2021. január 25., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka – a hűtés, a gaming kiegészítők és a játékélményt nyújtó memória megoldások terén – örömmel mutatta be legújabb memóriamegoldásait. A vadonatúj TOUGHRAM XG RGB sorozat 3600, 4000, 4400 és 4600 MHz-es sebességgel, 16 GB (8 GBx2) kapacitással érhetők el. A 2 különböző színű alumíniummal tervezett és közepén króm sávval díszített TOUGHRAM XG RGB az egyedi stílusra törekszik, amely megkülönbözteti az általános gaming memóriamoduloktól.

Az új változatok ugyanazt a kivitelezést és minőséget öröklik, amelyet a TOUGHRAM névtől már megszokhattak a felhasználók. A zökkenőmentes játékteljesítmény érdekében az összes IC-t alaposan átvilágítják és egy 10 rétegű nyákra helyezik, amelyet 10μ arany érintkezőkkel és 2 unciás réz belső PCB réteggel gyártanak a kiváló teljesítmény és megbízhatóság garantálása érdekében. A 16 darab nagy fényerejű, állítható LED-del felszerelt TOUGHRAM XG RGB egy X-alakú fénysáv kialakítással, valamint 8 világítási zónával rendelkezik, hogy átfogó és dinamikus fényvezérlési élményt nyújtson az RGB rajongóknak. A TOUGHRAM XG RGB továbbá egyszerűen kezelhető a TOUGHRAM szoftverrel, amely lehetővé teszi, hogy több mint 25 előre telepített világítási mód használatát. A felhasználók továbbá a NeonMaker szoftvert is használhatják, a szoftverrel kompatibilis eszközökkel való szinkronizáláshoz, valamint az egyedi fényeffektek létrehozásához.

Mindemellett a Thermaltake bejelentette a TOUGHRAM RGB DDR4 4800 MHz-es, 16 GB-os (8 GB x2) változatának megjelenését is. A Thermaltake mindig is elhivatott volt a csúcskategóriás PC hardverek határainak átlépése mellett. A TOUGHRAM XG RGB és a TOUGHRAM RGB memóriasorozatokat az Intel Z490 és AMD X570, B550 platformok egyaránt támogatják. A nagy teljesítményt és lenyűgöző vizuális megjelenést igénylő PC rajongók számára a TOUGHRAM XG RGB és a TOUGHRAM RGB sorozatok jelentik a tökéletes választást.

Elérhetőség, garancia, kompatibilitás és árazás

A gyártó a TOUGHRAM XG RGB 3,600 MHz, 4,000 MHz, 4,400 MHz és 4,600 MHz 16 GB (8 GB x2) memória az élettartam garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. A Thermaltake TOUGHRAM XG RGB 16 GB (2x 8 GB) DDR4 memória naprakész árazásáért kérjük, látogass el a Thermaltake weboldalára, vagy vedd fel a kapcsolatot a gyártó helyi értékesítési vagy PR képviseletével.

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük