Mostantól elérhető Európában is 


2020. november 10., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka – a hűtés, a gaming kiegészítők és a játékélményt nyújtó memória megoldások terén, örömmel jelenti be, hogy az AH T200 mostantól megvásárolható. Az AH T200 egyaránt elérhető fekete és fehér változatban, mely az AH T600 kompakt változata, így ideális választás azon felhasználók számára, akik kisebb, de nem egy átlagos házat keresnek. Az előlap felső részén három különálló, 3 mm-es edzett üvegpanel található, valamint szilárd acél szellőzőnyílások kerültek kialakításra a torony mindkét oldalán. A szerelhető moduláris felépítése lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a saját stílusuknak megfelelően szereljék össze a házat. Az AH T200 egyedülálló módon nagyobb bővíthetőséget biztosít a hagyományos, kis méretű, téglalap alapú házakkal ellentétben. Ha szeretnél kitűnni a többi PC-s megoldás közül, de küzdesz a helyhiánnyal, akkor az AH T200 a lehető legjobb megoldást nyújtja az igényeid kielégítésére.

Az AH T200 jellemzői:

Open frame acélkeret, 5 edzett üvegpanellel

Az acélból és edzett üvegből készült AH T200 toronyház, három 3 mm-es edzett üvegablakkal rendelkezik az előlap felső részén, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy betekintést nyerjenek a PC belsejébe. A továbbá a két, 4 mm-es mozgatható oldalpanelnek köszönhetően megmutathatják a belső komponenseiket is, a nyitott hátulsó kialakítás pedig bőséges módosítási lehetőséget kínál.

Praktikus I/O port elosztás

Az AH T200 toronyház egy USB 3.1 (Gen2) Type-C típusú csatlakozással, két USB 3.0-val, egy HD Audio-val, egy újraindító és egy bekapcsoló gombbal rendelkezik a stílusos és gyors hozzáférést érdekében. 

Hűtési támogatás

Az AH T200-ba elöl és felül két 140 mm-es ventilátort lehet beszerelni. A CPU AIO folyadékhűtéshez elöl legfeljebb egy 240 mm-es vagy 280 mm-es AIO folyadékhűtő fér el.

Hardver támogatás

Az AH T200 kiváló bővíthetőséggel rendelkezik. Támogatja a Micro-ATX szabványú alaplapokat olyan CPU hűtővel, amelynek maximális magassága 150 mm, a GPU-konfigurációkat 320 mm-ig, a tápegységet 180 mm-es átmérőig és két 3,5 hüvelykes vagy három 2,5 hüvelykes tárolóeszközt (a 3,5 hüvelykes HDD maximális vastagsága: 22 mm).

Elérhetőség, garancia, árak

A Thermaltake AH T200 toronyház már elérhető a Thermaltake világszerte működő hivatalos kiskereskedelmi és disztribútori csatornái kínálatában. A termék hároméves garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. A naprakész árazásért kérjük, látogasd meg a Thermaltake weboldalát, vagy vedd fel a kapcsolatot a helyi Thermaltake értékesítési vagy PR képviselettel

További információ:

Megvásárolható:

AH T200-t fekete:

AH T200-t hófehér:

A Thermaltake technológiával kapcsolatos további információkért látogasson el a www.thermaltake.com/default.htm weboldalra.

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük