2021. május 5., Tajpej, Tajvan – A Synology bemutatta az új, 3U kialakítású, 16-lemezes RackStation RS2821RP+ megoldását, amelyet a nagy méretű infrastruktúrák biztonsági mentésére, valamint vállalati szintű fájlszolgáltatások és magánfelhő-szolgáltatások biztosítására terveztek.

„Az RS2821RP+ szerver a kis- és középvállalati ügyfelek igényeire szabott, nagy teljesítményű adattárolási megoldás” – nyilatkozta Julien Chen, a Synology Inc. termékmenedzsere.

„A bőséges tárhelykapacitás, a nagyobb teljesítmény és a redundáns tápellátás révén ez a készülék egy rendkívül megbízható fájlszerver megoldásként működik.” – tette hozzá Chen. „A szerveren számos nélkülözhetetlen, távoli munkavégzést segítő alkalmazás is elérhető: ilyen a Synology Office, a Synology Drive és a Synology Chat is. Ezekkel a fájlmegosztási és produktivitást növelő megoldásokkal a szakemberek egyszerűen tarthatják a kapcsolatot egymással, továbbá a céges adatok is folyamatosan elérhetőek maradnak a számukra.”

Majdnem kétszer gyorsabb

Az új RackStation elődjeihez képest megnövelt teljesítményt nyújt, hiszen akár1 115%-kal nagyobb véletlenszerű írási- és 162%-kal jobb olvasási IOPS-re képes, továbbá 26%-kal nagyobb, 2200 MB/s szekvenciális olvasási, valamint 65%-kal jobb, 1164 MB/s szekvenciális írási átviteli sebességet is képes biztosítani.

Egyszerűen testre szabható a vállalkozásod igényei alapján

Az RS2821RP+ egyszerűen bővíthető, így céges környezetben a jövőben felmerülő igényeket is képes teljesíteni. A PCIe-port segítségével a kétportos Synology 10 GbE vagy 25 GbE hálózati adaptereket is támogatja3 a nagyobb hálózati sávszélesség elérése érdekében, a Synology M.2 adapterkártyával és az SNV3000 sorozatú NVMe SSD-ivel pedig SSD gyorsítótárat is létrehozhatsz4, amely költséghatékony megoldást kínál a lemeztömbök véletlenszerű olvasási/írási IOPS-értékének növelésére anélkül, hogy extra fizikai lemez-tárolóhelyet kellene felhasználni.

A memória 32 GB-ig (DDR4 ECC) bővíthető5, az RX1217(RP) bővítőegységgel pedig további 12 lemez6 hozzáadására van lehetőség, így az egységhez akár összesen 28 meghajtót is társítható. Az RS2821RP+ készülékhez a Synology 3 korlátozott garanciát biztosít7, amely bizonyos régiókban 5 évre is meghosszabbítható.

Nem csupán egy egyszerű tárolószerver: több mint 150 elérhető alkalmazás

Minden Synology NAS készüléken a DiskStation Manager (DSM) operációs rendszer fut, így számos nagyszerű funkció és megoldás használatához nyújtanak lehetőséget.

Hyper Backup lehetővé teszi, hogy a felhasználók NAS-on tárolt adatokról biztonsági mentést készítsenek a felhőbe, vagy más célhelyekre, az Active Backup Suite pedig a Windows-kliensekhez és -szerverekhez, a fájlszerverekhez és a virtuális gépekhez kínál hatékony biztonsági mentési megoldást. A Synology Drive, a Chat és az Office a böngészőből elérhető irodai alkalmazásokkal, fájlmegosztással és csevegési funkciókkal könnyíti meg a távoli munkát végző szakemberek közötti együttműködést.

Surveillance Station  képes minden modellt egy olyan videó-felügyeleti megoldássá átalakítani, amely egyszerre 40 kamera támogatását is lehetővé teszi.8 A hitelesített integráció gondoskodik a VMware, Windows és más virtualizációs platformokon használt virtuális gépek tárhelyeinek egyszerű felügyeletéről.

Elérhetőség

Az RS2821RP+ már elérhető a Synology hivatalos viszonteladóinak kínálatában a Közel-Keleti, az Afrikai és az Ázsiai és Csended-óceáni térségekben.

 1. Az összehasonlítás alapjaként az előző generációs RS2818RP+ szolgált.
 2. A teljesítménymutatókat a Synology laborjaiban, optimalizált hálózati körülmények és konfiguráció mellett értük el. Eltérő környezetekben a valós teljesítmény megváltozhat. A teszt során használt beállításokkal kapcsolatos további információért keresd fel a Synology teljesítménnyel foglalkozó oldalát.
 3. Kompatibilis hálózati adapterek: E25G21-F2, E10G21-F2, E10G18-T2, E10G18-T1. A kompatibilis eszközök naprakész listájáért kérjük, ellenőrizd a kompatibilitási listát.
 4. Az NVMe SSD-gyorsítótár kialakításához SNV3400/3500 NVMe SSD-vel szerelt Synology M2D20 vagy E10M20-T1 SSD-gyorsítótár-adapterkártya szükséges.
 5. A memória maximális bővítésével több egyidejű kapcsolatot, több Virtual Machine Manager alkalmazásban futtatható virtuális gépet, valamint nagyobb kötetméretet kezelhetsz egyéb más előnyök mellett. Részletes információért ellenőrizd az készülékek adatlapját.
 6. LFF (3,5 hüvelykes) és SFF (2,5 hüvelykes) SATA-meghajtókat támogat. A meghajtók kompatibilitásával kapcsolatban kérjük, ellenőrizd a Synology kompatibilitási listáját. A készülék kapacitása egyetlen, külön megvásárolható Synology RX1217(RP) bővítőegységgel növelhető.
 7. A jótállási idő kezdete a vásárlási nyugtán feltüntetett teljesítési dátum. További tudnivalók a korlátozott termékgaranciáról. A RS2821RP+ eszközhöz 3 évre szóló korlátozott hardveres garancia jár, amely a 2 éves bővített garanciaszolgáltatást nyújtó opcionális EW202 csomag választásával 5 évre is meghosszabbítható.
 8. A Surveillance Station szolgáltatás két ingyenes kameralicencet tartalmaz. További kamerák vagy eszközök csatlakoztatásához további licencek szükségesek.

Hozzászólás

  Hosszászólás küldése

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük