2020. október 15., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc. bemutatta a 4-lemezes TS-451D2 NAS-t, amely egy nagy tárolási potenciállal rendelkező adatkezelési megoldás otthoni felhasználók és kisvállalkozások számára. A TS-451D2 egy Intel® Celeron® J4025 kétmagos 2,0 GHz-es processzorral- (2,9 Ghz-es Turbo Boost) és 2 GB vagy 4 GB DDR4 memóriával érhető el (legfeljebb 8 GB dual-channel támogatással). A TS-451D2 támogatja az Intel® AES-NI hardveres titkosítást, a 4K média streaminget, a valós idejű átkódolást, valamint 4K HDMI 2.0 kimenettel is rendelkezik, amely zökkenőmentes multimédiás élményt nyújt, miközben növeli az adatbiztonságot.

„A nagy teljesítménnyel, az energiatakarékos működéssel, a tároló bővíthetőségének lehetőségével és a többfunkciós képességekkel a TS-451D2 kiváló választást jelent az olyan digitális otthonok és vállalkozások számára, amelyek hatékony fájlkezelő és távoli elérési megoldást keresnek.” – nyilatkozta Jason Hsu, a QNAP termékmenedzsere, majd hozzátette: „A TS-451D2 multimédiás szerverként is működhet, így lehetővé teszi a távoli elérés egyszerű használatát a társított mobilalkalmazások segítségével.”

A TS-451D2 négy USB 3.2 Gen1 porttal és két 1 gigabites Ethernet porttal rendelkezik a jobb csatlakozás és a munkafolyamatok egyszerűsítése érdekében. A blokk-alapú LUN pillanatképek átfogó adatvédelmet és adatvisszaállítást biztosítanak a zsarolóvírusokkal szembeni védelem érdekében. A HBS (Hybrid Backup Sync) átfogó helyi/távoli/ felhő biztonsági mentési megoldást biztosít a QuDedup technológia integrálásával, amely a forrásnál deduplikálja adatokat, hogy ezzel csökkentse az adattárolók- és a sávszélesség kihasználtságát, valamint optimalizálja a biztonsági mentési időt.

A TS-451D2 bőséges multimédiás képességekkel rendelkezik, így ideális megoldást kínál a médiafájlok biztonsági mentésére, megosztására és közvetítésére. A QuMagie (a QNAP AI-alapú fényképkezelő alkalmazása) segíti a felhasználókat a fényképek rendszerezésében. A HDMI 2.0 kimenet lehetővé teszi a 4K (4096 x 2160) felbontású, 60 Hz-es videók közvetlen lejátszását, továbbá képes a 4K-videókat univerzális fájlformátumokká átkonvertálni a mobilkészülékeken történő lejátszáshoz. A TS-451D2 támogatja a Plex® videó streaminget az okostévéken és a set-up boxokon a Plex Media Server vagy a QNAP Cinema28 alkalmazás segítségével.

A TS-451D2 előlapi USB portja egygombos másolási funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára az adatok gyors mentését a hordozható tárolók és a NAS között. A TS-451D2 tárolókapacitása könnyedén bővíthető a QNAP TR és TL sorozatú USB bővítőegységei segítségével. A beépített App Center alkalmazások széles választékát kínálja, így a felhasználók tovább bővíthetik a TS-451D2 képességeit: a Virtualization Station több virtuális gép létrehozását is támogatja, a Container Station lehetővé teszi a konténer alkalmazások futtatását, a QVR Pro vagy a Surveillance Station pedig segítséget nyújt a professzionális IP kamera alapú megfigyelő rendszerek kiépítésében.

Legfőbb tulajdonságok

TS-451D2-2G: 4 meghajtórekesz, 2 GB DDR4 memória (akár 8 GB támogatása dual-channelben)
TS-451D2-4G: 4 meghajtórekesz, 4 GB DDR4 memória (akár 8 GB támogatása dual-channelben)

Asztali kivitelezés; Intel® Celeron® J4025 kétmagos 2,0 GHz-es processzor (2,9 GHz-ig Turbo Boost); cserélhető 3,5 hüvelykes SATA 6 Gbps meghajtórekeszek; 2 x Gigabites RJ45 port; 1x HDMI 2.0 4K 60Hz kimenet; 4x USB 3.2 Gen 1 (5 Gbps) Type-A csatlakozással.

További termékinformációért látogass el a www.qnap.com oldalra.

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük