2021. november 24., Tajpej, Tajvan – Az FSP Group, a világ egyik vezető tápegységgyártója bejelentette az új FSP U3 sorozatú adapterének megjelenését. Az új U3 sorozatú adapter 50%-kal kisebb, mint elődei, így a nagy teljesítményű CoC tier 2, DOE VI és Energy Star tanúsítvánnyal rendelkező adapter az egyik leghatékonyabb, legkompaktabb és legmegbízhatóbb választás a piacon.

A számítógépek és elektronikus eszközök számítási teljesítményével párhuzamosan az energiafelvételi igény is növekszik. Az FSP U3 sorozat szembemegy ezzel a trenddel, ugyanis egy sokkal kompaktabb kialakításban kínál nagy terhelhetőséget és hatékonyságot. Az FSP Group bemutatta minden idők legkisebb hálózati adapterét, az FSP U3 sorozatú Ultra-Slim adaptert, hogy megfeleljen a modern eszközök energiahatékonysági igényeinek.

A 90, 120, 135, 150 és 180 W-os változatban elérhető FSP U3 sorozatú adapterek akár 50%-kal kisebbek is lehetnek, mint a hagyományos FSP N3 modellek, anélkül, hogy az negatívan befolyásolná a teljesítményüket. A kisebb és könnyebb súly könnyebb hordozhatóságot tesz lehetővé. Ezenkívül az átgondolt L-irányú kábelkialakítás csökkenti a kábel sérülésének esélyét is.

Az okostelefonoknál is kisebb méretű és mindössze 1 hüvelyk vastagságú FSP U3 adapterek kiforrott és megbízható technológiákat alkalmaznak, amelyeknek köszönhetően a konverziós hatékonysága eléri a 90%-ot, ezzel megakadályozva az energiaveszteséget is. Az EMC és IEC szabványú töltő fejlett teljesítmény-, hőmérséklet- és túlfeszültség-védelemmel, valamint beépített PFC áramkörrel rendelkezik.

Az FSP U3 sorozat elődje sikereire épít és szinte bármilyen környezetben használható. Kiváló választást jelent AIO számítógépekhez, gamer laptopokhoz, NUC-okhoz, point-of-sale (POS) gépekhez és egyéb más eszközökhöz is. Az ultravékony kialakítása mellett az U3 sorozat több országban is használható és megfelel az UL, TUV, CCC, FCC, CE és CB biztonsági szabványoknak. Az FSP továbbá átfogó szabvány alapú termék és mikro-testreszabási szolgáltatásokat is nyújt.  

Termékvideó: 
FSP vállalati videó: 
Lépj kapcsolatba velünk:​​​​​​​

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük