2020. december 1., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, a hálózatépítés és a tárolási megoldások vezető innovátora bemutatta a QXP-T32P Thunderbolt™ 3 bővítőkártyát. A kétportos Thunderbolt™ 3 csatlakozással rendelkező QXP-T32P egy PCIe Gen 3 x4 bővítőkártya, amely a TVS-h1288X és a TVS-h1688X NAS készülékekbe telepíthető. A QXP-T32P telepítésével a videoszerkesztő stúdiók különösen nagy előnyre tehetnek szert a megnövekedett sávszélességnek és csatlakozási lehetőségeknek köszönhetően, amelyek lehetővé teszik a 4K videók valós idejű átvitelét, megjelenítését és szerkesztését.

„Számos videoszerkesztő stúdió QNAP termékeket használ, így jobban megismerhetjük az igényeiket és az elvárásaikat. Megértjük, hogy rengeteg stúdió nem rendelkezik külön informatikai személyzettel a hardverek frissítésének és telepítésének kezelésére, ezért arra törekszünk, hogy egyszerű megoldásokat nyújtsunk a további csatlakozások hozzáadásához és a sávszélesség növeléséhez.”- nyilatkozta Stanley Huang, a QNAP termékmenedzsere, majd hozzátette: „Az egyszerűen telepíthető Thunderbolt™ 3 bővítőkártya lehetővé teszi a hatékonyabb csapatmunkát a Final Cut Pro® és az Adobe Premiere Pro® felhasználók között. Az SMB protokoll támogatásával a Final Cut Pro felhasználói létrehozhatnak egy könyvtárat a NAS egyik kötetén és úgy használhatják, mintha egy helyi tárolóeszköz lenne.”

A QNAP elkötelezett amellett, hogy a felhasználóknak lehetővé tegye a korszerűsített, modern, nagy sebességű hálózati infrastruktúrák kiépítését. A csúcskategóriás Thunderbolt™ 4 számítógépeket szintén lehet használni a Thunderbolt™ 3 bővítőkártyával rendelkező NAS-okkal, ha a két eszköz Thunderbolt™ kábelekkel csatlakozik egymáshoz.

A QNAP QXP-T32P Thunderbolt™ 3 bővítőkártya már megvásárolható a QNAP Kiegészítő Áruházából és a hivatalos viszonteladóktól.

További termékinformációért látogass el a www.qnap.com oldalra.

Kompatibilis NAS modellek

A QXP-T32P jelenleg a TVS-h1288X és a TVS-h1688X modellekkel kompatibilis.

Megjegyzés: A QXP-T32P csak a TVS-h1288X vagy a TVS-h1688X PCIe Gen 3 x4 foglalatába telepíthető.

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük