2020. november 6., Tajpej, Tajvan – A Synology Inc. bemutatta az új, mélytanuláshoz kifejlesztett NVR DVA3221 készüléket, amely ideális megoldást nyújt a helyszíni videós felügyelethez és elemzéshez. A GPU-gyorsítással támogatott mélytanulási algoritmusoknak köszönhetően a DVA3221 valós időben képes a gyakorlatban is hasznosítható adatokat generálni, így a biztonsági személyzet azonnal megteheti a szükséges intézkedéseket. Az arcfelismerés, a személyszámlálás, a járműészlelés és a videóelemzési funkciók segítségével a felhasználók egy intelligens megoldást alakíthatnak ki a biztonságosabb környezet létrehozásához.

„A állandó szoftverfrissítéseknek köszönhetően a DVA termékcsalád folyamatosan fejlődik. A Surveillance Station legújabb frissítése számos új funkciót kínál: ilyen például az arcfelismerés, valamint a személy- és járműészlelés, továbbá a rendszer azt is képes megfigyelni, hogy valaki visel-e maszkot.” – nyilatkozta Tony Lin, a Synology Surveillance Station termékmenedzsere, majd hozzátette: „A DVA3221 több valós idejű elemzési feladatot támogat, így a rendszer által biztosított lehetőségek folyamatosan bővülnek.”

A DVA3221 rendszer egyesíti a Synology adattárolásban és -kezelésben szerzett szakértelmét a nagy teljesítményű Surveillance Station VMS megoldással. A több mint 7600 IP-kamera támogatásának, az ONVIF-kompatibilitásnak, valamint az I/O-modulok és hangszórók integrációjának köszönhetően több kameramárka és platform kipróbálására is lehetőséget kínál. Az elemzések helyszíni tárolása és feldolgozása egyedülálló megoldást jelent. Az internetkapcsolat megéle csak akkor szükséges, ha felhőalapú vagy telephelyen kívüli biztonsági mentést állítasz be. A Surveillance Station platformfüggetlen, így hagyományos böngészőkön, Windows- és Mac-klienseken, valamint mobilalkalmazásokon keresztül is egyaránt vezérelhető.

Főbb jellemzők

 • Mélytanuláson alapuló videóelemzés arcfelismeréshez, személy- és járműészleléshez, személyszámlálásához és további más műveletekhez.
 • Akár 32 kamerakép hat valós idejű videóelemzési feladattal.1
 • A mozgásészlelés, a hiányzó elemek, a no-idle zóna és más szűrők használatával intelligensen kereshetsz a felvételek között. 
 • Nagy mennyiségű felvétel tárolása a négy beépített 3,5 hüvelykes lemezen (14 meghajtóig bővíthető).2
 • A felvételek egyszerűen archiválhatók, továbbá biztonsági mentés is készíthető róluk egy távoli célhelyre. 
 • Saját ellenőrzés alatt maradó adatok és örök időre szóló licencek. A rendszer minden videót a helyszínen dolgoz fel, internetkapcsolatra csak a távoli biztonsági mentéshez és ezek megtekintéséhez van szükség. Nem igényel előfizetést.1

​​​​​Tudj meg többet a DVA3221 készülékről és töltsd le a termék adatlapját.

 1. A DVA3221 nyolc kameralicencet tartalmaz. 32 kamera használatához további licencek szükségesek. Előfordulhat, hogy egyes speciális kialakítású kamerákhoz és eszközökhöz több licenc szükséges. A licencek örökre szólnak.
 2. Legfeljebb két, 5 lemezes, külön megvásárolható DX517 bővítőegységet támogat. 
Hozzászólás

  Hosszászólás küldése

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük