2022. február 24. – Az MSI, a világ vezető gamer- és üzleti laptop márkája örömmel jelenti be, hogy az amerikai PCMag internetes magazin felmérésén az olvasók több szempont alapján idén is az MSI-t választották a legjobb laptopmárkának, ezzel a márka elnyerte a 2022-es PCMag Reader’s Choice kitüntetést. Az idei díj azért is különleges, mert több mint tíz éve nem fordult elő, hogy a laptop kategóriában az Apple megoldásait is megelőzve egy Windows operációs rendszert futtató laptopmárka végezzen az első helyen.

A PCMag 2022-es szavazásán a korábbi évek szokásaival ellentétben a magazin először hirdetett egyetlen győztest a laptop kategóriájában, amelyben mindeddig külön kerültek díjazásra a Windows és a Mac OSX rendszereket futtató megoldások. Az MSI a vásárlói elégedettség, az ár-érték arány, a használhatóság, a megbízhatóság, a terméktámogatás, az ajánlások és a kijelzők minőségének kategóriájában is első helyen végzett, jelentősen megelőzve versenytárait. 

„Az MSI amellett, hogy idén ismét elnyerte a PCMag olvasóinak tetszését, először fordult elő az elmúlt 10 évben, hogy egy márka megelőzte az Apple-t” – jegyezte meg Ben Gottesman, a PCMag szerkesztője. „Az MSI ugyan nem egy olyan név, amely túlzottan gyakori a háztartásokban, azonban a PCMag olvasói már egészen hosszú ideje hangoztatják elégedettségüket a márka termékeivel kapcsolatban, így az elmúlt hét év során az MSI idén negyedszerre is elnyerte a Reader’s Choice kitüntetését.”

Idén januárban a vállalat leleplezte a legújabb, 12. generációs Intel processzorokkal felszerelt laptopjait is, amelyek idén márciustól a magyar piacon is elérhetővé válnak. Ha szeretnél többet megtudni az MSI gamer, alkotói és üzleti laptopjairól, kérjük, látogass el az msi.com oldalra.

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük