Az új NASbook M.2 NVMe SSD foglalattal, HDMI 2.0 kimenettel és két 2,5 GbE porttal rendelkezik, így ideális megoldást kínál a megbeszélésekhez és multimédiás tartalmak lejátszásához


2021. november 11., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc. bemutatta a kompakt és sokoldalú TBS-464 NASbook megoldását, amelyet a kis méretű munkahelyek és a távolról dolgozó munkavállalók számára terveztek. A négy M.2 NVMe SSD tároló beszerelésére alkalmas TBS-464 támogatja a HybridMount-ot, amely lehetővé teszi a felhőtárhelyek csatlakoztatását és a helyi gyorsítótár létrehozását, így a felhasználók az online fájlokat is pontosan olyan gyorsan érhetik el, mint a helyileg tárolt adataikat. A többfunkciós, szinte hangtalan TBS-464 két HDMI 2.0 4K 60 Hz-es kimenetet, hardveres gyorsítású dekódolást és streamelést biztosít, valamint tartalmazza a QNAP KoiMeeter megoldását is videokonferenciákhoz és vezeték nélküli prezentációkhoz. A két 2,5 GbE porttal a TBS-464 NASbook képes az akár 5 Gbps sebesség támogatására is a port trönkölés engedélyezését követően.

„A TBS-464 NASbook komoly teljesítményt és komplett üzleti alkalmazások gyűjteményét egyesíti egy apró, hordozható készülék formájában. A felhőalapú tárolóhelyek zökkenőmentes integrálásával a TBS-464 a hordozhatóság és a tárolási rugalmasság előnyeit kombinálja, hogy növelje a modern irodák és stúdiók képességeit.” – nyilatkozta Joseph Ching, a QNAP termékmenedzsere, majd hozzátette: „A felhőalapú fájlok helyi gyorsítótárazásának segítségével a TBS-464 felhasználói olyan gyorsan férhetnek hozzá az adatokhoz, mintha egy LAN-környezetben dolgoznának.”

A TBS-464 egy Intel® Celeron® N5105/N5095 négymagos processzorral (Turbo Boost 2,9 GHz-ig), Intel® AES-NI titkosítási motorral, 8 GB DDR4 memóriával és USB 3.2 Gen 1 portokkal rendelkező készülék. A TBS-464 már gyárilag a QTS 5 operációs rendszert használja, amely új generációs használati élményt nyújt, valamint optimalizált felhasználói felülettel rendelkezik. A HBS (Hybrid Backup Sync) hatékonyan hajtja végre a helyi/távoli/felhő biztonsági mentési feladatokat; a blokk-alapú Pillanatképek alkalmazás megkönnyíti az adatvédelmet és -helyreállítást, valamint hatékony védelmet nyújt a zsarolóvírusokkal szemben; a HybridMount pedig felhőtároló-átjárókat biztosít, amelyek integrálják a privát és nyilvános felhőalapú tárolást és lehetővé teszik a helyi gyorsítótárazást.

A TBS-464 a két HDMI 2.0 kimenet segítségével támogatja a közvetlen médialejátszást a csatlakoztatott televíziókon/monitorokon (maximum 4K @60 Hz) és képes a 4K felbontású videókat univerzális fájlformátumokká alakítani, hogy azok zökkenőmentesen lejátszhatók legyenek több eszközön is. Tökéletes megoldást kínál Plex® média streaminghez egyaránt. A TBS-464 mindemellett támogatja a QNAP KoiMeeter szolgáltatását is egy kiváló minőségű videokonferencia-rendszer létrehozásához.

A TBS-464 sorozat egyszerre rugalmas és sokoldalú. A tárolókapacitása egyszerűen bővíthető a TL és a TR bővítőegységek csatlakoztatásával. A vállalkozások és a szervezetek a további előnyök kihasználása érdekében használhatják a TBS-464 készülékre letölthető különböző alkalmazásokat is. A QmailAgent lehetővé teszi az e-mail fiókok központi kezelését; a Qmiix integrálja az Integration Platform as a Service (iPaaS) megoldást, amely lehetővé teszi több alkalmazás és eszköz csatlakoztatását a QNAP NAS-hoz; a Qfiling automatizálja a fájlok kategorizálását; a Qsirch segítségével pedig a felhasználók könnyedén megtalálhatják a keresett fájlokat. A TBS-464 funkcionalitása egyszerűen bővíthető a QTS App Center-ből elérhető alkalmazások telepítésével.

Legfőbb tulajdonságok

TBS-464-8G: Intel® Celeron® N5105/N5095 négymagos processzor (Turbo Boost 2,9 GHz-ig); 8 GB DDR4 dual-channel memória; 4x M.2 2280 NVMe Gen3x2 SSD foglalat; 2 x 2,5 GbE RJ45 port, 1 x 1 GbE RJ45 port; 2x HDMI 2.0 (4K @60 Hz) kimenet; 2x USB 3.2 Gen 1 port, 3x USB 2.0 port; IR érzékelő (az IR távirányító külön kapható)

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük