Támogatja a nagy teljesítményű U.2 NVMe SSD-ket és a 10 GbE/2,5 GbE csatlakozást


2020. december 8., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, hálózati és tárolási megoldások vezető innovátora bemutatta a TS-h973AX QuTS hero NAS rendszert, amelyben egy AMD Ryzen™ V1000 sorozatú V1500B négymagos, 2,2 GHz-es processzor található, emellett 10 GbE/2,5 GbE csatlakozással is rendelkezik. A készülék négy 2,5 hüvelykes SSD bővítőhellyel rendelkezik, melyek közül kettő támogatja az akár 32 Gbps sebességű, nagy teljesítményű U.2 NVMe PCIe Gen 3 x4 SSD-ket vagy a költséghatékony SATA 6 Gb/s megoldásokat az alacsony késleltetést igénylő alkalmazások használatához. A megbízható, ZFS-alapú QuTS hero operációs rendszert futtató TS-h973AX megfelel az üzleti szempontból kritikus elvárásoknak, emellett támogatja az akár petabájt kapacitású megosztott mappákat is, ezzel egy nagy teljesítményű, ugyanakkor költséghatékony NAS megoldást biztosítva.

„Egy másik hasonló AMD Ryzen processzoros NAS-sal összehasonlítva a 9-lemezes TS-h973AX szinte páratlannak számít a kettős U.2 NVMe PCIe Gen 3 x4 SSD bővítőhelynek – amelyek optimális I/O teljesítményt és alacsony késleltetést kínálnak -, valamint a 10 GbE/2,5 GbE csatlakozásoknak köszönhetően.”- nyilatkozta Jason Hsu, majd hozzátette: „A belépő szintű tárolási igényektől kezdve a Big Data adattároláson át, az I/O igényes alkalmazásokig és a csapatos együttműködésig – a ZFS-alapú TS-h973AX tökéletesen alkalmas bármilyen méretű vállalkozás üzleti kihívásának kezelésére.”

A hibrid tárolási architektúrával rendelkező TS-h973AX öt 3,5 hüvelykes SATA meghajtórekesszel, két 2,5 hüvelykes U.2 NVMe SSD bővítőhellyel (U.2 NVMe vagy SATA SSD-t is támogat) és két 2,5 hüvelykes SATA SSD bővítőhellyel rendelkezik. A TS-h973AX teljes tárolókapacitása könnyedén bővíthető a QNAP bővítőegységeivel. A dedikált SSD funkciók (beleértve az írás-egységesítést és az SSD Over-provisioning-et) tovább növelik a NAS teljesítményét és költséghatékonyságát. A TS-h973AX rendelkezik egy 10 GBASE-T Multi-Gig és két 2,5 GbE RJ45 porttal, amelyek támogatják a port trönkölést és a feladatátvételt az üzleti virtualizáció, az intenzív fájlhozzáférés, a nagyméretű biztonsági mentési/helyreállítási feladatok és a médiaátvitel megerősítése érdekében. A TS-h973AX tökéletesen alkalmas a QNAP költségbarát, menezselhető és nem menedzselhető 10 GbE/2,5 GbE switchcsekkel történő használatára, a nagy sebességű, biztonságos és skálázható hálózati környezetetek létrehozásához.

A ZFS-alapú QuTS hero rendszerrel működő TS-h973AX támogatja az adatok integritását és az önjavítást, ráadásul többféle RAID konfigurációt biztosít a hármas-paritás ellenőrzés és a hármas-tükrözés támogatásával az adatvédelem fokozása érdekében. A hatékony beágyazott adat deduplikáció, tömörítés és összesűrítés jelentősen csökkenti a foglalt tárterület méretét, miközben javítja a tároló olvasási és írási sebességét. A QuTS hero szinte korlátlan mennyiségű pillanatkép készítést és többverziós mentést is biztosít a fokozott adatvédelem érdekében. A fejlett blokk alapú, valós idejű SnapSync lehetővé teszi, hogy az elsődleges és a másodlagos NAS mindig ugyanazokat az adatokat tárolja, ezzel valódi segítséget nyújtva a folyamatosan működő vállalkozásoknak.

A QuTS hero támogatja az App Center-t, amely számos igény szerint telepíthető alkalmazást kínál a NAS képességeinek bővítéséhez, például virtuális gépek és konténerek futtatásához, a helyi/távoli/felhő biztonsági mentések egyszerűsítéséhez, Google Workspace és a Microsoft 365® biztonsági mentési megoldás bevezetéséhez, a VMware® és a Hyper-V virtuális gépek biztonsági mentéseinek egységesítéséhezfelhőalapú átjárók használatához a hibrid felhőalkalmazások telepítéséhez, valamint az eszközök és csapatok közötti fájlszinkronizálás egyszerűsítéséhez.

Legfőbb tulajdonságok

  • TS-h973AX-8G: 8 GB memória (1 x 8 GB), 32 GB-ra bővíthető
  • TS-h973AX-32G: 32 GB memória (2 x 16 GB)

Torony modell; 5 x 3,5 hüvelykes SATA 6 Gbps meghajtórekesz, 2 x 2,5 hüvelykes kombinált bővítőhely (támogatja az U.2 NVMe PCIe Gen 3 x4 SSD-ket vagy a SATA 6 Gb/s SSD-ket), 2 x 2,5 hüvelykes SATA 6 Gbps SSD bővítőhely; AMD Ryzen™ V1000 sorozatú V1500B négymagos, 2,2 GHz-es processzor; 1 x 10 GBASE-T (10 G/5 G/2,5 G/1 G/100 M) LAN port, 2 x 2,5 GbE RJ45 (2,5 G/1 G/100 M) LAN port; 4 x USB 3.2 Gen 2 10 Gbps port (1 x Type-C + 3 x Type-A)

További termékinformációért kérjük, látogass el a www.qnap.com oldalra.

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük