KIMAGASLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS HOSSZÚ ÉLETTARTAM
ISMERD MEG A PIAC LEGJOBB KÖZÉPKATEGÓRIÁS GAMER TÁPEGYSÉGÉT


2022. február 25., Tajpej, Tajvan – Az FSP Group, a nagy teljesítményű tápegységek globálisan vezető gyártója bemutatta a vadonatúj HYDRO GT PRO sorozatú tápegységeit. 

Hozd ki a maximális teljesítményt a számítógépéből az FSP új HYDRO GT PRO sorozatú tápegységeivel! A 80 PLUS® Gold hitelesítéssel rendelkező HYDRO GT PRO sorozat két változatban, 850 és 1000 W-os kapacitással érhető el, így a felhasználók egyszerűen kiválaszthatják a számukra megfelelő megoldást. 

A játékra és hétköznapi használatra tervezett tápegységek az FSP legmodernebb technológiáit alkalmazzák. Manapság a felhasználók egyre több energiaigényes hardverkomponenst építenek be a számítógépeikbe. Az új FSP HYDRO GT PRO sorozat rendkívüli stabilitás nyújt, hogy megfeleljen a fokozott energiahatékonysági igényeknek, ezzel növelve az egyes komponensek élettartamát a maximális teljesítmény biztosítása mellett.

Tárd fel magabiztosan a metaverzumba vezető utat és gyorsítsd fel a VR/AR szoftverek fejlesztését és alkalmazását a FSP HYDRO GT PRO sorozatú tápegységekkel, amik garantálják a stabil és hatékony energiaellátást a nagy teljesítményű hardverek számára!

A +12 V-os egysínes kialakítás, valamint az ehhez hasonló technológiai képességek alátámasztják az FSP Group magasszintű mérnöki tapasztalatát, emellett a HYDRO GT PRO sorozat tápegységei kiváló teljesítményt nyújtanak a piacon elérhető, nagy energiaigényű, csúcskategóriás grafikus kártyák használatához. A stabil teljesítmény biztosítása megvédi a készüléket a túlterheléstől is. Emellett a HYDRO GT PRO megoldások esetén két darab 4+4 tűs ESP12V csatlakozó áll rendelkezésre, így ideális választást jelentenek az energiaigényes alaplapok és processzorok számára. 

Az új HYDRO GT PRO sorozatú tápegységek kiváló játékélményt biztosítanak anélkül, hogy a rendszer komponenseit túlzottan nagy terhelésnek tennék ki, ezzel lehetővé téve a játékosnak, hogy zökkenőmentes AR/VR-élménybe legyen részük, valamint, hogy korlátok nélkül merülhessenek el az AAA-játékok lélegzetelállító világába.

A Japánban készült 450 V-os, 105 °C-os elektrolit tömegkondenzátorokkal és a DC-DC modulos kialakítással rendelkező HYDRO GT PRO sorozat nagy terhelésű üzemi környezetben is kiemelkedő megbízhatóságot nyújt. Mindemellett az FSP kiváló LLC topológiás technológiája optimalizálja az energiaátalakítás hatékonyságát, valamint csökkenti a zaj- és az EMI-kibocsátást.

Az FSP tervezői által megálmodott, stílusos fekete burkolattal rendelkező HYDRO GT PRO tápegységek a felhasználói kényelemre is nagy hangsúlyt fektetnek. A félmoduláris kialakítás és a fekete szalagkábelezés egyaránt segít a kábelmenedzsmentben. A hűtésért egy 120 mm-es FDB ventilátor felel, amely csendes működést és alacsony zajszintű munkakörnyezetet biztosít. A tápegységek teljesen zajtalanul működnek egészen addig, amíg a terhelés el nem éri a 30%-ot. Csak kapcsold be a ventilátor nélküli üzemmódot az eco gomb segítségével és élvezd a 0 dBA-s munkakörnyezet, valamint a 120 mm-es folyadékcsapágyas ventilátor hosszú élettartamának előnyeit.

Mindent egybevetve az új HYDRO GT PRO 850 és 1000 W-os tápegységek számítanak a legjobb választásnak a piacon elérhető közép- és csúcskategóriás gamer tápellátási megoldások között. 

A teljes hardveres védelem (OCP/OVP/OPP/SCP/OTP) egyfajta pajzsként védelmezi a rendszert elektromos balesetekkel szemben, így az FSP új HYDRO GT PRO sorozat teljes mértékben stresszmentes munkakörnyezetet biztosít a felhasználók számára. 

Elérhetőség

A 850 W-os FSP HYDRO GT PRO várhatóan február lesz kapható 119 dolláros ajánlott fogyasztói áron a hivatalos viszonteladók kínálatában.
Az 1000 W-os FSP HYDRO GT PRO várhatóan február lesz kapható 139 dolláros ajánlott fogyasztói áron a hivatalos viszonteladók kínálatában.

Termékinformáció
850 W: https://www.fsplifestyle.com/en/product/HydroGTPRO850W.html
1000 W: https://www.fsplifestyle.com/en/product/HydroGTPRO1000W.html

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük