A QVR Face 1.1 támogatja az arcfelismerést és az intelligens felügyeleti alkalmazásokat


2021. március 18., Tajpej, Tajvan –A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, a hálózatépítés és a tárolási megoldások vezető innovátora bejelentette a QVR Face intelligens arcfelismerő megoldás 1.1-es változatának megjelenését. A QVR Pro integrálásával a QVR Face ideális megoldást kínál az intelligens kiskereskedelmi rendszerek kiépítéséhez, a beléptető ajtók kezeléséhez, valamint a VIP vendéglátó rendszerek létrehozásához.

„A QVR Face 1.1 verziója jelentősen javítja az arcfelismerés pontosságát és a felismert arcok számát. Mindezek mellett a QVR Pro streaming is integrálásra került, hogy támogatást nyújtson az összes RTSP formátumú streaming szolgáltatás számára az arckereső funkció biztosításához. A QVR Face egy teljeskörű és privát arcfelismerési és felügyeleti megoldást kínál egyetlen NAS-on.” – nyilatkozta Jason Tsai, a QNAP termékmenedzsere.

Az új QVR Face 1.1-es változata egy előfeldolgozó algoritmust használ, amely szűri a felismeréshez nem megfelelő arcok 70%-át (beleértve az elmosódott, gyorsan mozgó és nem emberi arcokat is) a felismerés pontosságának javítása érdekében. A QVR Face több mint 10 000 profilt képes tárolni, így közepes és nagy méretű bevásárlóközpontok valamint nagyvállalati irodák számára is alkalmas megoldást jelent. Ezenkívül a QVR Pro 2.0 felügyeleti szoftvert is integrálja, amely több, mint 140 kameramárka több ezer modelljéhez, valamint az ONVIF protokollhoz nyújt támogatást. A QVR Face emellett lehetővé teszi a valós idejű videóelemzések megtekintését a QVR Pro videó közvetítéseiből, a már elemzett adatok pedig a QVR Pro-ban is tárolhatók. Könnyedén megtalálhatod a keresett személyeket és a róluk készült felvételeket a társított név, profilkulcs vagy a QVR Pro Client arcfelismerő funkciójába feltöltött fényképek segítségével.

Elérhetőség

A QVR Face intelligens arcfelismerő megoldás már letölthető a QTS App Center-ből. Az alkalmazás alapcsomagja egy elemzőfeladat létrehozását támogatja, további licencterv vásárlásával a felhasználók egyszerűen kibővíthetik az elemzési feladatok, valamint az arcfelismerési profilok számát. (Megjegyzés: Egy profil legfeljebb 10 képbejegyzést támogat egy megadott személyről.)

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük