2020. október 7., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, a hálózatépítés és a tárolási megoldások vezető innovátora bemutatta az első 2,5 GbE hálózati switch-csét – a QSW-1105-5T-t . Az öt 2,5 GbE porttal, a plug-and-play telepítéssel, automatikus hálózati hurokfelderítéssel és -blokkolással, valamint auto-negotiation funkciókkal rendelkező QSW-1105-5T lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen létrehozhassanak egy 2,5 GbE hálózati környezetet otthonuk vagy vállalkozásuk számára.

„Azoknak, akik fejleszteni kívánják hálózati környezetüket, a QSW-1105-5T 2,5 GbE switch egyensúlyt teremt a teljesítmény és az ár között. A felhasználók a meglévő hálózati kábeleikkel azonnal frissíthetik hálózati környezetüket 2,5 GbE-re, lehetővé téve a következő generációs 2,5 GbE NAS-ok és számítógépek előnyeinek kihasználását.”– nyilatkozta Frank Liao, a QNAP termékmenedzsere.

A QSW-1105-5T öt 2,5 GbE/NBASE-T RJ45 porttal rendelkezik, amelyek támogatják a 2,5 G/1 G/100 M átviteli sebességet. A komplex beállítások nélküli QSW-1105-5T támogatja az auto-negotiation-t, amely optimalizálja az átviteli sebességet és a teljesítményt minden csatlakoztatott eszköz számára, továbbá a beépített kezelési mechanizmus biztosítja a hálózati csomagok zökkenőmentes továbbítását. Ezenkívül tartalmaz egy hálózati hurokfelderítő technológiát is, amely automatikusan blokkolja az érintett portokat annak érdekében, hogy a hálózati környezet gyorsan visszatérjen a normál működéshez.

A QSW-1105-5T ventilátor nélküli kialakítással rendelkezik a csendes működés érdekében. Az egyedi szellőzőrácsos konstrukció segíti a hűtést, miközben fenntartja a nagy teljesítményt.

Elérhetőség

A QSW-1105-5T hálózati switch már elérhető. A QNAP 2,5 GbE megoldásaival kapcsolatos további információért, kérjük látogass el a www.qnap.com oldalra.

Hozzászólás

Hosszászólás küldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük