2020. szeptember 2., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, a hálózatépítés és a tárolási megoldások egyik vezető innovátora bemutatta a TS-932PX-et, egy 9-lemezes NAS-t, amely két 10 GbE SFP+ és 2,5 GbE RJ45 porttal, négy 2,5 hüvelykes SATA 6 Gb/s rekeszekkel rendelkezik az SSD gyorsítótárazáshoz. A TS-932PX támogatja a többfelhős biztonsági mentést, a felhőtároló átjárókat, a távoli hozzáférést, az AI fotókezelést és további extra funkciókat is, amelyek segítséget nyújtanak a KKV-knek egy hatékony, nagy sebességű hálózati környezet kialakításában.

A négymagos, 1,7 GHz-es processzorral, 4 GB DDR4 RAM-mal (16 GB-ig bővíthető), két 10 GbE SFP+ porttal és két 2,5 GbE-es porttal rendelkező TS-932PX elegendő teljesítményt és a csatlakoztathatóságot nyújt a vállalkozások és szervezetek számára a következő generációs hálózatok megvalósításához. A TS-932PX a QNAP folyamatos elkötelezettségét jelzi a nagy sebességű hálózatok és a QNAP további 10 GbE/2,5 GbE menedzselhető/nem menedzselhető switch-csei és hálózati adapterei mellett.

A 10 GbE és a 2,5 GbE csatlakozások teljesítményének kihasználása érdekében a TS-932PX négy dedikált 2,5 hüvelykes SATA 6 Gb/s rekesszel rendelkezik az SSD gyorsítótárazáshoz és a Qtier auto-tiering technológiához. Az SSD-k tartósságának és a hosszútávú teljesítményének növeléséhez továbbá engedélyezheted az SSD over-provisioning megoldást.

„A TS-932PX 10 GbE SFP+ és 2,5 GbE RJ45 portjai hatékony nagy sebességű hálózati kapcsolatot biztosítanak a vállalkozások és a szervezetek számára.” – nyilatkozta Jason Hsu, majd hozzátette: „Az SSD gyorsítótárazás érdekében hozzáadott extra rekeszekkel a TS-932PX felhasználói teljes mértékben kihasználhatják a megnövelt sávszélesség előnyeit a virtualizációs- és más sebességigényes alkalmazásokkal.”

A TS-932PX alkalmazások köré épülő operációs rendszere számos megoldást kínál a különböző üzleti igények kielégítésére. A HybridMount és a VJBOD Cloud fájl- és blokk alapú átjárókat biztosít a felhőtároláshoz, a QVR Pro professzionális minőségű megfigyelő megoldást kínál, a HBS pedig egyetlen alkalmazásban egyesíti a biztonsági mentési, helyreállítási és szinkronizációs eszközöket az adatok megőrzése érdekében. A Notification Center egyetlen helyre gyűjti össze a rendszer értesítéseit és figyelmeztetéseit az egyszerűbb adminisztrációhoz, a Security Counselor pedig beépített rosszindulatú programkeresővel rendelkezik és további tanácsokat nyújt a rendszer biztonságának fokozásához.

A TS-932PX tárolókapacitása egyszerűen bővíthető a növekvő tárolási- és üzleti igényeknek való megfeleléshez egy QNAP TL és TR sorozatú USB bővítőegység használatával.

​​​​​​​Legfőbb tulajdonságok

TS-932PX-4G: 9-lemezes torony modell; cserélhető 5 x 3,5 hüvelykes SATA 6 Gb/s meghajtórekeszek; 4 x 2,5 hüvelykes SATA 6 Gb/s meghajtórekeszek; Annapurna Labs AL324 négymagos 1,7 GHz-es processzor, 1x SODIMM DDR4 bővítőhely 4GB RAM-mal (legfeljebb 16 GB RAM támogatással); 2 x 10 GbE SFP+ port, 2 x 2,5 GbE (2,5 G/1 G/100 M) RJ45 port; 3 x USB 3.2 Gen 1 port

Hozzászólás

Hosszászólás küldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük