA legújabb NVIDIA® GeForce RTX ™ 3070 8GB GDDR6 (10UG)laptop GPU-t használjaA legújabb NVIDIA® GeForce RTX ™ 3060 6GB GDDR6 (10UE)laptop GPU-t használja
Kijelző17,3 hüvelykes Full HD (1920×1080),144 Hz-es képfrissítés,IPS szintű, vékony kávás panel15,6 hüvelykes Full HD (1920×1080),144 Hz-es képfrissítés,IPS szintű, vékony kávás panel
MemóriaDDR4-3200, 2 bővítőhely,akár 64 GB-ig
Tárhely2 x NVMe M.2 SSDPCIe Gen 3 interfésszel
WebkameraHD felbontású (30fps@720p)
Hálózati csatlakozásGigabites Ethernet / Intel® Wi-Fi 6 AX201
USB portok1 x USB 3.2 Gen 2 Type-C / DP, 3 x USB 3.2 Gen 1 Type-A
BillentyűzetSzemélyre szabható SteelSeries RGB billentyűzet
HangzásNahimic 3 Audio EnhanceNagy felbontású audio támogatás
Akkumulátor4 cellás, lítium-polimer, 65 Whr
Videó kimenet1 x HDMI (4K@60Hz),1 x USB 3.2 Gen 2 Type-C/DP
Méretek397 (Sz) x 284 (H) x 26 (M) mm358 (Sz) x 267 (H) x 23,4 (M) mm
Súly2,9 kg2,38 kg
Stealth 15M
ProcesszorA legújabb 11. generációs Intel® Core™ i7-11375H processzorral
GrafikaA legújabb NVIDIA® GeForce RTX™ 3060 6GB GDDR6 laptop GPU-t használja
Kijelző15,6 hüvelykes Full HD (1920×1080)144 Hz képfrissítés, IPS szintű vékony kávás panel
MemóriaDDR4-3200, 2 foglalat, akár 64 GB támogatás
Tárhely1 x NVMe M.2 SSD PCIe Gen 3 interfésszel
WebkameraHD felbontású (30fps@720p)
Vezeték nélküli csatlakozásIntel® Wi-Fi 6 AX201
USB portok1x Thunderbolt™ 4 Type-C(támogatja az USB 3.2 Gen 2-t / DP-t/ PD töltést)1 x USB 3.2 Gen 2 Type-C/ DP2 x USB 3.2 Gen 1 Type-A
BillentyűzetRGB háttérvilágítású gaming billentyűzet
Hangzás2 x 2W-os hangszórókNahimic 3 Audio EnhancerNagy felbontású audio támogatás
Akkumulátor3 cellás, lítium-polimer, 52 Whr
Videó kimenet1 x Thunderbolt™ 4 Type-C(támogatja az USB 3.2 Gen 2-t / DP-t/ PD töltést)1 x USB 3.2 Gen 2 Type-C/ DP1 x HDMI (4K@60Hz)
Méretek358,3 (Sz) x 248 (H) x 16,15 (M) mm
Súly1,7 kg
GF75 ThinGF65 Thin
ProcesszorAkár a legújabb Intel® Core™ i7-10750H processzorral
GrafikaA legújabb NVIDIA® GeForce RTX™ 3060 6GB GDDR6 laptop GPU-t használja
Kijelző17,3 hüvelykes Full HD (1920×1080), 144 Hz-es képfrissítés,IPS szintű, vékony kávás panel15,6 hüvelykes Full HD (1920×1080), 144 Hz-es képfrissítés, IPS-szintű kávás panel
MemóriaDDR4-2933, 2 bővítőhely,akár 64 GB-ig
Tárhely1 x 2.5 hüvelykes HDD + 1 x NVMe M.2 SSD PCIe Gen 3 interfésszel2 x NVMe M.2 SSD PCIe Gen 3 interfésszel
WebkameraHD felbontású (30fps@720p)
Vezeték nélküli csatlakozásGigabites Ethernet /Intel® Wi-Fi 6 AX201
USB portok1 x USB 3.2 Gen 1 Type-C/3 x USB3.2 Gen1 Type-A2 x USB 3.2 Gen 1 Type-C/2 x USB 3.2 Gen 1 Type-A
BillentyűzetPiros színű háttérvilágítás (10UE)Személyre szabható SteelSeries RGB billentyűzet(10UEK)Piros színű háttérvilágítás
Hangzás2 x 2W-os hangszórókNahimic 3 Audio EnhancerNagy felbontású audio támogatás
Akkumulátor3 cellás, lítium-polimer, 51 Whr
Videó kimenet1 x HDMI (4K@60Hz)
Méretek397 (Sz) x 260 (H) x 22~23,1 (M) mm359 (Sz) x 254 (H) x 21,7 (M) mm
Súly2,3 kg1,86 kg
Creator 15
ProcesszorAkár a legújabb Intel® Core™ i7-10870H processzorral
GrafikaNVIDIA® GeForce RTX™ 3080 Laptop GPU16GB GDDR6 (A10UH)NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 Laptop GPU8GB GDDR6 (A10UGT)NVIDIA® GeForce RTX™ 3060 Laptop GPU6GB GDDR6 (A10UET)
Kijelző15,6 hüvelykes 4K UHD, 100% Adobe RGB (tipikus),IPS szintű, vékony kávás panel (A10UH)15,6 hüvelykes FHD, érintőképernyő,IPS szintű, vékony kávás panel (A10UGT / A10UET)
MemóriaDDR4-3200, 2 foglalat, akár 64 GB támogatás
Tárhely2 x NVMe M.2 SSD PCIe Gen 3 interfésszel
WebkameraIR HD típusú (30fps@720p)
Vezeték nélküli csatlakozásGigabites Ethernet / Intel® Wi-Fi 6E AX210
USB portok1 x Thunderbolt™ 3 Type-C (támogatja az USB 3.2 Gen 2-t/ DP-t / PD töltést),1 x USB3.2 Gen2 Type-C, 3 x USB 3.2 Gen 2 Type-A,
BillentyűzetEgyszínű háttérvilágítással ellátott billentyűzet (fehér)
Hangzás2× 2W Duo Wave hangszórók1 × Audio kombó
Akkumulátor4 cellás, lítium-polimer, 99 Whr
Videó kimenet1 x Thunderbolt™ 3 Type-C(támogatja az USB 3.2 Gen 2-t / DP-t/ PD töltést), 1 x HDMI (4K@60Hz)
Méretek358,3 (Sz) x 248 (H) x 18,3 (M) mm (nem érintőképernyős modell)358,3 (Sz) x 248 (H) x 19,8 (M) mm (érintőképernyős modell)
Súly2,1 kg
Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük