Intel Xeon processzorokkal, 10 GbE csatlakozással és PCIe foglalattal rendelkeznek


2020. november 18., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési és a tárolási megoldások vezető innovátora bemutatta a három nagy kapacitású, rackmount kialakítású QuTS hero NAS rendszerét: a 18-lemezes TS-h1886XU-RP-t négymagos Intel® Xeon® D-1622 processzorral, a 16-lemezes TS-h1683XU-RP-t és a 24-lemezes TS-h2483XU-RP-t hatmagos Intel® Xeon® E-2236 processzorokkal. A ZFS-alapú NAS-ok szerver szintű DDR4 ECC memóriával, több 10 GbE porttal és bőséges PCIe foglalattal rendelkeznek a nagyobb I/O potenciál és teljesítmény biztosítása érdekében. Továbbá a támogatják a beágyazott adatok deduplikációját és tömörítését, a szinte korlátlan pillanatkép készítést és a valós idejű SnapSync-ket, amelyekkel elegendő teljesítményt és funkciókat kínálnak a Big Data korszakban.

QuTS hero: Nagy teljesítményű ZFS-alapú operációs rendszer kiváló adatintegritással

QuTS hero az adatok integritására összpontosít, ráadásul önjavító képességekkel is rendelkezik. Támogatja az olvasás/írás gyorsítótár technológiát a teljesítmény fokozása érdekében és több RAID konfigurációt biztosít a RAID Triple Parity és Triple Mirror segítségével, melyek tovább fokozzák az adatvédelmet. Az egyénileg megosztott mappák támogatják az akár 1 PB kapacitást is, ezzel lehetővé téve a vállalkozások számára a nagy tárhelyet igénylő alkalmazások kezelését, beleértve a Big Data elemzést, az edge számítást és az AI-t.

A QuTS hero eltérő módszereket támogat az adatmennyiség csökkentése érdekében (beleértve a beágyazott adat deduplikációt, tömörítést és sűrítést) a tárolókapacitás kihasználtságának és teljesítményének optimalizálásához. A felhasználók szinte korlátlan pillanatképeket készíthetnek a több-verziós biztonsági mentések érdekében. A fejlett blokk-alapú, valós idejű SnapSync biztosítja, hogy az elsődleges és a másodlagos NAS mindig ugyanazokat az adatokat tárolja, így minimális RPO-t kínál a valós idejű adathelyreállításhoz.

A QuTS hero App Center igény szerint telepíthető alkalmazások széles választékával rendelkezik a NAS kínálta lehetőségek kiterjesztésére, mint például a virtuális gépek és tárolók létrehozására, a helyi-, távoli- vagy felhő biztonsági mentések készítésére, a felhőalapú átjáró készítésére és még sok más felhasználási lehetőségekre is.

A QuTS hero NAS támogatja a 10 GbE csatlakozást, a PCIe bővíthetőséget és a Fibre Channel SAN-t

A vállalati szintű TS-h1886XU-RP, TS-h1683XU-RP és TS-h2483XU-RP mindegyike Intel® Xeon® processzorokkal és ECC memóriával rendelkezik. A folyamatos működés érdekében redundáns tápegységekkel lettek felszerelve. A több 10 GbE port növeli a virtualizáció, a nagy fájlok megosztásának és az intenzív adatátvitel teljesítményét, az RDMA támogatása pedig csökkenti a CPU kihasználtságot.

Növeld a NAS-od képességeit a különböző PCIe bővítőkártyák telepítésével, beleértve a 10/25/40 GbE hálózati kártyákat, a QM2 M.2 SSD/10 GbE kártyákat, a Fibre Channel kártyákat és a SAS 12Gb/s bővítőkártyákat további tárolók és bővítőegységek csatlakoztatásához. A QNAP kínálatába számos olyan menedzselt és nem menedzselt 10 GbE switch tartozik, amelyek segítséget nyújtanak a szervezeteknek a nagy sebességű, biztonságos és méretezhető hálózati környezet kialakításában a költségvetés túllépése nélkül.

ModellTS-h1886XU-RPTS-h1683XU-RPTS-h2483XU-RP
Kialakítás2U rackmount3U rackmount4U rackmount
ProcesszorNégymagos Intel® Xeon® D-1622Hatmagos Intel® Xeon® E-2236Hatmagos Intel® Xeon® E-2236
Memória32 GB DDR4 ECC RAM, akár 128 GB-ig bővíthető128 GB DDR4 ECC RAM128 GB DDR4 ECC RAM
Meghajtórekeszek12 x 3,5 hüvelykes SATA 6 Gb/s16 x 3,5 hüvelykes SATA 6 Gb/s24 x 3,5 hüvelykes SATA 6 Gb/s
SSD foglalatok6 x 2,5 hüvelykes SATA 6 Gb/s
10 GbE csatlakozás2 x 10 GbE SFP+ (támogatja az RDMA-t)2 x 10 GbE RJ45,
2 x 10 GbE SFP+ (támogatja az RDMA-t)
2 x 10 GbE RJ45,
2 x 10 GbE SFP+ (támogatja az RDMA-t)
PCIe bővítőhelyek445
Redundáns tápegység500 W (x2)500 W (x2)800 W (x2)
Garancia3 év általános garancia. Akár 5 évre bővíthető.3 év általános garancia. Akár 5 évre bővíthető.3 év általános garancia. Akár 5 évre bővíthető.

Tudj meg többet a specifikációkról és a szolgáltatásokról az alábbi termékoldalakon: TS-h1886XU-RPTS-h1683XU-RPTS-h2483XU-RP
Tudj meg többet a QuTS hero-ról a https://www.qnap.com/quts-hero/ oldalon.
Nézd meg a QNAP teljes kínálatát a www.qnap.com oldalon.

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük