2021.01.27 – Az XPG, a játékosoknak, az e-sportolóknak és a technológia rajongóinak tervezett nagy teljesítményű termékek vezető gyártója örömmel jelentette be legújabb, kifejezetten játékosoknak készített XPG MANA gamer rágógumiját.

XPG MANA gamer rágógumi

A koncentráció hiánya és a fáradtság érzete együtt jár a gaming-gel, különösen a hosszabb idejű játékmenetek során. Az XPG ennek érdekében megalkotta az XPG MANA Gaming Gum-ot, az XPG első rágógumiját, amely koffein tartalmának köszönhetően javítja a koncentrációt. A rágógumi továbbá luteint – egy antioxidánst – is tartalmaz, amely leginkább a szem számára előnyös hatásairól ismert, beleértve a gyulladáscsökkentő és a látásélességet fokozó képességét. A frissítő menta ízesítésű rágógumi nem tartalmaz zsírokat és fehérjét sem.

Nemcsak gamereknek

Az XPG MANA azok számára is előnyös lehet, akik hosszú ideig dolgoznak a monitorok előtt szünetek tartása nélkül, valamint azok számára, akik nem szeretik a kékfényszűrők használatát. A rágózás és a folyamatos szájmozgás következtében fokozódik az agyi vérellátás, amely növeli a koncentrációs képességet. Továbbá a luteinnek köszönhetően a szemszárazság panaszai is enyhíthetők.

Koffein természetes forrásból

A rágó elkészítéséhez szükséges koffeint a Guarana termésének magjaiból nyerték ki, amely kétszer nagyobb koffeinkoncentrációval rendelkezik, mint az átlagos kávémag.

Luteint tartalmaz

A bársonyvirágból kinyert lutein fokozott védelmet nyújt a káros kékfény ellen és jelentősen lassítja a monitorok folyamatos megtekintésére visszavezethető látásromlást.

Cukormentes

Az XPG MANA összetevői között xylitolt (nyírfacukrot) alkalmaztak, amely egyfajta cukoralkohol, küllemre pedig hasonlít az általános kristálycukorra. Édesítő hatása megegyezik a cukoréval, ugyanakkor glikémiás indexe nagyon alacsony (GI=12), ezért cukorbetegeknek is ideális édesítőszerként szolgál.

Árazás

Az XPG MANA palackos kiszerelésben lesz kapható (1 palack 18 rágógumit tartalmaz) és 4,99 USD ajánlott fogyasztói áron lesz elérhető. Dobozos rendelés esetén a vásárlók egy 6 palackos kiszereléshez juthatnak 24,99 USD ajánlott fogyasztói áron.

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük