2020. november 20., Tajpej, Tajvan – Az MSI és a(z) UBISOFT együttműködésük következő lépéseként leleplezte az Assassin’s Creed Valhalla promóciójukat, valamint bejelentették a játék MSI Ambient Link támogatását. A játékinnováció iránti közös szenvedéllyel az MSI és a Ubisoft páratlan szintű játékélményt nyújt az Assassin’s Creed Valhalla-ban az Ambient Link támogatása révén. Az Assassin’s Creed Valhalla MSI Ambient Link funkciója lehetővé teszi, hogy a játékosok világszerte átélhessék a fantasztikus vikingkalandot. A legendás viking portyázó Eivor szerepében egy gyönyörű és titokzatos nyílt világot fedezhetsz fel az angliai sötét középkor idején.

Az MSI Ambient Link tökéletesen szinkronizálja a moduláris fényforrásokat és az összes Mystic Light támogatással rendelkező MSI Gaming terméket a képernyőn megjelenő tartalommal, hogy reális környezeti megvilágítást teremtsen, amely kiterjeszti a játékvilágot a valóságba. Az MSI exkluzív Mystic Light Sync megoldását használó Ambient Link élvonalbeli funkciókat kínál, amelyek segítségével mélyebben beleélheted magad a játék történetébe, továbbá számos előre beállított fényeffektet mutat, amikor karaktered új képességekre tesz szert, zsákmányt talál, vagy éppen veszélyes körülményekkel találkozik. Emellett támogatja az MSI billentyűzetek gombonkénti RGB világításának vezérlését, amely segítségével hasznos billentyűkombinációkat és a játék bizonyos adatait is láthatod. A szinkronizált Ambient Link egy magasabb szintű élményt kínál az Assassin’s Creed Valhalla játékosainak útjuk során.

„Az Assassin’s Creed játékok mindig is fantasztikus kalandokra invitálták a játékosokat. Az MSI változatos megoldásokat kínál a játékosok igényeinek kielégítésére. Az MSI kiválasztott termékeivel a játékosok könnyen felszabadíthatják erejüket a játékvilág meghódításához.” – nyilatkozta Sam Chern, az MSI marketing igazgatója.

Minden játékos, aki a promócióban szereplő MSI gaming székek, monitorok, alaplapok, PC tornyok, folyadékhűtési rendszerek, valamint tápegységek valamelyikét megvásárolja, az ingyen megkapja az Assassin’s Creed Valhalla PC változatának digitális kiadását.

Írd meg saját vikingtörténeted a limitált GE66 Raider Valhalla Edition laptoppal

Kompromisszummentes teljesítmény a vikingek szellemével: Megérkezett a GE66 Raider Valhalla Edition korlátozott kiadású laptop. Az egyedi panorámás világítás és a billentyűzet háttérvilágítása a Mystic Light segítségével teljesen a játékhoz igazodik. A megjelenésétől a használatig, a GE66 Raider Valhalla Edition laptop nyújtja a legjobb élményt az Északi-tengeri hajózáshoz és a 9. századi Anglia világának felfedezéséhez.

Minden GE66 Raider Valhalla Edition laptop mellé jár az Assassin’s Creed Valhalla Gold Edition digitális PC változata, emellett a vásárlók egy MAG CH120-VALHALLA gaming széket is nyerhetnek, hogy kiegészíthessék gyűjteményüket.

Ha szeretnéd látni a promócióban résztvevő termékek listáját kérjük, látogass el a promóciós oldalra:

A promócióban résztvevő termékek listájáért látogass el az alábbi oldalra:

http://www.msi.com/Promotion/assassins-creed-valhalla-see

​​​​​​​*A promóció feltételei és a beváltási folyamat régiónként eltérhet.
Kérjük, olvasd el az adott régióra vonatkozó feltételeket.
További részletekért látogass el a promóciós oldalunkra.

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük