2021. március 29. – A Tenda, a vezetékes és a vezeték nélküli hálózati megoldások vezető gyártója bemutatta a legújabb költséghatékony WiFi 6 routereit, a Tenda RX3 és a TX3 modelleket. A két új modell a Tenda legelső WiFi 6 routereinek számítanak, amelyek a vállalat nagy teljesítményű routereinek portfólióját bővítik.

Az RX3/TX3 kétcsatornás routerek támogatják a 802.11ax vezeték nélküli szabványt és maximum 1775 Mbps összesített adatátviteli teljesítményre képesek (2,4 GHz: 574 Mbps, 5 GHz: 1201 Mbps), így kifejezetten a nagy hálózati teljesítményű igénnyel rendelkező háztartások számára készültek. Az új megoldások támogatják a MU-MIMO és az OFDMA technológiákat is, így hatékonyan képes a vezeték nélküli sávszélesség elosztására egyszerre akár több eszközön is, a lehető legkevesebb késleltetés mellett. A WiFi 6 technológia lehetővé teszi, hogy akár még 4K felbontású videóanyagok streamelése mellett is zavartalan online játékélményben lehessen részed.

Beépített jelerősítő

Az erőteljes, 5 GHz-es vezeték nélküli csatorna egy beépített jelerősítővel is rendelkezik, így nagyobb lefedettséget kínál a nagy sávszélességű adatkapcsolat biztosításához az otthonod bármelyik pontján.

1,5 GHz-es négymagos processzor

Az 1,5 GHz sebességű négymagos processzor hatékony hálózati terhelés alapú elosztást nyújt, így biztos lehetsz a gyors és stabil működésben.

BSS színkódolás – csökkenti az interferenciát és fokozza a hatékonyságot

A BSS színkódolás támogatásának köszönhetően az RX3 és a TX3 hatékony segítséget nyújt a hálózati interferencia csökkentésére, ezzel fokozva a kommunikációs csatornák jelerősségét és a teljes lefedettséget.

WPA3 titkosítás

A Tenda WiFi 6 megoldásai támogatják a WPA3 titkosítási szabványt, amely jelentősen növeli a biztonságot a korábbi megoldásokhoz képest, ezzel megnehezítve illetéktelen személyek számára a hálózat feltörését.

Távoli vezérlés a mobilalkalmazás segítségével

A Tenda alkalmazás segítségével valós időben ellenőrizheted a routerre csatlakozó eszközök listáját, még akár akkor is, ha éppen nem tartózkodsz otthon.

Elérhetőség

A Tenda RX3/TX3 routerek hamarosan elérhetővé válnak hazánkban is. A naprakész árazás érdekében kérjük keresd fel a Tenda hazai PR és marketing képviseletét, valamint a márka hivatalos viszonteladóit.

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük