Az új a Bravo 15 a legújabb AMD Ryzen™ 5000 H sorozatú mobil processzort és AMD Radeon™ RX grafikus megoldást használja


2021. július 8., Tajpej, Tajvan – Az MSI, az üzleti-, a dizájn- és a gamer technológiai megoldások vezető gyártója bemutatta a frissített, teljesen AMD alapú gamer laptopját, a Bravo 15-öt, amely a legújabb AMD Ryzen™ 5000 H sorozatú mobil processzort és Radeon™ RX 5500M grafikus megoldást használja. Az MSI tovább erősíti a teljesen AMD alapú laptopok piacát, hogy megfeleljen az eltérő játékosok igényeiknek.

A legújabb AMD Ryzen™ 5000 H sorozatú mobil processzort használja

Az új Bravo 15 az élvonalbeli, 7 nm-es gyártás technológiával készült AMD Ryzen™ 5000 H sorozatú processzort használja, amely több, mint 15%-os javulást garantál az előző generációs modellhez képest. Az asztali szintű teljesítményjavulással a Bravo 15 az egyik legjobb választást jelentheti a játékosok számára.

Az új Bravo 15 mindemellett a Radeon RX 5500M grafikus megoldást használja, amely támogatja a Radeon Image Sharpening és a Radeon Anti-Lag funkciókat is. A technológiák nemcsak a kép részletességének javítására szolgálnak, hanem csökkenti a bemeneti késleltetést is, ezzel új szintre emelve a játékélményt.

Kiváló játékélmény innovatív dizájnnal

Az új Bravo 15 az MSI exkluzív Cooler Boost 5 hűtési megoldásával lett felszerelve, amely 2 ventilátort és 6 hővezető csövet használ a hatékony hűtés biztosítása érdekében. Az újratervezett hőelvezetés nagyobb légáramlást generál, amely csökkenti a belső hőmérsékletet, ezzel jobb játékélményt garantálva. A mindössze 5 mm vékony kávákkal, a független numerikus billentyűzettel, az extra háttérvilágítással és az intuitív gyorsbillentyűk támogatásával a laptop minden játékos igényeinek megfelel.

A Bravo 15 továbbá támogatja az MSI Center-t, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák az alkalmazáslistájukat, ezzel jelentős rendszererőforrást megtakarítva. Mindezek mellett a Bravo 15 laptopokon megtalálható előtelepítve az MSI App player is, amely zökkenőmentes mobilos játékélményt nyújt a laptopodon.

A gyors visszakapcsolás érdekében a Bravo 15 az első olyan gamer laptop, amely támogatja a modern készenléti üzemmódot. A gyorsabb bejelentkezés és az azonnali ébresztés mellett továbbá a laptop folyamatosan kiegyensúlyozott háttérfolyamat végrehajtást garantál, ezzel javítva az akkumulátor üzemidejét is.

A gamer piac eltérő igényeihez alkalmazkodva, az MSI több különböző megoldást kínál megbízható teljesítménnyel és felhasználóbarát kialakítással. Az új Bravo 15 célja, hogy mind a teljesítmény, mind pedig érték szempontjából az egyik legjobb gamer laptop megoldást nyújtsa.

*A termékek felszereltsége, a funkciók és a megjelenés típusonként és országonként eltérő lehet.

MSI Twitch: twitch.tv/msigaming
​​​​​​​MSI GAMING: https://www.msi.com/
MSI Facebook: https://www.facebook.com/MSIGaming
MSI Instagram: https://www.instagram.com/msigaming/
MSI YouTube: https://www.youtube.com/user/MSIGamingGlobal
MSI Twitter: https://twitter.com/msitweets

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük