Könnyedén hordozható és nagy teljesítményű munkaállomások a kreatív szakemberek számára


2021. június 15., Tajpej, Tajvan – Az MSI, a számítógépes hardverek és megoldások vezető gyártója, bejelentette a mobil munkaállomásainak megújult kínálatát. Az új WS76 és WS66 megoldások Nvidia Studio hitelesítéssel rendelkeznek annak érdekében, hogy a hardveres és a szoftveres illesztőprogramok megfeleljenek a legigényesek kreatív munkafolyamatok követelményeinek. Az MSI ezenfelül bejelentette a vadonatúj dizájnnal rendelkező WE76, WF76 és WF66 megoldásait is a szakemberek számára. Az MSI nemrégiben jelentette meg legújabb NVIDIA Studio által ellenőrzött tartalomgyártó sorozatát a folyamatosan utazó alkotók számára, azonban a Creator Z16 és a Creator 17 modellekkel ellentétben az új munkaállomások kifejezetten olyan szakemberek számára kínálnak lehetőséget, akiknek még erőteljesebb hardveres felszereltségre van szükségük a legösszetettebb programok futtatásához.

A technológia és az esztétika találkozása: A tervezés új szintje az alkotói sorozattal

A legújabb NVIDIA RTX™ GPU-kkal és a 11. generációs Intel® Core processzorokkal felszerelt MSI Workstation laptopjai dupla teljesítményt nyújtanak a korábbi modellekhez képest. A sorozat gyorsabb renderelési sebességet kínál nagyobb vizuális pontossággal és megnövelt számítási erővel. Legyen szó akár összetett nagy méretű CAD modellekkel dolgozó irodai felhasználókról, vagy olyan szakemberekről, akiknek a munkájukhoz elengedhetetlen a nagy teljesítmény, az MSI munkaállomásai minden igénynek eleget tesznek. A sorozat a legelismertebb és legmegbízhatóbb ISV szoftverekkel is hitelesítve lett – köztük a Vectorworks-szel, az Enscape-pel, az Autodesk-kel, az Ansys-szal és a Solidworks-szel – a zökkenőmentes felhasználói élmény biztosítása érdekében.

A biztonság kiemelkedően fontos a szakemberek számára, ezért az MSI munkaállomásai TPM 2.0, Windows Hello, BIOS zár és a HDD zár funkciókkal is rendelkeznek a kiváló szintű adatvédelem garantálása érdekében, hogy ezzel is biztosítsák az adatok megfelelő biztonságát.

„Az új munkaállomásaink nemcsak kiemelkedő teljesítményt, hanem kiváló mobilitást és lenyűgöző látványt nyújtanak a modern szakemberek számára.” – nyilatkozta Derek Chen, az MSI laptop részlegének globális értékesítési és marketing vezetője.

Az új WS sorozat ötvözi az elegáns, stílusos kialakítást, az egyszerű hordozhatóságot és a kimagasló teljesítményt. A legigényesebb feladatokhoz is ideális, új WS76 fekete burkolattal és 4K mini-LED HDR1000 tanúsítványú kijelzővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a fények és az árnyékok finomabb vezérlését a valósághűbb képmegjelenítés érdekében. A 15,6 és 17,3 hüvelykes modellek egyaránt az NVIDIA® RTX™ A5000 laptop GPU-kkal és az Intel® 11. generációs Core i9 processzoraival lettek felszerelve. A mobitilásra tervezett sorozatot a világ legnagyobb kapacitású, 99,9 wattórás akkumulátorával, WiFi 6E-vel és Thunderbolt 4-gyel látták el.

Az újratervezett WE76 az NVIDIA® RTX™ A5000 laptop GPU-val és a 11. generációs Intel® Core i9 processzorral nyújt kimagasló teljesítményt. A megoldás az MSI exkluzív Cooler Boost 5 hűtést használja, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kihasználhassák a laptop teljes erejét anélkül, hogy a túlmelegedés miatt kellene aggódniuk. Az új WE76 egy 4K felbontású kijelzővel rendelkezik, 100%-os AdobeRGB lefedettséggel és Delta E<2-vel, továbbá minden modell gyári kalibrálással és Calman hitelesítéssel is rendelkezik. Mindezek mellett a FullHD webkamera jobb képmegjelenítést nyújt a videokonferenciák során. A mobil munkaterület támogatásához a sorozat számos porttal rendelkezik a multi-tasking feladatok hatékonyságának növelés érdekében, beleértve a Thunderbolt csatlakozást a gyorstöltéshez és a különböző adatátviteli igények támogatásához.

A WF sorozat ideális megoldás nyújt az olyan üzletemberek és feltörekvő kreatív szakemberek számára, akiknek kiváló ár/érték aránnyal rendelkező, erőteljes munkaállomásra van szükségük. A 17,3 hüvelykes WF76 és a 15,6 hüvelykes WF66 laptopok egyszerű kialakítású, professzionális megjelenéssel rendelkeznek, hogy megfeleljenek az egyedi ízlésvilágot kedvelő felhasználók igényeinek.

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük