„Játék korlátok nélkül”


2021. február 19., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka – a hűtés, a gaming kiegészítők és a játékélményt nyújtó memória megoldások terén – örömmel mutatta be legújabb W1 WIRELESS mechanikus billentyűzetet. Élvezd a vezeték nélküli gépelés szabadságát a W1 WIRELESS segítségével, amely egyaránt támogatja a 2,4 GHz-es vezeték nélküli USB, az alacsony fogyasztású Bluetooth és a vezetékes USB csatlakozási módokat is. Ezenkívül Cherry MX mechanikus kapcsolókkal és rendkívül tartós PBT billentyűsapkákkal lett felszerelve a legjobb gépelési- és játékélmény biztosítása érdekében.

Háromféle csatlakozási lehetőség

Egyaránt támogatja az ultragyors, 1 ms-os, 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológiát, amely akár 10 méter hatótávolságig is képes működni, emellett akár 1,5 hónapos üzemidőre is képes. A másik vezeték nélküli kapcsolódási lehetőséget a Bluetooth jelenti. Bluetooth 4.2 használata esetén akár 2,5 hónapos üzemidőre is képes a billentyűzet, emellett az USB Type-C kimenet lehetőséget nyújt a vezetékes csatlakoztatásra is.

Egyszerre több Bluetooth eszközt is támogat

Csatlakoztass egyszerre akár három Bluetooth kompatibilis eszközt, például laptopot, táblagépet vagy mobiltelefont és válts közöttük az Fn és az 1-2-3 számok kombinációjának megnyomásával.

Cherry MX mechanikus kapcsolók

A billentyűzet Cherry MX Blue és Red mechanikus kapcsolókkal érhető el. A kék kapcsolók a kimagaslóan jó érzékenységükről és jellegzetes hangjukról ismertek; nyomd meg a gombot, majd érezd és halld meg azt, hogy hol található a 2,2 mm-es aktiválási pont. A piros kapcsolók egyszerű kezelhetőséggel és kisebb ellenállású rugókkal működnek, így kifejezetten kedvelt azok körében, akik a munka mellett szeretnek játszani is. Mindkét kapcsolófajta 50 millió gombnyomási tartóssággal rendelkezik.

PBT billentyűsapkák

A PBT által tervezett billentyűsapkák leginkább a tartósságukról és az egyedi textúrájukról ismertek, továbbá ellenállóbbak az oldószerekkel szemben is, így egyszerűbben karbantarthatók, továbbá jobb ellenállási képességekkel rendelkeznek.

Ergonomikus csuklótámasz

A billentyűzet egy ergonomikus csuklótámasszal is rendelkezik, hogy a lehető legnagyobb kényelem mellett írhass és játszhass. A W1 WIRELESS mechanikus gamer billentyűzet két 1,5 V-os AA elemet használ vezeték nélküli üzemmódban, amelyeket a billentyűzet hátulján, egy egyszerűen hozzáférhető panel eltávolítását követően lehet kicserélni. A jobb felső sarokban dedikált multimédia gombok és egy játékmód kapcsoló is található, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kikapcsolják a Windows billentyűt a véletlenszerű lenyomás megakadályozása érdekében. A termék jobb oldalán egy dedikált bekapcsológomb is található a gyorsabb hozzáférés érdekében!

Elérhetőség, garancia és árazás

A W1 WIRELESS mechanikus gamer billentyűzet már világszerte elérhető a Thermaltake hivatalos kereskedelmi és forgalmazói partnereinek kínálatában. A gyártó a termék kétéves garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. A naprakész árazásért kérjük, keresd fel a Thermaltake weboldalát, vagy vedd fel a kapcsolatot a Thermaltake helyi értékesítési vagy PR képviseletével.

​​​​​​​

​​​​​​​További információ a W1 WIRELESS mechanikus billentyűzetről:

Cherry MX Blue:
https://www.thermaltake.com/w1-wireless-gaming-keyboard-cherry-mx-blue.html
Cherry MX Red:
https://www.thermaltake.com/w1-wireless-gaming-keyboard-cherry-mx-red.html

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük